Thundercat (USA)

  • Frontle

Alun perin Thundercat -artistinimi toi mieleeni lähinnä torien mustat college-paidat, joihin on painettu iso kotkansiivillä varusteltu kaksipäinen pantteri ja jonka suussa pyörii supermyrkyllinen käärmeenkieli. Todellisuus on kuitenkin ihan toinen eikä Thundercat ole, nimestään huolimatta, mikään vitsi.

Stephen Bruner a.k.a. Thurdercat on kipuamassa artistien tähtiluokkaan kovaa vauhtia. Stephenin musiikillinen tausta on mitä messevin. Hänen isänsä Ronald Bruner Senior on kansainvälisesti tunnettu jazz-rumpali, joka soitti yhdessä mm. Temptationsin, Diana Rossin ja Gary Bartzin kanssa. Stephenin veli Ronald Bruner Junior on Grammy-palkitty rumpali, joka on soittanut mm. Stanley Clarken ja Roy Hargroven kanssa.

Stephenin omatkin juuret ovat syvällä jazzissa, joita hän Ukkoskissana yhdistelee taidokkaasti lukuisiin muihin musiikkigenreihin. Miehen musiikissa onkin vaikutteita funkista, jazzista, soulista, popista, hiphopista ja elektronikasta. Thundercat on tehnyt yhteistyötä useiden nimekkäiden artistien kuten Flying Lotus, Erykah Badu, Wiz Khalifa ja Earl Sweatshirt:n kanssa.

Nyt kesällä 2015 julkaistu artistin kolmas albumi The Beyond / Where the Giants Roam [Brainfeeder] on kerrassaan loistava. Thundercat työntää musiikkigenrejä yhä pidemmälle hämärtäen popin, funkin, electronican ja progressiivisen rockin rajoja. Legendaarinen Herbie Hancock vierailee kosketinsoittimissa ja tuottajamestari Flying Lotuksen maaginen kädenjälki on läsnä tälläkin kertaa. Lotus on ollut työstämässä useita timanttisia produktioita mm. Nyt Suomeen saapuvaa The Underachieversia.

Thundercat saapuu ensimmäiselle Suomen vierailulleen joulukuun alussa. Artisti nähdään Helsingissä Tavastia-klubilla keskiviikkona 2.joulukuuta.THUNDERCAT (USA)
keskiviikkona 2.12. Tavastia
Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 20:00

Kirjoittanut Mr.Midsummer, Frontlé
Tykkää meistä facebookissa ja lue lisää tulevista keikoista, festareista, ilmiöistä ja ajankohtaisista artisteista osoitteesta www.frontle.fi

Katso keikan lisätiedot - www.gigwhale.com

Kirjoitettaessa soi Thundercat - Walkin'

1 kommentti

Marika7

5.12.2021 10:30

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi