haluantreffeillenot

Blogia kirjoittavat 30-vuotiaat neidit, joilla on hyviä, huonoja ja hyvin mieleenpainuvia kokemuksia deittailusta. Jaamme treffiseikkailuitamme ja kommelluksiamme pilkettä silmäkulmassa. Tekstit sisältävät enemmän tai vähemmän panohommia.

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2017.

Macht mäkkärissä  1

Olin pitkästä aikaa lähtenyt ulos tuulettumaan. Tänään sit otetaan ja kunnolla! Totesimme tyttöjen kanssa, kun avasimme pulloja. Joimme kunnon pohjat ja suuntasimme kesän kuumimpaan menomestaan. Kuohuviini virtasi koko illan ja tanssimme jalkakamme kipeiksi. Yön pikkutunteina tytöt olivat jo löytäneet seuraakin. Kaikki muut paitsi minä. Lähdimme mäkkäriin hakemaan yöpalaa. Olin edelleen kovassa humalassa, väsynyt ja kiukkuinen myös.
Seisoin kyllästyneenä jonossa, kunnes silmiini osui ylisöpö hottis. Tuijotin häntä ja hän tuijotti takaisin. Puuttuks jotain? Söpöliini kysyi. Joo, sä! Vastasin ja menin suutelemaan söpöliiniä. Suutelimme kiihkeästi jonossa, enkä voinut hillitä itseäni ja tai käsiäniä. Puristelin hänen lihaksiaan.
Tilasimme nopeasti ja lähdimme luokseni. Söpöliinin kaverit jäivät tuijottamaan monttu auki.

Pääsimme luokseni ja hän otti minut heti eteisessä. Voi luoja, noita lihaksi ja noi söpöt kasvot! Ajattelin mielessä ja annoin mennä. Kohta olimme jo suihkussa ja siitä sängyssä, en ehtinyt edes verhoja vetää kiinni, kun hän kantoi minut sänkyyn. Seksi oli tajunnanräjäyttävää ja se vain jatkui ja jatkui ja jatkui monta tuntia! En mä jaksa enää... Huohotin. Kello oli jo yli 7 aamulla. Söpöliini olisi vieläkin vain jatkanut, hän ei vaikuttanut väsyneeltä tai humalaiselta, kuten minä. Nukutaan hetki. Kuiskasin. Nukahdin söpöliinin kainaloon. Tunnin päästä heräsin. Ei hitto juna lähtee pian! Nousin ylös otin pikasuihkun. Olin menossa häihin toiselle paikkakunnalle. Hei sun pitää herätä. Pussailimme ja halailimme vielä. Monen vanha sä oot? Kysyin. Arvaa? Hän sanoi. No jotain 20? No jotain sinnepäin. Näin, että hän oli minua huomattavasti nuorempi. Söpöliini saattoi minut asemalle. Pussailimme vielä hetken ja halasimme. Otetaanko uusinta? Kysyin. Otetaan. Hän vastasi. Vaihdoimme numeroita. Hyppäsin junaan. Voi luoja mikä aamuyö! Mietin mielessäni, en voinut olla hymyilemättä, kun katselin ikkunasta ulos ja maisemat kiitivät silmissä. Hups, pikkuhousut unohtuivat aamukiireessä havahduin. No, onneksi mekkoni on pitkä, tuskin kukaan huomaa. Tuntui, että olin vieläkin pienessä.. Huhuh nyt pitäisi jaksaa vielä kavereiden häitä juhlia samoilla silmillä...


Tinderdeitti sugar daddy  2

Latasin Tinderin taas... Kaverini kuittaili minulle: sä oot 30 ja selaat lauantai-iltana Tinderiä kotona! No joo niin teen. Olin nostanut macht ikärajaa. Luin jostain palstalta, että suhde itseään vanhempaan mieheen olisi hyvä kokemus. No ei voi tuomita, ellei ole kokeillut ajattelin. Sain machtin ja pian jo tapaamista sovittiin. Treffit jännittivät, kuten aina. Se on kuitenkin joku ihan urpo, tuskalin kaverilleni puhelimessa. Aloin kuvailemaan miestä ja äkkiä kaverini huudahti, ei vittu se on se sama tyyppi kenen kaa mä kävin treffeillä silloin joskus! EIKÄ! kiljahdin. Ei voi olla todellista! Miten tää maailma voi olla näin pieni! Hetken jo mietin, että perun deitit, mutta päätin kuitenkin että no mennään ja otan tän kokemuksena.

Treffasimme lähikahvilassa. Alusta asti mietin, ettei miehellä ole puhtaat jauhot pussissa. Jotenkin tuntui et se on varattu tms. Tuli vaan outo tunne heti alusta asti. Treffit etenivät verkkaisesti. Mä olen sinut mun iän kanssa, eikä mulla ole mitään ikäkriisiä mies totesi. Aijaa, ahaa, no selvä sitten. Sanoo keski-ikäinen mies, joka tulee treffeille hupparissa ja valkoisissa converseissa! Onneksi et sentäs superstareja laittanut! Totesin ja aloin nauraan. Mies meni ihan punaiseksi. Kahvila oli pieni ja muutkin kuulivat luutavasti kommenttini. Oho mites sä nyt noin punainen olet? Varmaan tosta vihreästä verhosta heijastuu toi puna sun naamalle! Jatkoin ja naroin. Mies yritti naurahtaa kiusaantuneena ja katseli pöytää. En tiedä mikä siinä on, että usein kiusaan miehiä deiteillä. Tarjoilija pelasti tilanteen tuomalla ruuat.

Syömisen jälkeen jatkoimme lähipubiin vielä päivä kaljalle. Mä sitten tunnen ton pubin henkilökunnan et jos sä alat hankalaksi tai kähmiin sut heitetään ulos hyvin nopeasti! Että ihan tiedoksi vaan! Totesin tasaisella äänellä, kun astuimme sisään. Voi mies parka olisi jo varmaan halunnut jo paeta paikalta.

Joo mä luin cosmosta, että suhde itseään vanhempaan mieheen olisi hyvä kokemus. Totesin. Niin, että olethan sä kyllä aika vanha keski-ikäinen et mulla ei ole vielä kokemusta, niin en tiedä onko se hyvä juttu. Mies oli tukehtua kaljaansa. Mut onhan se fakta et näyttäähän tää vähän siltä, että mä olisin mun sugar daddyn kanssa nyt. Jatkoin. Mies oli kasvoiltaan tulipunainen. Näin, että hän ilmeisesti pitää itseään pelimiehenä, eikä ole tottunut siihen, että deittikumppani vaan kuittailee ja etenkään iästä. Parin kaljan jälkeen treffit tulivat päätökseen. Olin kivassa pikku nousussa ja päädyimme pussailemaan. Ei vaan sytytä mietin mielessäni. Toki pari kaljaa vielä lisää, niin voisin ehkä hairahtaa pidemmälle. Niin ei kuitenkaan käynyt. Mies oli kyllä kehunut itseään kovasti ja toisaalta olisi tehnyt mieli ottaa selvää pitääkö paikkansa. En kuitenkaan saanut pussailusta riittäviä kiksejä ja olihan se aika kornia et varmaan näytti siltä et pussailen sugar daddya.

Tiemme erosivat. Soitin kaverilleni. Joo ei jatkoon, olit oikeassa, ei oo mun tyyppiä. En enää laittanut mitään viestiä miehelle. Parin viikon kuluttua mieheltä tuli viestiä: Sä olit ihan sikahauskaa seuraa, mutta ollaan vähän erilaisia, ehkä silti. Pelkkä panojuttu ei taida olla ihan mun juttu. Mennään joskus bilettään taas, sun hömpötyksiä ja juttuja on hauska kuunnella :D
Ööööö... bilettään taas? 2 kaljaa päivällä = biletystä keski-ikäiselle. Missä kohtaa sanoin et haluaisin vaan panna? En missään kohtaa, toki mies ehkä ymmärsi väärin jutuistani, kun kerroin, että hän voisi olla ensimmäinen keski-ikäinen minulle. Sitäpaitsi hänellä pullotti kyllä housuissa, kun pussailimme. Varmasti olisi ollut valmis heti toimintaan, jos olisimme olleet vaikkapa autossa. En vastannut viestiin mitään. Voi elämän kevät näitä miehiä! Poistin Tinderin.


Tapaus merikapteeni  1

Olin tootalisen kyllästynyt tinderöintiin, joten päätin pitkästä aikaa lähteä ulos tuulettumaan. Menin lähibaariin kaverin kanssa. Ilta oli aika hiljainen. Istuin juomassa siideriä ja katselin kun humalainen kaverini tanssi lattialla yrittäen iskeä jokaista miestä. Olin jo aikeissa lähteä kotiin, kun viereeni istui mies. Hän hymyili minulle ja katsoi pitkään silmiin. Mietin sekunnin poistunko vai jäänkö vielä hetkeksi. Ehkä vielä 5 minuuttia... Mietin. Mies alkoi juttelemaan. Pian kävi ilmi, että hän oli merikapteeni. Monilla naisilla on uniformufantasioita, itselläni ei niinkään ole niin suurta himoa moisiin. Mies jutteli miellyttävästi ja tuijotti koko ajan minua intensiivisesti. Valomerkki tuli yllättäen. Kaverini oli aivan kännissä ja lähti kotiin. Laivani lähtee muutaman tunnin kuluttua. Mies totesi. Vai niin. Mumisin. Mitä teen? Mietin kuumeisesti. Halusin pyytää hänet luokseni, mutta toisaalta mietin mitä hyötyä on yhden illan jutusta. Seisoimme kadulla ja tuijotimme toisiamme. Haluatko tulla mun luo? Kysyin. Mies katsoi minua syvälle silmiin. Älä tee tätä... Hän vastasi hiljaa. Tee mitä!? Kysyin. Näin, että hän oli minua huomattavasti vanhempi ja ajatus hieman kutkutti. Katselin merikapteenia valoisassa kesä yössä. Hän oli pitkä, charmikas ja komea. Minkähän ikäinen hän mahtaa olla, pohdin. No tuletko? Kysyin ja käännyin kannoillani. Pääsimme eteiseen. Katsoin häntä intensiivisesti ja laskin mekkoni olkainta. Pian hän jo suuteli minua kiihkeästi. Se tuntui varpaissa asti. Päädyimme sohvalle. Hän riisui mekkoani varmoin käsin ja suuteli kaulaani. Voi luoja kuinka halusinkaan häntä! Asun ensimmäisessä kerroksessa ja olohuoneestani näkyy suoraa kadulle. En voinut keskeyttää huumaa nykäistäkseni verhot kiinni. Avasin hänen housujaan. Apua! Ajattelin mielessäni. Eihän tää voi mahtua... huh... Merikapteenin kosketus oli varma ja hellä. Nautin joka sekunnista. Alkulämmittely kesti ikuisuuden ja vihdoin hän tuli sisälleni. Mmmmm... hengitin, en ollu ikinä kokonut mitään vastaavaa. Tulin melkein heti ja pian uudelleen.

Aamu sarasti kauniisti ikkunoista, kun lepäsimme viltin alla. Hän piti minusta tiukasti kiinni. Oloni oli turvallinen ja hyvä. Hetken olin onnellinen, tähän voisi jopa tottua mietin. Aurinko alkoi nousta. Laivani lähtee pian, merikapteeni sanoi raukeasti ja painoi huulensa huulilleni. Suutelimme pitkään ja hartaasti ja halasimme. Katselin, kun hän pukeutui. Näkemiin. Hän sanoi ja suuteli minua vielä viimeisen kerran. Näkemiin. Vastasin hymyilen. Tiesin, ettemme enää näkisi. En tiennyt edes hänen nimeään, eikä hän minun. Vedin viltin päälleni ja nukahdin.


Ensitreffit sairaalassa  1

Olin ladannut puhelimeeni Tinderin. Koska olin kuullut kavereilta että sieltä voi löytyä kaikenlaisia helmiä. Olin hieman kyynikko, mutta kerta asuin uudessa maassa ja tottakai sinkkunainen sinkkumiestä välillä vierelleen kaipaa, sitä en kiellä. Otin Tinderiä sarvista ja aloin pläräämään!
Paljonhan sieltä kaikenlaisia nappisilmäsöpöliinejä löytyi, mutta yksi herra Alealejandroo oli ylitse muiden. Painoin sydäntä ja booom "it's a match". Huikeeta.

Alettiin välittömästi kirjoittelemaan niitä näitä ja aika nopeasti herra pyysi numeroani, että voitaisiin helpommin kirjoitella whatsapissa. Pian selvisi, että hän asuu Jenkeissä ja on ainoastaan Espanjassa lomalla isänsä luona ja tyyliin oli lähdössä samana iltana. Sanoi tosin palaavansa kuukauden päästä takaisin ja niinpä kuukauden päivät ennen The päivää näpyteltiin päivät läpeensä.
Treffipäivä viimein koitti ja Alealejandroo tuli minua autolla noutamaan ja olimme päättäneet mennä espanjalaisittain tapaksille. Huokaisin helpotuksesta, että nämä treffit vaikuttaa mukavan normaaleilta ja so far so good. Mutta ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa sillä. Kun tapaksemme olivat loppuvaiheessa treffiseuralaiseni kertoi, että hänen serkkunsa pieni lapsi on todella sairas ja serkun vaimo perheineen on sairaalassa ja heille täytyisi viedä ruokaa. Siis MEIDÄN täytyisi. Tässä vaiheessakaan ei minulla hälytyskellot soinut vaan ajattelin, että no eiiii paha rasti. Että mehän vaan viiään ne ruoat sinne ja lähetään jatkamaan deittejä. Mutta. Koska Espanja. Ei. Tämä ei todellakaan mennyt niin.

Pääsimme sairaalaan ruokien kanssa ja siellä oli sellasta latinosuper"mummoa" ja latinokaunotarta ja muksua vastassa että ohhoi. Siihen sitten Alealejandro istutti mut toisella sairaalapedille istumaan ja en tuolloin ymmärtänyt juuri ollenkaan espanjaa. Voin sanoa, ettei mitään kuumottavampaa ollut kuin se, että serkun vaimon äiti tulee puristamaan minua poskista ja kertoo kuinka olen kaunis kuin nukke. Oh, how nice - not! Sairaalassa vierähti sitten palttiarallaa tunti. Sitten alettiin laittamaan kamoja kasaan ja kuulemma mummo a.ka. latinosuper"mummo" ja serkun vanhempi lapsi lähtevät mukaan. Olimme siis menossa serkun asunnolle. Luulin, että me jatkamme sieltä matkaa kun viiään sukulaiset sinne, mutta koska siesta-aika on näille kavereille pyhä asia, totesi A että nyt on päiväuniaika. (mitä vittua täällä tapahtuu! muuta en oikeastaan pystynyt kelaamaan)
Siinä sitten kivasti mentiin päikkäreille, toki ensin saatettiin harrastaa jotain mitä mummo ei nähnyt mutta jollakin tapaahan sitä pitää rentoutua nukkumisfiilikseen. Varsinkin, koska meikäläisestä päikkärit on homojen ja vauvojen hommaa!

Rentouttavien päiväunien jälkeen vihdoin lähdimme jatkamaan matkaa, Ilman sukulaisia. Taas kerran ruokailua ja yllätyksenä oli, että mennään katsomaan Alealejandron serkun (on jalkapalloilija Malaga C.F:ssä) peliä Malagaan. Harmi kun herra A:lta oli jäänyt vissiin rekisteröimättä se fakta, kun kerroin vihaavani jalkapalloa. Eipä siinä. Luojan kiitos oltiin vippiaitiossa niin sai ees ilmasta ruokaa ja punkkua. Meikäläinen tais roikkua enemmän punkkupullossa kiinni kun herra Alealejandrossa.

Viimeistäänkin se kertoi näin käyneet kun paluumatkalla nukahdin (sammuin) autoon.

Download Tinder,
it's fun, they said.
Well, it's not


Kuumat deidit museossa  1

Olin kirjoitellut itseäni vanhemman miehen kanssa. Hän ehdotti tapaamista museoon. Aika outo treffipaikka mietin, mutta toisaalta olin kertonut hänelle rakastavani kulttuuria ja nykytaidetta. Treffit hieman jännittivät. Tiesin hänen olevan minua reilu 10 vuotta vanhempi, mutta kuvassa hän oli komea. Pohdin, oliko kuva tuore vai vanha. Saavuin museon ovista sisälle. Olimme sopineet tapaamisen narikkaan. Sydämeni pamppaili. Viestimme olivat olleet kovin kiihkeitä. Olin pukeutunut vaaleaan puuvillamekkoon ja korokepohjakenkiin. Aamulla oli niin kiire, että unohdin pikkuhousut. Mies seisoi naulakoilla. Hän oli pitkä ja tumma, kuten kuvissa. Sydämeni hakkasi lujemmin. Kävelin lähemmäksi, pian mies kääntyi ja katsoi minua. Hei, hän hymyili. Hei, hymyilin takaisin. Hän oli komeampi kuin kuvissa. Kuvat olivat olleet tuoreita. Ei hän näyttänyt niin vanhalta, kun sanoi olevansa.

Lähdimme museokierrokselle. Hän laittoi kätensä vyörtärölleni, kun kävelimme hiljalleen. Minua kuumotti. Hän puhui soljuvasti ja kertoi maalauksista. Nyökyttelin ja vilkuilin häntä samalla sivusilmällä. Museo oli valtava ja mietin kierrämmekö tosiaan tämän kaiken läpi. Yhtäkkiä hän vetäisi minut suuren maalauksen taakse ja suuteli kiihkeästi. Olin kuin sulaa vahaa, kun hän painautui minua vasten. Tunsin hänet itseäni vasten ja kuumotus sisälläni kasvoi. Hänen kätensä hapuili lyhyen helmani alle. Ainiin ne pikkuhousut! Muistin. Hän huomasi asian nopeasti ja tuntui vain innostuvan. Olin himosta ja jännityksestä suunnitaltani. En ollut ikinä edes suudellut itseäni reilusti vanhempaa miestä. Kuulimme askelia hän lopetti salamana ja veti minut pois maalauksen takaa. Se oli vahtimestari. Vavahdin hieman ja aloin miettimään, mitä olisi käynyt, jos vahtimestari olisi nähnyt puuhamme. Jatkoimme kierrosta verkkaiseen tahtiin. Nyt hänen kätensä oli nyt tiukemmin vyötörölläni. Tunsin hänen hengityksensä korvassani, kun hän kertoili minulle taiteilijoista. Tunsin kuinka poskeni punottivat. Mies varmasti huomasi sen tai ainakin aisti poltteen minussa. Kierros läheni loppuaan. Olimme kävelleet alakertaan, jossa sijaitsivat wc:t. Museo oli autio, olihan keskipäivä. Yhtäkkiä hän veti minut mukanaan vessaan ja lukitsi oven. Olin jännittinyt ja sydämeni hakkasi tuhatta. Mitä nyt tapahtuu!? Mietin kuumeisesti. Enhän tiedä tuosta miehestä kuin etunimen ja iän ja hän minusta vain nimimerkkini ja ikäni! Pelko ja jännitys pyyhkäisivät ylitse, kun hän tuli suutelemaan minua. Tällä kertaa kiihkeämmin. Hän otti minua vyötäisiltä nostaen minut lavuaarin reunalle. Olin reisille asti märkä ja kiihotus vain kasvoi jännityksen myötä. Huomasin kuinka hänkin hengitti kiihkeästi.

Hän nosti helmaani ja hyväili minua. Purin huuliani, etten voihkisi liian lujaa. Jotenkin hän vain tiesi mistä pidän, vaikka en sitä ollut ääneen sanonut. Käteni hapuili hänen housujaan. Hän avasi ne nopeasti ja katsoi hetken minua. Suljin silmäni ja työnnyin eteenpäin. Kohta hän oli jo sisälläni. Nautin täysillä jokaisesta sekunnista. En kestänyt enää, vaan huusin. Hän laittoi käden suulleni ja tuli pian itsekkin karjahtaen. Hetken halasimme toisiamme. Päässäni ei liikkunut mitään. Hän suuteli minua pitkään ja hartaasti silittäen poskeani. Mitä juuri äskön tapahtui!? Mietin, kun pyyhin hikeä otsaltani. Siistyidyimme ja hän avasi oven. Tule, hän sanoi ojentaen kätensä. Lähdimme vessasta kuin mitään ei olisi tapahtunut. Oli mukava tavata, hän kuiskasi korvaani ja antoi poskisuudelman. Niin oli. Hymyilin. Lähdimme erisuuntiin. Hän sanoi menevänsä takaisin töihin. Minulla olisi vielä luento, mutta taidan jättää sen väliin mietin kävellessäni kotia kohti.


Treffeillä palomiehen kanssa  1

Laitoin nettiin deittipalstalle ilmoituksen. Niinhän kaikki muutkin tekevät. Kaikki sinkkukaverini harrastavat nettideittailuja, joten kai sitä pitää minunkin sitten kokeilla ajattelin. Ilmoitukseeni vastasi nopeasti komea palomies ja hän halusi tavata. En ole jahkailija tyyppiä ja hetken viestittelyn jälkeen olimmekin jo kahvilassa. Minulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia, ja ei minulla ei ole myöskään uniformufetissiä. Palomies kehui itseään ja kertoi työstään lihaksiaan siinä sivussa pullistellen. En saanut suunvuoroa olenkaan. Ärsyynnyin ihan suunnattomasti moisesta leuhkuudesta. Luuleeko toi ihan vakavissaan et heittäydyn noille käsivarsille!? Hänestä suorastaan paistoi, että hän kuvittelee naisten olevan sulaa vahaa, kun mainitsee olevansa palomies ja vähän pullistaa habaa. No eipä toimi tähän tyttöön tuollainen. Sitäpaitsi kaveri oli jostain i:llä alkavasta junttikylästä ja oli niin olevinaan. Join kahvini ja vilkaisin kelloani, 20 minuuttia oli kulunut. Löin kahvikupin pöytään niin lujaa, että se melkein hajosi. Nousin ylös ja otin laukkuni. Kuule, mun pitää nyt mennä! Tokaisin ja käännyin kannoillani. Palomiehellä oli vielä lause kesken, mutta kävelin pois. Voi jeesus! Ihan oikeestiko mä vaivauduin kahvilaan kuunteleen tollasta paskaa.

Hetken päästä puhelimeni piippasi, se oli palomies. Olitpa kuuma kissa. Luki viestissä. Voi v*ttu, etkö parempaa keksinyt! Kirjoitin vastaukseksi. Pian puhelin piippasi taas: Olit kyllä tosi kuuma kissa, haluan nähdä sut uudeelleen ja tulla sun luokse luki viestissä. Ikävä kyllä en syttynyt palomiehestä ja vastasin: kaikkee voi aina haluta, mut kaikkea ei voi saada! Sen pituinen se. Hän ymmärsi kerrasta.
Hienoa, että hän olisi halunnut tavata uudestaan, en siis ollut pettymys. Mutta huvittavaa on se, että sanoin ehkä 3 sanaa sen 20 minuutin aikana ja istuin kyllästyneenä käden puuskassa. Mitä hän siis oikein etsi? Se ei selvinnyt, mutta tuskin sitä mitä minä.

Lyhyimmät treffini ovat siis kestäneet 20 minuuttia. Näin lupaavalla alulla onkin sitten hyvä jatkaa nettideittailun ihmeelliseen maailmaan :D Tämä oli vasta alkua kaikelle tulevalle, ajattelin optimistina.