haluantreffeillenot

Blogia kirjoittavat 30-vuotiaat neidit, joilla on hyviä, huonoja ja hyvin mieleenpainuvia kokemuksia deittailusta. Jaamme treffiseikkailuitamme ja kommelluksiamme pilkettä silmäkulmassa. Tekstit sisältävät enemmän tai vähemmän panohommia.

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2017.

Meillä oli hetkemme, meillä oli retkemme  1

Törmäsimme karaokebaarissa. Mies käveli ohitseni monta kertaa ja katsoi minua pitkään. Vihdoin hän pysähtyi eteeni. Sulla on kyllä euroopan tyylikkäin hymy. Hän sanoi ja katsoi pitkän minua. Kiitos. Vastasin hymyilen. Saanko tarjota juoman? Hän kysyi. Nyökkäsin. Siirryimme sivummalle juttelemaan. Illan viimeinen hidas alkoi. Saanko luvan? Mies kysi ja ojensi kätensä. Tartuin käteen ja nyökkäsin. Tanssimme poski poskea vasten. Hengitin miehen tuoksua. Hänellä oli päällä ruma ruutupaita, mutta pidin siitä miten hän tansitti minua. Valomerkki tuli ja vaihdoimme numeroita. Mä voisin jutella sun kanssa aamuun. Mies sanoi ja katoi minua pitkään. Samat sanat. Vastasin ja käännyin kannoillani.

Aamulla heräsin krapulassa ja mietin miestä. Iltapäivällä laitoin viestin hänelle. Ei mitään vastausta. Illalla makasin väsyneenä sohvalla, kun puhelin piippasi. Mies soitti minulle. Hei, vastasin. No, hei, anteeksi, että vastaan vasta nyt, mutta unohdin puhelimeni baaritiskille lataukseen yöllä. Mies sanoi. Vai niin. Vastasin. Mitä teet? Hän kysyi. Makaan krapulassa kotona. Vastasin. Haluaisitko nähdä? Hän kysyi. Haluan. Vastasin. Mutta on tosiaan krapula jatkoin. Ei se mitään, sama täällä. Mies naurahti. No, tuletko mun luokse? Kysyin. Mielelläni. Mies vastasi. Voinko tuoda jotain? Hän kysyi. Itsesi. Vastasin.

Otin pikasuihkun ja meikkasin vähän. Pian summeri soi. Odotin ovella jännittynenä. Moi. Mies hymyili ja halasi minua. Moi. Hymyilin takaisin. Vau, sä näytät tosi hyvältä. Mies sanoi katsellaan minua. Kiitos. Hymyilin. Mennäänkö kävelylle? Kysyin. Joo. Hän vastasi.

Kävelimme kesäyössa pitkin puistoa. Mies otti minua kädestä. Juttelimme taukoamatta. Yhtäkkiä mies pysähtyi ja suuteli minua. Se tuntui niin hyvältä. Ihana kesäyö, treffit puistossa, kiihkeitä suudelmia ja käsi kädessä kävelyä. Tunsin kuinka lämpö täytti minut ja onnellisuus virtasi kehossani. Kävelimme rantaan kallioille ja katselimme merta. Uskomatonta miten romanttista. Mies kuiskasi ja silitti hiuksiani. Niin. Henkäisin ja painauduin miestä vasten tiukemmin. Aamu alkoi sarastaa. Lähdetäänkö nukkuun? Kysyin. Mies nyökkäsi. Kävelimme takaisin asunnolleni. Käperryin miehen kainaloon. Nukahdimme.

Heräsin aamu aurinkoon. Hyvää huomenta. Mumisin miehelle. Haluksä tietää mikä on hyvää huomenta? Hän kysyi. No? Vastasin. Hän katsoi minua hetken ja pujahti peiton alle. Mmmm... Voi luoja! Kiljadin, kun hän työnsi päänsä jalkoväliini. Sain taivaallista suuseksiä ikuisuuden. Kiskoin miehen päälleni ja harrastimme kiihkeää aamuseksiä. Miehen puhelin soi taukoamatta. Mun pitäs olla töissä.. Hän mutisi ja työnsi puhelimensa kauemmaksi. Makasimme sylikkäin. Puhelin soi taas. Joo mä olen just tulossa. Mies sanoi vastatessaan puhelimeen. No, hei sitten. Hän sanoi ja suuteli minua pitkään. Hei hei. Vastasin. Mies pukeutui ja lähti.

Viestittelimme tiiviisti pari viikkoa, mutta sitten koitti päivä ettei miehestä enää kuulunut, eikä hän vastannut viesteihini. Mitä tapahtui mietin pitkään. Olimme sopineet tapaavamme uudelleen, kun häneltä työkiireet helpottuu. Tapaamista ei koskaan tullut. Meillä oli retkemme, meillä oli hetkemme.


Kun mä sinut kohtasin  1

Seisoin kahvijonossa. Mies tuijotti minua, vältin katsetta pari kertaa, mutta sitten katsoin miestä suoraan silmiin. Mies tervehti ja tervehdin takaisin. Me ollaan tavattu jossain. Mies sanoin. Varmaan paikallisissa juhlissa. Sanoin huolettomasti. Ei, kyllä me on tavattu jossain ihan muissa merkeissä. Mies sanoi tiukasti ja tuijotti minua. Öhöm, okei no ehkä siellä viime eventillä sitten varmaan. Jatkoin. Ei, vaan ihan jossain muualla. Mies jatkoi ja tuijotti minua tiiviisti. Ahaa. Vastasin ja otin kahvia. Siiryimme sivumalle työkaverini kanssa ja mies seurasi mukana. Hän tuijotti minua silmät kiiluen. Yritin pitää keskustelua yllä, mutta se oli joksenekin vaivaannuttavaa. Mies tuijotti minua silmääkään räpäyttämättä intensiivisesti. Missä helvetissä mä olisin muka tollaseen luikeroon törmännyt. Mietin kuumeisesti mielessäni. Miehen silmät kiiluivat. Tilanne oli piinaava. Onneksi kahvitauko loppui ja ihmiset siirtyivät takaisin saliin. Siis kuka toi oikein oli? Työkaverini kysyi, kun istuimme paikoillemme. Hänkin oli huomannut miehen katseet. En todellakaan tiedä. Vastasin pohtien.

Luento jatkui ja yhtäkkiä mielessäni välähti. Ei voi olla totta! Voisiko sittenkin? Mietin kuumeisesti ja kelasin päässäni parin vuoden takaisia juhlia. En todellakaan muista sieltä ihmisiä, mutta tiedän, että moni muistaa minut, vaikka en siellä oikealla nimelläni ole ikinä esiintynyt. En keksi mitään muuta yhtälöä tuolle miehelle. Treffeillä en hänen kanssa taatusti ole ollut, enkä myöskään sängyssä. Laihat luikerot eivät kiihota edes huuruisen baari-illan päätteeksi. Kävin joskus fetissi-bileissä joitakin kertoja. Bileitä oli erilaisilla teemoilla, kävin kaikki läpi, etsien kovasti jotain mitä ei kuitenkaan löytynyt.

Minun luonteelleni alistaminen on luontaista ja rakastan roolileikkejä. Pukeuduin mustaan kiiltävään kumimekkoon, joka nuoli vartaloani, korsettiin, verkkosukkiin, stilettikorkoihin, kumihansikkaisiin ja sukkanauhoihin. Paksu show meikki verhosi kasvoni, pitkiä irtoripsiä myöten. Otin piiskan käteeni ja astelin korot kopsuen huoneeseen. Päät kääntyivät ja kuulin huokauksia. Kuka pääsisi tänään käsittelyyni, kehen toteuttaisin hurjimmat fantasiani. Näissä juhlissa kaikki oli mahdollista. Piiskasin yhden miehen melkein verille. Hän oli sidottuna tiukassa paketissa. Ihanan avuton orja ja valta oli minulla tehdä mitä haluan. Yksi kiillotti korkokenkiäni nuolemalla niitä kontallaan lattialla anustappi ahterissa. Pidin häntä tiukasti kaulapannasta ja huusin käskyjäni valtiatar tuolilla istuen. Olin säälimätön sen kaikkia tiesivät. Yhden orjan päältä kävelin stilettikoroillani nöyryyttäen orjaa henkisesti ja fyysisesti. Yksi sai ahteriinsa nyrkin, dildon ja korkokengän koron. Mitä enemmän orja uikutti sitä enemmän satutin.

Kahvijonon mies oli siis joku ketä olin bileissä alistanut. Tiesin, että seuraavat bileet olivat taas pian, mutta en ollut menossa. Olin saanut tarpeeksi, ne ajat olivat takanapäin. Mies näytti juuri sellaiselta, jolla on oikein kieroutuneita fantasioita ja hän haluaa alistusta ja nöyryytystä tavallista enemmän. En pysty mitenkään muistamaan ihmisten kasvoja sieltä. Kaikki olivat minulle vain orjia ja nautinnonlähteitä, kasvottomia ja nimettömiä. Alter-egoni pääsi totaalisesti valloilleen niissä juhlissa. Purin samalla kaikki vihani muihin, mitä enemmän satutin toista sitä enemmän nautintoa sain. Sitä ei voi sanoin kuvailla. Jälkeenpäin mietin miten ihmeessä toisen ihmisen satuttamisesta voi kiihottua tai saada henkistä mielihyvää. Illan päätteeksi menin suihkuun kumivaateissa, pesin sessiot ja illan tapahtumat viemäristä alas. Suihku huuteli kaiken pois ja puhdisti myös mieleni. Olin tyyni. Kun astuin ovesta ulos en ajatellut taphtumia sen kummemmin jälkeenpäin. Tulin kotiin nukkumaan ja menin seuraavana päivänä töihin, aivan kuten muinakin aamuina. Mitä teit töiden jälkeen eilen? Työkaveri kysyi. En mitään erityistä vastasin ja hörppäsin kahviani. Mietin joskus, että he eivät ikinä voisi ymmärtää. He eivät ikinä uskoisi minusta moista. Tuskin he edes tiesivät, että tälläisiä juhlia on olemassa. Joskus mietin, että mitä jos törmään työkaveriin, pomoon tai tuttuun bileissä. Silloin ollaan samassa veneessä, joten en turhia asiaa murehtinut.

Mies varmaan jäi odottamaan, että tapaamme taas, mutta joutuu pettymään. Hän käyttäytyi erittäin epäkohteliaasti, koska on yleinen sääntö se mitä bileissä tapahtuu jää sinne. Siellä tavattuja ihmisiä ei moikata kadulla, ellei niin ole sovittu erikseen.