haluantreffeillenot

Blogia kirjoittavat 30-vuotiaat neidit, joilla on hyviä, huonoja ja hyvin mieleenpainuvia kokemuksia deittailusta. Jaamme treffiseikkailuitamme ja kommelluksiamme pilkettä silmäkulmassa. Tekstit sisältävät enemmän tai vähemmän panohommia.

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2017.

Varattu mies  1

Olin tapaillut jonkin aikaa varattua miestä. Halusin vain seksiä, joten tämä kuvio sopi minulle vallan mainiosti. Olin kietonut miehen pikkusormeni ympärille. Nautin vallan tunteesta, joka minulla häneen oli. Sain hänet taipumaan tahtooni milloin vain. Lähettelimme pitkin päivää kuumia sähköposteja. Mulla on punaiset stringit jalassa ja tulin just suihkusta. Viestitin miehelle. Huhuh voin vaan kuvitella. Hän vastasi. Himottaa niin paljon. Lähetin seuraavan viestin. Niinkö? Hän vastasi. Kyllä! Oon ihan kostea. Koskettelin itseäni suihkussa ja mietin sua... Haluan sua nyt! Viestitin. Mäkin haluan sua. Mies vastasi. Mmmmm... tuu ottaa mut. Haluan imeä sun munaa! En voi, olen töissä. Mies vastasi. Tiedän, että olet, mutta kyllä sä voit tulla jos vaan haluat. Vastasin. Pomo kommentoi jo viime kertaakin, kun viivyin lounastauolla niin pitkään. Hän vastasi. Mieti, kuinka ihanaa meillä oli viimeksi, sun muna on kyllä niin paras. Saat ottaa mut rajusti ja haluan imea sun munaa oikein pitkään ja huolella. Vastasin. Voi luoja, muistan, sä olet kyllä niin hyvä siinä. Mies vastasi. Mutta en mä voi nyt lähteä. Kyllä sä voit, jos tosiaan vaan haluat. Mä haluan tuntea sut mun sisällä nyt! Vastasin. Ja lähetin kuvan itsestäni. Sä olet niin uskomattoman seksikäs! Mä en kestä enää ja mulla seisoo. Mies vastasi. No ala tulla sitten tänne! Vastasin. Mitä mä sanon pomolle...? Mies vastasi. Se epäilee jo näitä mun epämääräisiä lounastauko menoja. No, kyllä sä jotain keksit. Ja olethan kuitenkin itsekkin johtavassa asemassa, joten voit päättää sun menoista. Vastasin. Odotan sua! Vastasin ja laitoin toisen kuvan itsestäni. Mä en kestä enää! Olen siellä puolen tunnin päästä! Mies vastasi.

Kihertelin tyytyväisenä. Voi luoja, että miehet ovat niin tyhmiä ja helppoja. Ajattelevat vain munallaan! Kävimme näitä keskusteluja harvase viikko. Mitä jos mies menettää työpaikkansa tai saa huomautuksen tämän vuoksi. Mietin. No, eipä ole minun ongelmani. Hän voi koska tahansa lopettaa tämän. Pian summeri soi. Avasin oven ja odotin miestä eteisessä stringeissä. Hän hädin tuskin pääsi edes ovesta sisään kun hyökkäsin jo hänen syliinsä. Ota mut heti tässä! Kuiskasin ja revin hänen vaatteitaan. Hän oli karskin komea, tatuoitu ja lihaksikas. Pian olimme jo sängyssä.

Olipa ihanaa. Mies sanoi ja suuteli kaulaani, kun olimme suihkussa. Niin oli. Vastasin ja koskettelin hänen lihaksiaan. Katselin, kun hän puki päällensä. Ei hitto, mitä kello on. Mies huokaisia tuskastuneena. Älä siitä välitä, sanoin ja menin suutelemaan häntä. Käteni hapuili hänen haarojansa. Mies huokaili ja olisi valmis uusintaan. Mun pitää mennä. Hän mumisi ja silitti hiuksiani. Tiesin, että saisin hänet jäämään jos haluaisin, mutta minullakin oli menoa pian. Okei, nähdään taas. Hymyilin ja suutelin häntä. Palataan. Hän sanoi ja painoi oven kiinni.


Hierojalla  1

Olin varannut pitkästä aikaa ajan hierojalle. Kivat pikkuhousut, noistahan näkyy läpi. Hieroja totesi laittaessaan vilttiä päälleni. Aijaa, en huomannutkaan. Vastasin. Olin käynyt hänellä jo jonkin aikaa ja tilittänyt miesjuttujani. Hän oli komea ja hyvässä kunnossa. Olin salaa miettinyt, että mitähän kaikkea muuta noilla sormilla voisi tehdä kuin avata niskajumeja.
Juttelimme niitä näitä ja hieronta eteni. Kuule, mun rintalihakset on tosi kipeet voiko niitäkin hieroa. Kysyin. Hetken hiljaisuus. Voi, hieroja vastasi. Käännyin selälleni. Viltti oli päälläni ja hän hieroi hyvin ammattitaitoisesti. Onpas täällä kuuma! Puuskahdin ja vedin vilttiä alemmaksi. Hierojan kulmat nousivat. Hän yritti pysyä asiallisena. Tuijotin häntä silmiini ja kohotin kulmiani. Hän tuijotti takaisin. Ilmassa oli jännitystä.

Olin päivän viimeinen asiakas. Otin hänen kädestään kiinni ja liutin sen alemmaksi. Hieroja empi hetken. Kyllä mä tiedän et meidän välillä kipinöi ja me halutaan toisiamme. Kuiskasin. Hän huokaisi ja liutti toisenkin kätensä alemmaksi. Mä haluan sua tänään, nyt! Sanoin. No, hierotaan sut nyt ensin. Hän vastasi. Hetken kuluttua hän hieroi jo sisäreisiäni. Heitin viltin pois. Olin jo ihan märkä ja halusin toimintaa. Älä nyt hermoile siinä, hän kuiskasi hiljaa ja jatkoi käsillään ylemmäs. Avasin jalkojani ja pian hänen sormensa etenivät nopeasti. Mmmmmhhh. Huokailin. Tälläistä käsittelyä en ollutkaan saanut ennen. En kestä enää! Vaikeroin. Anna tulla. Hän kuiskasi ja jatkoi. Sain järisyttävän orgasmin. Kiemurtelin hierontapöydällä ja huohotin. Tuu tänne, kuiskasin ja kiskoin hänen paitaansa. Ota mut tässä! Hän epäröi hetken, mutta kiskoin hänen vaatteensa vauhdilla pois ja painauduin häntä vasten. Hän otti minut rajusti. Tulin pian uudelleen ja hetken kuluttua hänkin tuli karjahtaen. Makasimme sylikkäin. Olin vieläkin silmät kiinni. Uskomatonta mietin mielessäni tyytyväisenä. Nousin ylös ja puin päälleni. Suutelin häntä vielä kaulalle ihan kivaa oli, hymyilin ja iskin silmään. Nähdään taas. Hieroja huikkasi perään, kun avasin oven. Olin hurmaantunut ja taivaissa. Tää pitää ehdottomasti kokea uudestaan!


Tanssilattialla  1

Lähdin pitkästä aikaa ulos tuulettumaan. Viikko oli ollut aika kurja ja olin juonut viiniä jo pitkin päivää. Lähdimme työkaverini kanssa läheiseen baariin. Olin jo tuntuvassa humalassa. Tänään mä aion iskeä miehen baarista! Ilmoitin ja lisäsin huulipunaa. Joimme vielä viinipullon jämiä jonossa ja hihittelimme. Kiertelimme baarin kerroksissa. Discopuolella oli kova jytke ja tanssilattia tupaten täynnä. Olihan lauantai. Katseeni harhaili pitkään, kunnes silmät kiinnittyivät komeen mieheen. Hän tanssi yksin keskellä tanssilattiaa. Menin hänen luokseen tanssimaan.

Kuule, voitko opettaa mua tanssiin, kun mä en oikeen osaa. Sanoin miehelle. No näin vaan keinut. Mies sanoi ja näytti. Ai näin vai? Vastasin ja aloin pyörähdellä. Osaathan sä tanssia! Mies hymyili. Joo niin osaan ja nyt mä haluan sua! Kuiskasin miehen korvaan ja kiskaisin hänen paitaansa. Napit vain sinkoilivat, kun revin paitaa ja suutelin jo hänen kaulaansa. Mies oli aivan häkeltynyt, eikä saanut sanaa suustaan. Pidin edelleen paidasta kiinni ja tuijotin miestä intensiivisesti. Hän oli vieläkin suu auki naama punaisena. Tota... ööö.. en mä ole niin helppo... ööö... otetaaks jotain juotavaa.. Mies sopersi. Katselin häntä viekkaana. Vai niin. Hymyilin.
Menimme tiskille ja hän tilasi meille lonkerot. Hörpin puolet lonkerosta. Noni joko mennään sun vai mun luo? Kysyin. Mies oli tukehtua juomaansa. En mä oo kuule niin helppo. Hän sanoi taas. Vai niin, kyllä sä kuule olet. Vastasin ja otin paidasta kiinni ja suutelin samalla hänen kaulaansa. Mies veti yhdellä huikalla tuoppinsa tyhjäksi. Okei mennään mun luo! Hän vastasi ja lähdimme. Hän asui kulman takana. Pääsimme tuskin ovesta sisälle, kun olimme jo toistemme kimpussa. Oi, kuinka halusinkaan häntä! Hän riuhtaisi mekkoni pois ja otti minut olohuoneessa. Ota mut rajusti! Kuiskasin. Hän ei miettinyt hetkeäkään, kun oli jo sisälläni. Voi miten taivaalliselta hän tuntuikaan. Huohotimme kilpaa. Pidin kiinni hänen selästään, se oli aivan hikinen. Hän pysähtyi suutelemaan minua hetkeksi. Pyyhin hikeä kasvoiltani. Sä oot ihana. Kuiskutin miehelle. Voi kulta pieni, niin säkin. Hän kuiskasi takaisin. Yhtäkkiä hän nousi ja kantoi minut sänkyyn. Jatkoimme kiihkeästi aamuun asti. Välillä olin varma, että sänky hajoaa kesken kaiken. Makasimme raukeina sylikkäin. Mun naapurit ei varmaan saanut nukuttua mies naurahti. Joo ei varmaan. Nauroin takaisin.

Menimme parvekkeelle tupakalle. Aamu sarasti kauniisti. Viileä tuuli tuntui ihanalta paljasta ihoa vasten. Halailimme parvekkeella. Parveke oli täyttä lasia ja varmaan naapurit näkivät. Mitä sitten. En jaksanut miettiä mitään, painauduin tiukemmin miestä vasten. Nähdäänhän me vielä kulta pieni? Mies kuiskasi ja silitti hiuksiani. Eiköhän. Myhäilin imiessäni savuketta. Suljin silmäni. Tää on parasta just nyt.


Lukkoseppä  1

Heräsin ovikellon pimpotukseen. Kääriydyin aamutakkiin ja menin avaamaan vihaisena. Lukkojen vaihdosta oli kyllä tiedotettu, mutta ettäs kehtaavat tulla heti aamusta! Huomenta, anteeksi, kun häiritään, mutta lukkoja tultiin vaihtamaan. Oven takana seisoi kaksi lukkoseppää. Jahas. Mumisin ja silmäilin heitä hetken. Toinen oli pitkä ja parraskas. Käsissä tatuointeja, karskin komea. Ei huono. Mietin. Käännyin kannoillani ja menin keittämään kahvia. Parin kahvikupin jälkeen olin jo paremmalla tuulella. Kävelen eteisen läpi kylppäriin. Katsoin lukkoseppää, joka oli polvillaan oven kimpussa. Hän katsoi takaisin sivusilmällä. Tiputin aamutakkini vahingossa lattialle. Olin pukeutunut läpikuultavaan valkoiseen silkki yöpaitaan. Lukkoseppä kohotti kulmiaan.

Menin aamutoimille ja hetken kuluttua kävelin eteisestä uudelleen. Maistuisiko kahvi? Kysyin. Lukkoseppä tuijotti hetken. No itseasiassa kyllä. Selvä, tuu sitten, kun olet valmis hymyilin.

Hetken kuluttua hän koputti oveen. Hei, avasin hymyillen. Olin edelleen yöpaidassa. Lukkoseppä tuijotti minua päästä varpaisiin. Yöpaita nuoli kurvejani ja nännit näkyivät läpi. Jätä kengät vaan siihen sanoin ja kävelin keittiötä kohti. Hän tuli perässäni. Tiesin hänen tuijottavan vartaloani. Yöpaitani oli todella läpikuultava.
Tarjoilin hänelle kahvia. Istuimme vastakkain. Onko iso urakka teillä? Kysyin hiljaisuuden rikkomiseksi. No onhan tässä monta asuntoa. Hän vastasi. Vai niin. Joimme kahvejamme. Kuule, sanoin ja hörppäsin kahvia. Lukkoseppä riisui silmillään yöpaitaani. Mulla on yksi fantasia. Jatkoin. Ai, hän vastasi. Niin, olen aina visioinut semmosta huoltomiesfantasiaa, sä tosin olet lukkoseppä, mut onhan sekin tavallaan huoltomies. Sanoin ja tuijotin miestä tiiviisti. Mhm. Lukkoseppä yski ja vilkaisi kahvikuppiinsa. Sä voisit toteuttaa sen fantasian! Sanoin ja iskin miehelle silmään. Hän oli tukehtua kahviinsa. Niin mä olen ihan sitä mieltä nyt! Jatkoin ja nousin ylös ja menin miehen luo. Hän laski kuppinsa. Istuin hitaasti hänen syliinsä ja kiedoin käteni hänen kaulaansa. Mies otti minua vyötäröltä. Tuijotimme toisiamme ja hänen kätensä vaelsivat selkääni pitkin. Menin kananlihalle.

Mulla on kuules aika kiva sänky. Henkäisin ja katsoin miestä kiusoittelevasti. Aijaa. Hän vastasi. Nojauduin ruokapöytää vasten. Tai voithan sä mut tässäkin ottaa. Sanoin ja katsoin miestä kiusoittelevasti. Mies tuijotti häkeltyneenä.
Pian olimme makuuhuoneessani. Kiskoin hänen housujaan auki. Hän suuteli niskaani ihanasti. Pian olimme jo sängyssä. Kierimme sängyllä ja kiepsahdin miehen päälle. Pian huohotimme molemmat.

Mitä sä ajattelet? Kysyin, kun makasimme vierekkäin. Mies oli hetken hiljaa, no olit aikamoinen näky tossa sun yöpaidassa, kun tossa pari kertaa kävelit. Mies vastasi. Mmmm. Mumisin tyytyväisenä. Puhelin soi. Ei hitto, mun pitää lähteä jatkaa hommia. Lukkoseppä totesi ja nousi. No, otetaanko myöhemmin uudelleen? Kysyin ja silitin hänen selkäänsä. Ai, sellainen mahdollisuus olisi? Hän katsoi minua hymyilen. Kyllä, olen tänään kotona koko päivän. Sanoin hymyillen. No, jos mä tuun käymään, kun hommat on ohi? Lukkoseppä vastasi. Selvä. Hymyilin. Kivaa työpäivää. Huikkasin lukkosepälle oven raosta, kun hän astui rappukäytävään. Mihin hittoon sitä jotain Tinderiä tarvii, kun miehiä tulee kuin tilauksesta oven taakse! Mietin suihkuun menessäni. Aikamoista.


Seksiä kirjastossa  1

Olin lukemassa tenttiin ja sopinut treffit kirjastoon. Itseasiassa idea oli miehen, ei minun. Kohtasimme naulakoilla. Lähdimme kiertelemään pitkin kirjastoa. Tässä kirjastossa on tavattoman kaunis arkkitehtuuri. Mies sanoi. Nykkäilin ja katselin ympärilleni. Onneksi ei näy tuttuja. Mies laittoi kätensä vyötärölleni, kun nousimme portaita. Menimme ylimpään kerrokseen, jossa on aina hiljaista. Siellä on vanhoja kirjoja, joita ei saa lainata.
Äkkiä hän veti minut hyllyjen väliin ja suuteli kiihkeästi. Huh, sisälläni väreili. Menimme takaisin portaita kohti ja nojauduin kaiteelle. Katselin alas, siellä ihmiset lukivat ja tekivät koulutehtäviä. Miehen käsi oli vyötärölläni. Hän liu'utti sitä alaspäin. Olin pukeutunut hameeseen ja puseroon.
Mies suuteli niskaani. Kuumotus kasvoi sisälläni. Hän laittoi kätensä hameen alle ja huomasi, ettei minulla ollut pikkuhousuja. Olin jo ihan kostea, kun hän alkoi hyvällä minua. Hän suuteli korvaani kuumasti. Olin himosta ja jännityksestä suunniltani. Tunsin kuinka hänen housunsa pullotti. Mies siirtyi taakseni ja nosti hamettani. Nojasin yhä kaiteeseen. Olin avannut hänen vetoketjusta. Pian hän työntyi sisääni. Pidätin hengitystäni. Yksikin voihkaisu, niin kaikki kääntyisivät katsomaan ja paljastuisimme. Mies liikkui hitaasti, hän tuntui niin hyvältä. Katselin alempana olevia ihmisiä, he olivat niin nenä kiinni kirjoissaan. Heillä ei ollut aavistustakaan mitä täällä ylhäällä tapahtuu. Mitä, jos joku yhtäkkiä katsoisi tänne. Mietin.

Mennään alas. Mies kuiskasi korvaani. Nyökkäsin. Menimme takaisin naulakoille, joissa vessat sijaitsevat. Vessassa oli iso ikkunalauta johon nojauduin ja jatkoimme loppuun asti. Hän otti minua tiukemmin kiinni lantiosta. Kiedoin käteni hänen kaulaansa. Pane mua! Kuiskasin. Vauhti kiihtyi. En voinut enää olla hiljaa, vaan huohotin. Shhh! Mies kuiskasi ja suuteli kaulaani. Pian tulimme molemmat. Huohotimme sylikkäin. Hän suuteli minua pitkään.

Siistyidyimme. Mies avasi oven ja kurkkasi käytävään. Ei ketään mennään. Hän sanoi ja otti minua kädestä. Oli mukava tavata. Hän sanoi ja suuteli minua. Niin oli. Hymyilin. Jatkoimme eri suuntiin. Huh, voihan sitä maanantaita näinkin viettää. Kaverit eivät kyllä ikinä usko, kun kerron mitä tuli tehtyä!


Treffejä ja riitoja  1

Olin päätynyt taas nettideiteille. Mies ei näyttänyt yhtään siltä miltä kuvassa. Tuijotin vain häntä päästä varpaisiin. Mies oli minua päätä lyhyempi, laiha ja hintelä hippi, jolla oli feikki nahkatakki sekä rasvainen sliippatukka. Yöh, mietin mielessäni. Mietin et käännyn kannoillani ja kävelen pois, kun olimme astumassa kahvilaan. Jos nyt annan mahdollisuuden kuitenkin ja astuin sisälle.

Tilasin siiderin. Harvemmin juon keskellä päivää, mutta nyt tuntui yksi olevan tarpeen. Mies oli vain hiljaa ja tuijotti tuoppiaan. Voi luoja, mä niin häivyn just mietin ja juon nopeasti juomaani. Harrastaksä edes mitään? Kysyin. Joo valokuvaamista. Hän mumisi takkiinsa. Ahaa. Hymähdin. Taas pitkä hiljaisuus. Voi luoja, mulla ei ole tolle mitään asiaa mietin.

Aloin tenttaamaan harrastuksesta ja tivaamaan miksi hän ei tee siitä ammattia itselleen, kun kerran sitä niin rakastaa ja haaveilee ammattikuvaajana toimisesta. Mies selitteli kaikenlaista. Kuuntelin kyllästyneenä jankutusta. Join tuoppini tyhjäksi, kuule sä tulet seuraavatkin 15 vuotta haaveileen valokuvaajan ammattista ja sitä seuraavat 15 vuotta, sä et ikinä tule itsellesi siitä päätyötä tekemään, jos sun meininki on toi! Kivahdin. Mitä sä tarkoitat?! Mies yskäisi ja selvästi skarppasi. No, kuule, kun noita sun juttuja kuuntelee ni sä olet vain yksi taivaanrannan maalari, etkä ikinä tule saamaan mitään aikaiseksi. Jatkoin. Hienot on haaveet sulla, mutta jos et aio tehdä asioille mitään, kuten et ole tehnyt, niin ei sua kukaan kotoa tule hakemaan. Sori vaan, mut se on fakta. Totesin tylysti. Mies, muuttui aivan punaiseksi. Siis mitä sä tarkoitat! Miten sä voit noin sanoa!!? Hän sihahti kiihtyneenä.

Hän alkoi haromaan rasvaista tukkaansa ja selittään kiihtyneenä kyllä mut vielä bongataan. Paskat! Puuskahdin. Kukaan ei sua tule kotoa bongaan, urpo! Kivahdin ja aloin pukemaan takkia päälleni. Sekunnissa meillä oli ilmiriita pystyssä. Mikä sä muka oot sanoo tollasia!? Mies kihisi. Komenttini taisi olla märkä rätti naamaan hänelle. No, enpä kai mikään, olen vain itse toteuttanut määrätietoisesti unelmiani eli ehkä tiedän asiasta jotain ja myös sen, ettei kukaan tule kotoa hakemaan. Totesin kylästyneesti ja sidoin kaulahuiviani. Mä lähden nyt, että kuule heippa ja hyvää loppuelämää sulle! Tuhahdin ja nousin ylös. Mies nillitti vielä jotain, mutta käännyin kannoillani ja kävelin ulos. Voi jeesus! Oikeesti! Mistä näitä urpoja riittää! Kotimatkalla alkoi jo naurattaan, voi mies parka, olinkohan liian ilkeä hänelle.