haluantreffeillenot

Blogia kirjoittavat 30-vuotiaat neidit, joilla on hyviä, huonoja ja hyvin mieleenpainuvia kokemuksia deittailusta. Jaamme treffiseikkailuitamme ja kommelluksiamme pilkettä silmäkulmassa. Tekstit sisältävät enemmän tai vähemmän panohommia.

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2017.

Minkä taakseen jättää sen edestään löytää  1

Oli tavallinen työpäivä. Työskentelen rekrytointitoimistossa ja tänään oli haastattelupäivä. Edessäni istui seuraava haastateltava. Haastattelu eteni, kuten kaikki muutkin tähän asti, mutta yhtäkkiä nainen alkoi puhumaan miehestään. Hän haluaa tälle alalle, koska mieskin työskentelee kyseisellä alalla. Nainen alkoi kertomaan lisää miehestään. Sisälläni värähti. Ei, ei voi olla sama, ei se ei voi olla mitenkään mahdollista. Koitin kääntää haastattelua takaisin raiteilleen, mutta nainen alkoi taas kertomaan miehestään. Sydämeni jyskytti. Ei ei ei! Käänsin taas keskustelun takaisin työpaikkaan, jota nainen oli hakemassa, mutta taas hetken kuluttua nainen puhui miehestään. Nyökyttelin ja yritin näyttää tyyneltä. Ei voi olla mahdollista! Pieni ääni huusi sisälläni. Sitten nainen mainitsi miehensä nimen. Sydämeni pysähtyi sekunniksi. Niin missäpäin te asuittekaan? Sain kysytyksi. Nainen vastasi. Veri syöksyi suonissani, en saanut happea. Onneksi käytän paksua meikkiä, kasvoni lehahtivat tulipunaisiksi, mutta meikkikerros peitti sen. Etsin vesilasia. Otin ison hörppäyksen. Kaikki mennyt vilisi silmissäni. Kurkkua kuivasi, sanat takertuivat kurkkuun. Niin kerrotko vielä vähän sun työkokemuksesta. Sain sanotuksia ja katselin naisen papereita. Toivoin, ettei hän huomaisi mitään. Haastattelu oli loppusuoralla. Kiitos paljon kättelin naista ja hymyilin. Kiitos sulle sä olet todella mielyttävä haastattelija, pidä mulle peukkuja. Nainen sanoi ja hymyili leveästi. Nyökkäsin hymyilen. Oli tuskaa katsoa naista silmiin. Hänen silmänsä loistivat. En ole niin kiva mitä luulet, mietin mielessäni.

Ovi sulkeutui lysähdin tuoliin. Miten tämä voi olla mahdollista!? Sydän jyskytti edelleen, suuta kuivasi ja koko kroppaa jomotti. Join kannullisen vettä. Muutama vuosi sitten olin todella holtiton ja moraaliton. Tulin jätetyksi pitkästä suhteesta ja se sai minut varsinaiseen kriisiin. Iskin miehiä minkä ehdin, minua ei kiinnostanut oliko mies varattu vai vapaa. Tapailin useampaa varattua miestä ja melkein rikoin pari avioliittoa. Nautin siitä vallasta mikä minulla oli miehiin. Kaikki miehet ovat kusipäitä ja pettureita. Miehet ajattelevat vain munallaa. Aina, kun sain varatun miehen sänkyyni tunsin suurta voitonriemua.

Onneksi ne ajat ovat ohi ja tulin järkiini. Mutta miten voi käydä näin, että päädyn haastattelemaan naista, jonka mieheen minulla on ollut suhde. Nainen puhui miehestään kauniisti eli hänellä ei varmasti ole aavistustakaan, että mies on pettänyt. Suhteemme kesti joitakin kuukausia, kunnes kyllästyin ja lopetin sen. Mies lähetteli pitkään minulle viestejä vielä sen jälkeen, mutta en vastannut. Vehtasimme usein miehen työpaikalla. Hän jäi "ylitöihin", toisinaan myös lounastauolla. Kerran sain yhtenä lauantai-iltana miehen taivuteltua lähtemään kotoa muka töihin. Mies teki kaiken mitä käskin. Käytin miestä hyväkseni minkä ehdin ja piinasin häntä pitkin päivää seksiviesteillä. En ollut kiinnostunut miehestä sen enempää kuin, että hän antoi minulle orgasmeja. Kauanko suhde olisi kestänyt, jos en olisi sitä lopettanut? Kertookohan nainen miehelleen kotona tästä haastattelusta? Mitä, jos hän mainitsee nimeni? Mies kyllä helposti arvaisi, että se olen minä, koska hän tietää mitä teen työkseni. Keräsin itseni ja jatkoin töitä. Karma kostaa, sen minkä taakseen jättää, edestään löytää.


Meillä oli hetkemme, meillä oli retkemme  1

Törmäsimme karaokebaarissa. Mies käveli ohitseni monta kertaa ja katsoi minua pitkään. Vihdoin hän pysähtyi eteeni. Sulla on kyllä euroopan tyylikkäin hymy. Hän sanoi ja katsoi pitkän minua. Kiitos. Vastasin hymyilen. Saanko tarjota juoman? Hän kysyi. Nyökkäsin. Siirryimme sivummalle juttelemaan. Illan viimeinen hidas alkoi. Saanko luvan? Mies kysi ja ojensi kätensä. Tartuin käteen ja nyökkäsin. Tanssimme poski poskea vasten. Hengitin miehen tuoksua. Hänellä oli päällä ruma ruutupaita, mutta pidin siitä miten hän tansitti minua. Valomerkki tuli ja vaihdoimme numeroita. Mä voisin jutella sun kanssa aamuun. Mies sanoi ja katoi minua pitkään. Samat sanat. Vastasin ja käännyin kannoillani.

Aamulla heräsin krapulassa ja mietin miestä. Iltapäivällä laitoin viestin hänelle. Ei mitään vastausta. Illalla makasin väsyneenä sohvalla, kun puhelin piippasi. Mies soitti minulle. Hei, vastasin. No, hei, anteeksi, että vastaan vasta nyt, mutta unohdin puhelimeni baaritiskille lataukseen yöllä. Mies sanoi. Vai niin. Vastasin. Mitä teet? Hän kysyi. Makaan krapulassa kotona. Vastasin. Haluaisitko nähdä? Hän kysyi. Haluan. Vastasin. Mutta on tosiaan krapula jatkoin. Ei se mitään, sama täällä. Mies naurahti. No, tuletko mun luokse? Kysyin. Mielelläni. Mies vastasi. Voinko tuoda jotain? Hän kysyi. Itsesi. Vastasin.

Otin pikasuihkun ja meikkasin vähän. Pian summeri soi. Odotin ovella jännittynenä. Moi. Mies hymyili ja halasi minua. Moi. Hymyilin takaisin. Vau, sä näytät tosi hyvältä. Mies sanoi katsellaan minua. Kiitos. Hymyilin. Mennäänkö kävelylle? Kysyin. Joo. Hän vastasi.

Kävelimme kesäyössa pitkin puistoa. Mies otti minua kädestä. Juttelimme taukoamatta. Yhtäkkiä mies pysähtyi ja suuteli minua. Se tuntui niin hyvältä. Ihana kesäyö, treffit puistossa, kiihkeitä suudelmia ja käsi kädessä kävelyä. Tunsin kuinka lämpö täytti minut ja onnellisuus virtasi kehossani. Kävelimme rantaan kallioille ja katselimme merta. Uskomatonta miten romanttista. Mies kuiskasi ja silitti hiuksiani. Niin. Henkäisin ja painauduin miestä vasten tiukemmin. Aamu alkoi sarastaa. Lähdetäänkö nukkuun? Kysyin. Mies nyökkäsi. Kävelimme takaisin asunnolleni. Käperryin miehen kainaloon. Nukahdimme.

Heräsin aamu aurinkoon. Hyvää huomenta. Mumisin miehelle. Haluksä tietää mikä on hyvää huomenta? Hän kysyi. No? Vastasin. Hän katsoi minua hetken ja pujahti peiton alle. Mmmm... Voi luoja! Kiljadin, kun hän työnsi päänsä jalkoväliini. Sain taivaallista suuseksiä ikuisuuden. Kiskoin miehen päälleni ja harrastimme kiihkeää aamuseksiä. Miehen puhelin soi taukoamatta. Mun pitäs olla töissä.. Hän mutisi ja työnsi puhelimensa kauemmaksi. Makasimme sylikkäin. Puhelin soi taas. Joo mä olen just tulossa. Mies sanoi vastatessaan puhelimeen. No, hei sitten. Hän sanoi ja suuteli minua pitkään. Hei hei. Vastasin. Mies pukeutui ja lähti.

Viestittelimme tiiviisti pari viikkoa, mutta sitten koitti päivä ettei miehestä enää kuulunut, eikä hän vastannut viesteihini. Mitä tapahtui mietin pitkään. Olimme sopineet tapaavamme uudelleen, kun häneltä työkiireet helpottuu. Tapaamista ei koskaan tullut. Meillä oli retkemme, meillä oli hetkemme.


Aina se ei vaan suju  1

Olin tapaillut miestä pari viikkoa. Viestittelimme toisillemme tiiviisti päivät. Kiusasin miestä lähettelemällä puolialastomia kuvia itsestäni pitkin työpäivää. Mä tuun kohta hulluksi! Mies viestitti. Vai niin. Vastasin ja lähetin taas kuvan. Mä en kestä enää! Mun on pakko saada sut! Hän vastasin. No, tule sitten tänne, olen kotona. Vastasin. Selvä! Hän vastasin. Odotin miestä ovella alusvaatteissa. Kuulin portaikosta asekelia, joten avasin oven. No hei vihdoin! Henkäisin ja työnnyin ovesta. Oven takana seisoi mainostenjakaja. Hän jäätyi paikoilleen lehdet kädessä ja tuijotti minua silmät selällään. Hän ei saanut sanaa suustaa. Hetken tuijotin häntä suu auki. Apua! En mä sua tarkoittanut! Koitin korjata tilannetta, juuri kun deittini tuli mainostenjakajan taakse. Hän räjähti nauruun. Minuakin alkoi naurattaan. Sieppasin lehdet. Joo kiitos näistä. Sanoin. Mainostenjakaja otti pari askelta taakse ja tuijotti vieläkin minua rillit nenällä. Deittini astui hänen eteensä ja kiskoin hänen paidasta sisään ja paiskasin oven kiinni. Nauroimme eteisessä vedet silmissä. Miten voi käydä näin! Kikatin.

Mä oon kuules odottanut sua täällä jo ihan malttamattomana. Sanoin. Huomaan. Mies vastasi ja silmäili minua himmokkaana päästä varpaisiin. Pian olimme jo sängyssä ja suutelimme kiihkeästi. Kiskoin miehen vaateita pois. Ota mut. Kuiskasin miehelle. Hän riuhtaisi boxerinsa pois ja tuli päälleni. Mitä nyt. Kysyin. En tiedä. Mies vastasi. Hänellä ei seissyt, vaikka vielä eteisessä hän oli ihan kovana. En mä tajua mikä tässä nyt on. Mies sanoi tuskastuneena. No sellaista sattuu joskus. Huokaisin ja silitin miehen hiuksia. Hän oli selvästi häpeissään ja häkeltynyt. Ei mulle ole ikinä näin käynyt. Hän änkytti. Shh.. Kuiskasin ja halasin häntä. Pidin miehestä, joten en viitsinyt olla ilkeä hänelle. Tapasimme viikonloppuna uudelleen ja seksi sujui taas normaalisti. Ehkä töistä kesken kaiken lähtiminen lounastaukopanolle oli miehelle liian extremeä.