Kun mikään ei riitä

  • haluantreffeillenot

Hiukseni ovat kuivat ja takkuiset. Vain jäänteitä aamun kiiltävistä kiharoista. Meikkikin on sotkuinen. Olen harrastanut seksiä koko päivän kirjaimellisesti. Aamupäivällä treffasin Markusta. Hän on minua 10 vuotta vanhempi varattu mies. Vietämme kuumia lounastreffejä silloin tällöin. Meillä oli tänään oikein kuumat ja kiihkeät lounastreffit. Haluamme molemmat vain seksiä, eikä minua henkilökohtaisesti kiinnosta onko hän varattu vai ei, koska haluan häneltä vain orgasmeja. Olin pukeutunut hävyttömiin nylon sukkiin, sukkanauhaliiviin ja lyhyeen mekkoon tapaamiseeemme. Hän hullaantuu joka kerta naisellisesta tyylistäni ja seksikkäistä alusvaatteista. Pakko myöntää, että nautin suuresti siitä, kun hän syö minua silmillään ja näen kuinka housuissa alkaa pullottaa. Tällä kertaa hekumoimme lounasravintolan vessassa. Nähdään taas, hän kuiskasi ja antoi poskipusun. Tiemme erosivat. Hän meni jatkamaan töitään. Minulla oli vapaa päivä.

Myöhemmin tapasin Janin. Kutsuin hänet luokseni päiväkahville. Olemme tunteneet jo jonkin aikaa. Hän on minua pari vuotta nuorempi, pitkä ja komea. Mietin usein miksi en ole ihastunut häneen. Kahvit jäivät juomatta, kun hän otti minut olohuoneen sohvalla. Touhusimme niin innolla, että huomasimme vasta jälkeenpäin, että verhot olivat jääneet auki. Naapuriin näkyy suoraa olohuoneestani, mutta ehkä naapurit eivät olleet kotona tähän aikaan. Janilla on varmasti maailman isoin muna, häntä ei voisi panna joka päivä. Huh.. Palataan. Hymyilin, kun suutelimme ja painoin oven kiinni. Menin suihkuun. Jani tyydyttää kyllä kaikki tarpeeni ja olen tänään saanut jo ties kuinka monta orgasmia, mutta jotenkin olo vain kävi levottamaksi iltaa kohden. Niinpä laitoin viestiä Hannulle. Hannun kanssa tapasimme viime vuonna baarissa.

Kello läheni jo yhdeksää. Odotin Hannua pyyhkeeseen kietoutuneena. Vihdoin ovikello soi! No, hei avasin oven hymyilen. No hei, Hannu hymyili takaisin. Hän katsahti minua päästä varpaisiin. Mmmm.. hän mumisi ja painoi minut syliinsä. Hän suuteli kuumasti kaulaani ja olin jo ihan hurmiossa. Mä haluan sua! Mumisin Hannun korvaan ja hän suuteli minua kiihkeästi. Emme pääseet eteistä pidemmälle, kun hän oli jo sisälläni. Nautin jokaisesta työnnöstä. Meillä vain oli sitä jotain kemiaa, mitä ei kaikkien kanssa voinut kokea. Siirryimme sänkyyn. Kuinka monta orgasmia päivässä voi saada mietin, kun kierähdin Hannun päälle ratsastamaan. Ilmeisesti aika monta, sillä tulin taas pian, Hannukin huohotti. Hannun kanssa oli mahtavaa naida, koska hän pystyin nopeasti jatkamaan laukeamisen jälkeen. Makasimme sylikkäin. Miten olisi vielä? Hän kuiskasi ja kierähti päälleni. Mmmmm ota mut... Kuiskasin. Ja niin hän otti.

Olen harrastanut seksiä tänään kolmen eri miehen kanssa. Onko tää edes normaalia. Mietin mielessäni. Aina puhutaan, kuinka miehet haluavat paljon seksiä, mutta kyllä voi nainenkin ihan yhtälailla haluta. Jos miehellä on monta naista ja koko ajan uusi nainen on hän tosimies ja miestenmies, mutta jos nainen tekee vastaavaa leimataan heti kevytkenkäiseksi ja hutsuksi. On se vain niin väärin! Ihan yhtälailla naisilla on oikeus haluta ja himoita. Mies päivässä pitää mielen virkeänä!
Sitä paitsi olen sinkku ja haluan avartaa maailmaani sekä saada kokemuksia ennen kuin olen valmis vakavaan suhteeseen.

Vinhdoin himot oli tyydytetty ja nukahdin tyytyväisenä Hannun kainaloon. Tiesin, että aamulla taas meno jatkuisi. Ihanaa. Ehkä olen nymfo tai seksiaddicti, mitä sitten. Miehet ovat seksiä varten.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus