• haluantreffeillenot

Tänä yönä beibi sä kuulut mulle

Olin levoton. Olin yrittänyt jo monta viikkoa elää tavallista elämää. En kestänyt enää. Halusin ulos. Imin savuketta. Kaupunki on autiomaa yksinäisen kulkea. Lämmin kesäyö tuntui ihanalta iholla. Oli valoisaa ja kaunista. Suuntasin kohti yökerhoa. Sitten näin sinut tanssilattialla. Vartalosi liikkuu tahtiin musiikin. Mä tiesin tänä yönä en oo yksinäinen. Silmiini sut etsin joukosta ihmisten. Käsi kädet kohtas, mentiin ulos samantien. Sä kuiskasit mulle sut pois täältä vien. Ja mä tiedän tänä yönä beibi sä kuulut mulle, tänä yönä beibi sulla on silmissäsi tähtiä. Tänä yönä rakkaus meissä rähjähtää. Tänä yönä kaikki on täydellistä, tänä yönä onnen löydän sun sylistä, kun pimeässä me toisiimme kietoudutaan. Vain tämän yön lohdutan sua. Mustelmille sut rakastan.

Suuntasimme asunnollesi. Kuumaa kiihkeetä lemmenmeininkiä. Aamuun asti jatkui sama tahti, tästä käsittelystä ei tingitä. Pidettiin naapurit hereillä koko yön, huusin sun nimeä. Kovempaa ota mut. Katso mua nyt. Suutele mua. Tänä yönä olen sun beibi. Silmissä näkyi tähtiä, huulet kipinöivät suudellessamme. Hei rakkaudenantaja ei oo mitään menettettävää. Viaton et ole sinäkään. Ja kun silmäsi sä ummistat ja tähtien loiste sammuu tiedän, että voisin suhun rakastuu.

Harmaa aamu koitti. Tuijotin itseäni vessan peilistä. Levinneet meikit, takkuiset hiukset. Rinnassa fritsu. Sytytin savukkeen. Päätä särki. Paikat olivat turvoksissa ja arat. Ranteisiin sattui. Mustelma kädessä. Menin takaisin sänkyyn ja sytytin toisen savukkeen. Mies nukkui. Hänen selkänsä ja pakaransa olivat kynnenjälkiä täynnä, iho oli verillä, fritsuja niskassa. Asunto oli sekaisin. Ihme, ettei sänky ollut hajonnut. Kehtaisinko poistua asunnosta, mitä jos naapuri tulee vastaan rappukäytävässä. Ikkunakin oli ollut auki koko yön.

Sä voit tehdä ihan mitä tahdot, kulta sanoo mitä huvittaa. Sä voit aina pysyy mun kainalossa tai aamulla mut unohtaa. Anna mun ees hetken aikaa olla sun. Anna rauhoittuu sun luona. Niin sekaisin saa pään joskus maailma tää, vain rakkaudella se kaikki selviää. Mä sanon sulle näin, jos me oltais vierekkäin, voitais unohtaa maailman pauhut. Huokaus. Enkä murehdi suotta, kun kaikki mitä saan, saa lisää janoamaan. Sielustain pirun ja herran jätän noppaa heittämään. Maljani pohjaan juon. Ja mä poltan tupakan ja sitten toisen tupakan ja sitten mietin soittaisinko sinulle, ei kukaan soita minulle. En sanotuksi saa sanaakaan. Tahdon sulkea sydämeni. Tahdotko mut tosiaan suhteeseen vakavaan, pitkin polkuu koloista rinnallasi kulkemaan, aamuteesi kanssas jakamaan? Kun mennyt on muista tää, jos ikävä yllättää. Sinä tähteni saat loistamaan. Mä tahtoisin ottaa susta vielä kerran kii, ihan niinkuin eilenkin. Ilta tummenee, on pimeää, niin paljon kertomatta jää. En suhun kiinni jää. Huominen koittaa, me hiljaa istutaan. Sä katoat varjoihin kaupungin. Sut lasiseinän takaa nään. Mutta aika näyttää, vielä rakkaus voittaa ja mä saavun takaisin. Tiedäthän, ettei sun ei tarvitse kertoa, ei valheita, ei totuutta tunnustaa. C'mon now baby.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus