Lukkoseppä

  • haluantreffeillenot

Heräsin ovikellon pimpotukseen. Kääriydyin aamutakkiin ja menin avaamaan vihaisena. Lukkojen vaihdosta oli kyllä tiedotettu, mutta ettäs kehtaavat tulla heti aamusta! Huomenta, anteeksi, kun häiritään, mutta lukkoja tultiin vaihtamaan. Oven takana seisoi kaksi lukkoseppää. Jahas. Mumisin ja silmäilin heitä hetken. Toinen oli pitkä ja parraskas. Käsissä tatuointeja, karskin komea. Ei huono. Mietin. Käännyin kannoillani ja menin keittämään kahvia. Parin kahvikupin jälkeen olin jo paremmalla tuulella. Kävelen eteisen läpi kylppäriin. Katsoin lukkoseppää, joka oli polvillaan oven kimpussa. Hän katsoi takaisin sivusilmällä. Tiputin aamutakkini vahingossa lattialle. Olin pukeutunut läpikuultavaan valkoiseen silkki yöpaitaan. Lukkoseppä kohotti kulmiaan.

Menin aamutoimille ja hetken kuluttua kävelin eteisestä uudelleen. Maistuisiko kahvi? Kysyin. Lukkoseppä tuijotti hetken. No itseasiassa kyllä. Selvä, tuu sitten, kun olet valmis hymyilin.

Hetken kuluttua hän koputti oveen. Hei, avasin hymyillen. Olin edelleen yöpaidassa. Lukkoseppä tuijotti minua päästä varpaisiin. Yöpaita nuoli kurvejani ja nännit näkyivät läpi. Jätä kengät vaan siihen sanoin ja kävelin keittiötä kohti. Hän tuli perässäni. Tiesin hänen tuijottavan vartaloani. Yöpaitani oli todella läpikuultava.
Tarjoilin hänelle kahvia. Istuimme vastakkain. Onko iso urakka teillä? Kysyin hiljaisuuden rikkomiseksi. No onhan tässä monta asuntoa. Hän vastasi. Vai niin. Joimme kahvejamme. Kuule, sanoin ja hörppäsin kahvia. Lukkoseppä riisui silmillään yöpaitaani. Mulla on yksi fantasia. Jatkoin. Ai, hän vastasi. Niin, olen aina visioinut semmosta huoltomiesfantasiaa, sä tosin olet lukkoseppä, mut onhan sekin tavallaan huoltomies. Sanoin ja tuijotin miestä tiiviisti. Mhm. Lukkoseppä yski ja vilkaisi kahvikuppiinsa. Sä voisit toteuttaa sen fantasian! Sanoin ja iskin miehelle silmään. Hän oli tukehtua kahviinsa. Niin mä olen ihan sitä mieltä nyt! Jatkoin ja nousin ylös ja menin miehen luo. Hän laski kuppinsa. Istuin hitaasti hänen syliinsä ja kiedoin käteni hänen kaulaansa. Mies otti minua vyötäröltä. Tuijotimme toisiamme ja hänen kätensä vaelsivat selkääni pitkin. Menin kananlihalle.

Mulla on kuules aika kiva sänky. Henkäisin ja katsoin miestä kiusoittelevasti. Aijaa. Hän vastasi. Nojauduin ruokapöytää vasten. Tai voithan sä mut tässäkin ottaa. Sanoin ja katsoin miestä kiusoittelevasti. Mies tuijotti häkeltyneenä.
Pian olimme makuuhuoneessani. Kiskoin hänen housujaan auki. Hän suuteli niskaani ihanasti. Pian olimme jo sängyssä. Kierimme sängyllä ja kiepsahdin miehen päälle. Pian huohotimme molemmat.

Mitä sä ajattelet? Kysyin, kun makasimme vierekkäin. Mies oli hetken hiljaa, no olit aikamoinen näky tossa sun yöpaidassa, kun tossa pari kertaa kävelit. Mies vastasi. Mmmm. Mumisin tyytyväisenä. Puhelin soi. Ei hitto, mun pitää lähteä jatkaa hommia. Lukkoseppä totesi ja nousi. No, otetaanko myöhemmin uudelleen? Kysyin ja silitin hänen selkäänsä. Ai, sellainen mahdollisuus olisi? Hän katsoi minua hymyilen. Kyllä, olen tänään kotona koko päivän. Sanoin hymyillen. No, jos mä tuun käymään, kun hommat on ohi? Lukkoseppä vastasi. Selvä. Hymyilin. Kivaa työpäivää. Huikkasin lukkosepälle oven raosta, kun hän astui rappukäytävään. Mihin hittoon sitä jotain Tinderiä tarvii, kun miehiä tulee kuin tilauksesta oven taakse! Mietin suihkuun menessäni. Aikamoista.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus