Mä haluan sut mun iholle

  • haluantreffeillenot

Mä haluan tatuoida sun kasvot mun rintaan. Mies sanoi ja katsoi minua intensiivisesti. Anteeksi kuinka? Kysyin. Sun kasvot on niin.. Mun on pakko saada susta kuva. Mies jatkoi ja tuli lähemmäksi. Mittailin häntä katsellaani. Hän oli minua ainakin 20 vuotta vanhempi, mutta komea ja hyvässä kunnossa. Tanssimme illan viimeistä. Meillä jatkot tossa naapurissa, haluatko tulla mukaan? Kysyin. Mies nyökkäsi ja kietoi kätensä vyötärölleni. Juttelimme niitä näitä ja mies halusi viedä minut lomalle. Kaverit olivat jo sammumispisteessä. Tuu mun luo saunaan ja nukkuun. Mies mumisi ja silitti poskeani. En mä lähde laskuhumalassa vieraan miehen mukaan. Vastasin. Suutelimme pitkään ja vaihdoimme numeroita. Mä soitan sulle aamulla. Mies sanoi ja iski silmää. Selvä. Hymyilin.

En uskonut, että mies soittaisi, mutta toisin kävi. Söimme aamupalaa kaverin kanssa, kun puhelin soi. Ei voi olla totta! Kato se mies soittaa! Huudahdin ja tuijotin puhelinta. Hei, vastasin. No, hei. Miehen ääni kuulosti miellyttävältä. Mies pyysy minut luokseen iltapalalle. En voinut uskoa, että oikeasti menin mietin, kun seisoin miehen oven takana. Hän avasi oven ja hymyili. Hän otti takkini. Istuimme sohvalla ja juttelimme. No missä se iltapala on? Kysyin. Ainiin... Mies mutisi ja meni keittiöön. Hän katseli kaappeja ja kaivoi kattilan ja nakkipaketin esiin. Siis mitä, olin räjähtää nauruun. Ootsä tosissasi? Katsoin miestä. Joo joo nää on ihan parhaita. Hän vastasi. Istuimme pöydän ääressä syömässä nakkeja ja purskahtelin nauruun toistuvasti. On kuule sit paskimmat treffit ikinä. Kikatin miehelle. Sä kutsut mut iltapalalle ja tarjoat nakkeja! Mies naurahti ja söi tyytyväisenä.

Pian lojuimme taas sohvalla. Mies halusi kovasti halailla. Kohta olimme jo puolialasti. Mietin koko ajan mielessäni menenkö loppuun vai en. Joku miehessä kiehtoi. Annoin mennä. Seksi ei ollut erikoista ja mies tuli nopeasti. No, ei tää nyt tässä voinut olla! Kivahdin kiukustuneena ja kierähdin miehen päälle. Mä oon ihan poikki.. Hän vastasi. Ihan sama! Mäkin haluan saada! Puuskahdin ja tartuin miestä munasta. Mitä sä teet? Mies mumisi. Mitäpä luulet! Vastasin ja aloin ratsastaa. Tulin nopeasti. Nyt olen tyytyväinen. Sanoin miehelle. Hän yritti vetää minua kainaloonsa, mutta nousin ja menin suihkuun. Voi elämän kevät. Mietin mielessäni, kun tulin suihkusta.

Mies makasi edelleen sängyssä. Mä kuule lähden nyt! Sanoin ja aloin pukemaan. Odota odota mä vien sut kotiin mies sanoi ja nousi ylös. Oli sit ihan paskat treffit. Sanoin ja katsoin miestä. Hän ei vastannut vaan halasi minua. Ehkä mies oli oikeasti väsynyt työputken jäljiltä, ehkä vanhemmat miehet eivät vain niin jaksa varsinkaan krapulassa. En tiedä, en jaksanut miettiä asiaa enempää halusin vain päästä kotiin.

Mies nousi autosta ylös ja avasi auton oven minulle. Kyllä hän yritti olla herrasmies. Hei sitten sanoin. Mies suuteli minua pitkään ja halasi. Hyvää yötä. Hän sanoi. Emme kohdanneet enää toiste. Joskus mietin tatuoiko hän oikeasti kuvani iholleen, tuskin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus