Nousin kyytiin sun piikkiprätkään

  • haluantreffeillenot

Puhelimeni piippasi, se oli Hanski. Sydän jyskytti ja poskia kuumotti. En ollut kuullut hänestä mitään sen viimeisen jälkeen. Olin miettinyt häntä usein, mutta en halunnut laittaa viestiä, oikeasti halusin, mutta... Miksi ihmeessä hän yhtäkkiä otti yhteyttä!? Emme olleet nähneet pariin vuoteen. Mihin aika oli näin nopeasti kadonnut. Olimme eronneet riitaisasta.
Avasin viestin: Hei beibi, mitäs kuuluu? Hanski. Kiitos hyvää. Vastasin. Mä olen miettinyt sua viime aikoina, haluaisitko tavata? Hän vastasi nopeasti. Tietysti haluan. Vastasin. Uuh, ihanaa, nähdään heti huomenna. Hän vastasi. Selvä. Vastasin. Poskia kuumotti, mitä juuri tein. Tiesimme molemmat, että olimme huonoa seuraa toisillemme, mutta silti en miettinyt hetkeäkään, kun hän ehdotti tapaamista. En voisi kertoa ystävilleni tästä, koska he kieltäisivät heti. Se teki tapaamisesta vieläkin jännittävämpää. Menin hermostuneena viileään suihkuun. Muistot vilisivät mielessä, meillä oli ollut niin kiihkeä suhde. Olimme sekstailleet vaikka missä. Muistan vieläkin ekan kerran, en voinut laittaa stringejä sen viikonlopun jälkeen pariin päivään. Kun tulin suihkusta puhelin vilkkui. Hanski oli soittanut. Mitä ihmettä, mietin ja soitin takaisin. Hei beibi, hän vastasi miellyttävällä äänellään. No, hei Hanski, hymyilin puhelimeen. Kuule, beibi, en mä jaksa odottaa huomiseen. Mitä sä teet nyt? Hän jatkoi. Öm, tulin just suihkusta oon kotona. Vastasin. Kuule, mä tulen hakeen sua nyt. Hän sanoi päättäväisesti. Selvä, henkäisin. Puhelu loppui. Sydän jyskytti. En tiedä miksi hän sai tälläsia reaktioita minussa aikaan tai pikemminkin kehossani. Pukeuduin nopeasti mustiin pitsialusvaatteisiin. Hän rakasti niitä. Heitin rennosti neuleen ja farkut päälle ja menin ulos. Siinä hän oli. No hei, hän hymyili ja halasimme. Hän oli tullut moottoripyörällä, tietysti.

Nousin kyytiin sun piikkiprätkään, taakse jäävän näin senkin pätkän, jossa törmäät keltaisen viivaan. Neljäkaistainen on tää tiemme rakkauden mukaan, me vain viemme. Nää mä en nyt keltaista viivaa, tie vain oottaa kulkijaa. Vapaa oon viimein sun kanssa lähtemään, tiedän sen en pysty sua jättämään. Päätöksen teimmä eilen, kun kuulin se, että sua nähdä mä saisi en. Vuoteistan nousin aamulla aikaisin. Yksikään estämään mua tullut ei.

Moottori jyrähti käyntiin, tunsin tärinän pyllyn alla. Hanski kurvasi liikkeelle. Kiedoin käteni hänen ympärilleen. Pysähdyimme liikennevaloihin ja hän puristi käsiäni toisella kädellään. Hän teki tämän kaikissa valoissa. Olin sulaa vahaa. Pääsimme hänen asunnolleen. Otatko kahvia? Hän kysyi. Joo. Vastasin. Hän silmäili minua päästä varpaisiin kahvipurkki kädessään. Tuijotin takaisin. Astuimme molemmat askeleen lähemmäksi. Beibi, mulla on ollut sua ikävä, Hanski kuiskasi ja kaappasi minut syliinsä. Hän suuteli minua niin kiihkeästi. Kahvipurkki tippui lattialle. Voi kulta pieni, hän huokaili ja suuteli kaulaani. Olin jo aivan märkä ja koko kehoa kuumotti. Revimme toisiltamme vaatteet pois. Sä olet aina niin seksikäs! Hän kuiskasi ja repi stringejäni hampaillaan. Huohotin olin himosta niin suunnitaltani. Pian hän oli jo sisälläni. Pane mua! Kuiskasin ja kiedoin käteni hänen ympärilleen. Hän pani kuin viimeistä päivää.

Makasimme vierekkäin hikisinä huohottaen. No, on mullakin ollut sua vähän ikävä. Kuiskasin ja käännyin Hanskia kohti. Ai vähän vaan? Hän kysyi. Mmm no, ehkä enemmänkin. Hymyilin. Hän kiskaisi minut päälleen. Hän oli jo valmiina uusintaan. En todellakaan ollut saanut tarpeeksi ja aloin ratsastaan. Sain valtavan orgasmin, huusin ja huohotin nautinnosta upottaen samalla kynteni Hanskin rintaan. Hän puristi lanteitani. Palasin maanpinnalle ja haukoin henkeäni. Jatka, hän kuiskasi ja liikutti minua. Tulin pian uudelleen ja vielä uudelleen.

Panimme koko iltapäivään myöhään iltaan asti. Mun pitää lähteä. Kuiskasin. En halunnut nousta siitä, makasimme sylikkäin sohvalla. Hän silitti hiuksiani ja suuteli otsaani. Älä mee, hän kuiskasi. Pian hän kiepsahti päälleni. Ota mut, huokaisin ja kiedoin käteni hänen kaulaansa. Paikat olivat jo ihan turvoksissa, mutta en voinut vastustaa. Voi kulta pieni. Hanski kuiskasi ja suuteli kaulaani. Halusin vain olla tässä ikuisesti.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:28

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus