katherined

Tervetuloa sivulleni

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2021.
Seuraava

Talvella ei tarvitse ostaa liikaa alushousuja  1

Talvella ei tarvitse ostaa liikaa alushousuja, mutta nämä neljä on oltava vaatekaapissasi

Talvella erilaisia ​​pitkiä takkeja valitessaan keski-ikäiset naiset eivät saa laiminlyödä alaosien valintaa.Pukeutuminenhan riippuu kokonaisuudesta.Jos haluaa tuoda esille erilaisten talvitakkien edut, ei pärjää ilman yksinkertaista ja käytännölliset pohjat.

Mitkä alushousut sitten sopivat keski-ikäisille naisille talvella? Älä huoli, tällä kertaa jaan kanssasi mallisarjan alkutalven alushousuihin. Ei tarvitse ostaa liikaa alushousuja talven jälkeen, mutta nämä neljä on oltava vaatekaapissasi. Ne ovat käytännöllisiä ja monipuolisia. Katsotaanpa, baari!

1. Yli polven kynähame

Talvihousut jaetaan hameisiin ja housuihin. Hameet ovat pääosin tyylikkäitä ja muodikkaita. Jos haluat viedä romantiikkaa talven jälkeen loppuun asti, niin vaatekaapissamme on oltava polvipituinen hame.

Polvipituisen hameen pituus on polven alapuolella ja nilkan yläpuolella, ja se sietää paremmin käyttäjän jalkalinjoja. Talvella sitä käytetään lyhyiden saappaiden yhdistämiseen ja se on lämpimämpi ja kunnollisempi kuin lyhyet hameet, varsinkin tämä tyyppinen lyijykynähame, jossa on kapea istuvuus.

Sateenvarjohameisiin verrattuna lyijykynähameet sopivat suhteellisesti paremmin jalkoihin, jotka muokkaavat figuuria ja lisäävät muotoon myös herkkää naisellisuutta.

Figuurin näyttämisen lisäksi näillä lyijykynällä polven yli ulottuvilla hameilla on toinen etu, eli ne on leikattu suoraviivaisesti. Talvella villatakkien tai untuvatakkien yhdistämiseen ei tarvitse huolehtia turvonneesta. Ne ovat suhteellisen monipuolisia ja käytännöllisiä.

Periaatteessa neulepuserot, takit, untuvatakit, pehmustetut takit tai karitsan turkit sopivat siihen. Lyijykynähametyylejä ei kuitenkaan suositella liian hienoiksi. Yksiväriset värit pääasiassa kahvi-, musta- tai karamelliväreissä sopivat paremmin keski- iäkkäitä naisia.

Toiseksi tupakkahousut

Vaikka housut eivät ole yhtä tyylikkäitä ja lempeitä kuin lyijykynähameet, niillä on oma ainutlaatuinen viehätyksensä: ne ovat hienostuneempia ja lämpimämpiä kuin hameet, erityisesti korkeavyötäröiset housut, joissa on tupakkaputki.

Tämän tyyppisille housuille tyypillisin piirre on, että housut ovat suorat ja kapeat ja leikkaus yksinkertainen ja siisti. Sen etuna on lahkeen linjan muuttaminen. Lisäksi siinä on suuri toleranssi reisien ja Se sopii hyvin paksulle reisille, ohuille pohkeille tai Keski-ikäiselle naiselle, jonka jalat eivät ole riittävän suorat.

Talvella sitä käytetään yhdistämään neulepuseroita, takkeja tai untuvatakkeja, mikä ei ainoastaan ​​ratkaise pukeutuman turvotusta, vaan sillä on myös suorat ja pitkät lahkeet muutamassa minuutissa.

Kuten polvipituinen lyijykynähame, kun sitä käytetään luomaan työpaikan tai päivittäistä tyyliä talvella, värisarjaan verrattuna tärkeimmät yksinkertaiset ja käytännölliset perusvärit, maanläheiset sävyt ovat temperamenttisempia, kuten syvä musta, korkealaatuinen harmaa, lämmin ja parantava beige, kahvi Väri tai ruskea.

Yksi huomioitava asia on, että piippuhousuissa on pohjimmiltaan yhdeksän pisteen mallia.Työkäyttöön tai päivittäiseen käyttöön on suositeltavaa yhdistää paksukorkoisia saappaita, Chelsea-lyhyitä saappaita tai yhdistettyjä sukkia.

Kolme, siniset farkut

Siniset farkut ovat rentoja, muodikkaita ja käytännöllisiä. Ne ovat klassisia malleja, joita useimmat ihmiset voivat helposti hallita. Vaikka ne ovat yksinkertaisia ​​ja käteviä talvella, niillä voi olla myös hyvä ikääntymisvaikutus ja muodin tunne. Kuka ei voi rakastaa sitä?

Siniset farkut ovat ikääntymistä lyhentävämpiä ja arkisempia kuin useimmat housut pääasiassa tanniinimateriaalin muodikkaan tunnelman vuoksi, mutta sinisiä farkkuja käytettäessä keski-ikäisten naisten on valittava housutyyppi lahkeen muodon mukaan.

Jos reidet ovat paksut ja pohkeet ohuet, kannattaa valita tupakkaputket, suorat tai yhdeksän pisteen kapenevat farkut.Jos pohkeet ovat ohuet, ohuiden lahkeiden etua voidaan käyttää sinisillä denimhousuilla.

Lisäksi yksinkertaiseen ja käytännölliseen pukeutumiseen pyrkivien keski-ikäisten naisten vaatekaappiin voi talvella lisätä siniset kapenevat tai suorat farkut.Nämä kaksi farkkutyyppiä ovat käytännöllisimpiä ja virheitä on vaikea tehdä. miten niitä puetaan.

Talvityöpaikalla voidaan esimerkiksi yhdistää villapukuja ja vaihtaa villatakkeihin tai tuulitakkeihin kadulle lähdettäessä.Se on yksinkertainen mutta tyylikäs.

Lämpötila laskee talvella nopeasti.Käytettäessä untuvatakkeja, pehmustettuja takkeja tai lampaan turkkia kylmyyden vastustamiseksi, keski-ikäiset naiset saattavat haluta yhdistää sinisiä skinny-farkkuja, jos he ovat huolissaan turvonneista vaatteista.

Tällaiset farkut voivat liuottaa pitkien untuvatakkien ja pehmustettujen takkien turvonneen tunteen, jossa on yli polven saappaat tai matalat litteät kengät, lämpimiä ja siroja.

Neljä, pienet mustat housut

Käytännöllisistä ja monipuolisista on ehdottomasti mainittava pienet mustat housut.Vaikka ne eivät ole yhtä arkisia kuin ikääntymisen tarkoitetut siniset farkut, niin keski-ikäisten naisten vaatekaapissa on oltava sellainen.

Suurin etu tämän tyyppisten housujen talvikäytössä on, että ne ovat suhteellisen hillittyjä ja hienostuneita, ja erilaisten talvitakkien yhdistämiseen käytettynä ei yllätä vieraita, ja mustalla värillä voi olla visuaalisesti ohut rooli.

Kuten mustan, harmaan tai kamelin pitkien takkien yhdistelmä tai puuvillavaatteiden yhdistelmä, se on tavallisten ihmisten helppo tapa valita ja käyttää.Read more at: prom dresses uk | prom dresses uk online


Seuraava