50-vuotias nainen rakastaa "takki + kukkahame" talvella

  • katherined

Keski-ikäisten naisten eleganssi ei heijastu vain tavoissa, sanoissa ja teoissa, vaan myös pukeutumisessa, minkä vuoksi monet 50-vuotiaat naiset rakastavat kauneutta vanhetessaan. Pukeutumisessa he eivät enää rajoitu joihinkin vanhanaikaisiin tyyleihin, vaan etenevät ajan mukana ja tuovat pukeutumistyyliinsä uutta elinvoimaa.

Esimerkiksi talvella 50-vuotiaat naiset, jotka ovat todella tyylikkäitä, käyttävät harvoin takkeja ja leggingsejä. He käyttävät mieluummin "takkia + kukkahameita". He ovat muodikkaita, romanttisia ja temperamenttisia. Katsotaanpa!

1. Takin + kukkahameen edut

50-vuotiaat naiset ovat erilaisia ​​kuin nuoret tai työssäkäyvät naiset.Nuoret tykkäävät pukeutua röyhkeästi tai suloisesti.Työssä työskentelevät naiset kiinnittävät huomiota siistiin ja kyvykkyyteen,mutta kun nainen täyttää 50v, hänellä on tietty taloudellinen kyky,elämä ei ole enää niin kiireinen ja aikaa riittää.Pukeutumisessa kiinnitetään enemmän huomiota sopivaan ja tyylikkääseen sijoitteluun sen sijaan, että puettaisiin rennosti ajan ja vaivan säästämiseksi.

1. Harkitse sekä eleganssia että romanttista muotia

Takit ja kukkahameet täyttivät täysin 50-vuotiaan naisen pyrkimyksen eleganssiin, muotiin ja romantiikkaan, tehden yleisestä talvesta makean ja lempeän.

Verrattuna päällystakkeihin, joissa on leggingsit ja farkut, tämä tyyli on myös uudempi ja ainutlaatuisempi, naisellisempi ja luo kevyen ja ketterän kauneuden.

2. Vähennä ikää ja optimoi kehon mittasuhteet

Takkeja ja kukkahameita voidaan kutsua "takki+hame" -tyylin huippuluokan versioksi.Se on valinta, jota voi käyttää ylellisyyden tunteella ilman suurta vaivaa. Ja kukkahameet ovat hyvin tunnistettavissa, kun taas talvitakit ovat enimmäkseen yksivärisiä.. Perinteisen ja yksinkertaisen tyylin yhdistelmä tekee pukeutumisiän nuoremmaksi ja rikkoo tylsyyden.

Toiseksi kukkahameet ovat enimmäkseen sateenvarjohameita, laskoshameita tai A-linjaisia ​​hameita, jotka ovat riittävän löysät ja kevyitä ottamaan huomioon jalan muotoiset puutteet, kuten taipuneet jalat ja paksut jalat.

2. Kukkahame tyyli

Kun useimmat naiset täyttävät 50 vuotta, takkivalikoima on periaatteessa sama, suurin osa niistä on mustia, harmaita, valkoisia tai maanläheisiä yksivärisiä takkeja, ja pukeutumisvaikutukseen vaikuttavista tekijöistä on tullut kukkahametyylejä.

1. Painettu laskoshame

Hameen pinnalla kukkakuvioitu painettu hame on klassisin ja romanttisin. Se voi ilmaista 50-vuotiaan naisen eleganttia ja älykästä puolta paremmin kuin muut kukkahameet. Kerroksellisella poimutuksella se luo entisestään älykäs kaunotar.

Sitä käytettäessä on suositeltavaa valita kuvioitumpi villa- tai satiinimateriaali, joista ensimmäinen pitää lämpimänä ja hellävaraisena, kun taas jälkimmäinen säteilee hieman kiiltoa ja vakuuttavaa ylellisyyttä.

2. Ruudullinen hame

Kylmällä talvella on myös eräänlainen painettu hame, jota ei saa jättää huomioimatta, eli ruudullinen hame, ruudullinen elementti on klassista ja retroa, hieman kirjallisempaa ja taiteellisempaa kuin painettu hame, ja se on suhteellisesti enemmän. pidättyväinen ja hillitty.

Kuten villaiset ruudulliset suoralahkeiset housut, pieni ruudullinen sateenvarjohame tai twill-laskoshame, yhdistettynä yksiväriseen takkiin, kaunis ja viehättävä.

3. Kukkamekko

50-vuotiaille naisille, jotka eivät halua murehtia liikaa, on suositeltavaa yhdistää päällekkäisiä printtejä tai kukkakuvioisia mekkoja suoraan talvella.Pienet kukkamekot ovat suhteellisen leikkisiä ja suloisia, eivätkä ne ole niin nirsoja kuten isoprinttimekot.

Kun käytät, valitse yksivärinen takki, joka sopii kukkahameen taustaväriin tai kukkahameen väriin, jolloin yleismuoto paranee.

4. Pitsihame

Vaikka pitsimateriaalista valmistettu kukkahame ei ole yhtä katseenvangitsija kuin painettu hame, pitsikankaalla on oma romanttinen tunnelmansa, joka voi yksivärisellä pitkätakilla lisätä mekkoon kaksitoista pistettä vetistä hellyyttä.

Pitsihameet ovat kuitenkin värivalintaisempia. Yleensä kirkkaita värejä ei suositella. Ne ovat edullisia minuuteissa. Voit yrittää vaihtaa beigeen, mustaan ​​tai valkoiseen.

Kolmanneksi pukeutumistaidot

"Takki + kukkahame" -mekossa 50-vuotiaiden naisten täytyy paitsi kiinnittää huomiota hameen valintaan, myös hallita taidot tehdä yleispukusta kauniimpi ja hienostuneempi.

1. Värien yhteensopivuus

Useimmat tietävät klassisen periaatteen, jonka mukaan värejä on enintään kolme. Itse asiassa korkeamman tason värisovitustekniikka on varmistaa värien yhteensopivuus. Esimerkiksi yleisin tapa yhdistää sama väri ja viereiset värit on luonnollinen ja riittävän antelias.

50-vuotiaat naiset, joilla on hyvä värinhallintakyky, voivat kokeilla talvella myös khaki + punainen, khaki + sininen tai ruskea + vihreä.

2. Osoita vyötärölinjaa

Suurin osa pitkien takkien yhdistämiseen käytetyistä kukkahameista on väljiä ja kevyitä, ja niillä on korkea figuuritoleranssi.Tällä hetkellä vyötärölinjaa voi korostaa tukkimalla helmaa tai vyötärönauhaa, jotta vältytään löysiltä vaatteilta ja energian puutteelta.

Tällä tavalla, vaikka figuuri olisi pieni tai lihava, voit käyttää hyvää luonnetta.

3. Lyhyillä saappailla on siunausvaikutus

Käytettäessä takkia kukkahameella, jokainen valitsee enemmän kenkiä, mutta lyhyet saappaat ovat suositeltavimmat, jotka eivät vain pidä lämpimänä ja mukavana, vaan tekevät mekosta myös herkemmän ja muodikkaamman.Read more at: gold prom dresses uk | grey prom dress uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus