"Takki + paita" on käytännöllisin yhdistelmä talvella

  • katherined

Suurin osa naisista on 50-60-vuotiaita, ja he pukeutuvat käytännöllisesti ja avokätisesti, ja talvella he valitsevat usein päähenkilöksi päällystakit ja luovat niillä katu- tai kotityyliä. Vaikka takki on klassinen ja antelias, usein sovituksesta puuttuu muodin tunne, mikä tekee mekosta myös paljon halvempaa.

Talvella 50- ja 60-vuotiaille naisille suositellaan valitsemaan pukeutumistila "takki + paita", jolla pinoamisen avulla voidaan pitää lämpimänä ja muodissa ja samalla tehdä paitaa. takki kaunis. Totta puhuen "takki + paita" on käytännöllisin yhdistelmä talvella.50- ja 60-vuotiaat naiset pukeutuvat todella muodikkaasti!

1. Erilaisia ​​tapoja "takki + paita"

Sekä takit että paidat näyttävät olevan käytännöllisiä esineitä, jotka eivät ole enää yleisiä, mutta nämä kaksi ovat toisiaan täydentävässä suhteessa.Yhdistelmän jälkeen niitä on helppo päivittää, jotta takit ja paidat näyttävät muodikkaammilta ja tyylikkäämmiltä.

1. Takki + neulottu liivi + paita

Yhdistelemällä takkeja paitojen kanssa, eri paitatyyleillä ja -väreillä tai muodon eri asemilla saa aikaan erilaisia ​​visuaalisia tehosteita, mikä antaa paidalle myös rikkaamman muodin ominaisuuden turkin muotoon.

Esimerkiksi talvella 50- ja 60-vuotiaat naiset voivat käyttää paitaa takin sisäkerroksena, jossa on vaalea V-pääntie tai rakkauspääntie neulottu liivi keskellä Paita ja neuloseliivi ovat siistit. ja toinen lempeä, mikä saa takin näyttämään hyvältä. Hän näyttää kohteliaammalta ja täynnä kirjoja.

2. Takki + paita + pohjapaita

Toinen tapa on käyttää paitaa siirtymäkohteena päällystakin ja sisäpukujen välillä, jolla voidaan rikastaa pukeutumistasoa yksinkertaisten paitojen avulla, mikä sopii hyvin iäkkäille ja lihaville äideille.

Tässä on yksityiskohta, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, joten sinun on käytettävä korkeavyötäröisiä leveälahkeisia housuja nostaaksesi vyötärölinjan asentoa.

Jos sinulla on hoikka vartalo, voit kokeilla korkeavyötäröisten leveälahkeisten housujen lisäksi myös korkeavyötäröisiä suoralahkeisia farkkuja, jotka yhdistävät lyhyet saappaat ja luo helposti pitkät lahkeet.

Älä kuitenkaan unohda avata paidan kaulusta.Pyöreän pääntien ja puolikorkeapääntiisten pohjapaidoiden vastakohtana pukeutumisen painopiste voidaan siirtää ylöspäin, mikä on hyvännäköistä ja muodikasta.

3. Takki + paita

Talvella helpoin kollokaatiosuunnitelma on pukea paita suoraan takin kanssa, se ei vaadi kantajalta omia kollokaatiotaitoja ja yleisö voi helposti hallita sitä.

Vinkkejä: Kaksikerroksinen pukeutuminen on tärkeämpää värinmuutoksissa kuin kolmikerroksinen kuluminen.Yleensä suositellaan yhdistelemään suoraan valkoisia paitoja muodon kirkkauden lisäämiseksi tai yhdistämään samanvärisiä paitoja eri sävyillä.

2. Sitä voidaan käyttää paitana takin sisällä

Takkeja ja paitoja voi yhdistää monella eri tavalla, ja monia paitoja voidaan yhdistää takkiin. 50- ja 60-vuotiaat naiset, joilla ei ole aavistustakaan, voivat valita seuraavista kolmesta.

1. Valkoinen paita

Valkoiset paidat tuntuvat puhtailta, siisteiltä ja klassisilta. Vaaleilla ja kirkkailla sävyillä ne sopivat eri takkien yhdistämiseen Esimerkiksi vaaleiden turkkien yhdistäminen on virkistävää ja hellävaraista, ja mustan ja tummanharmaan takin yhdistäminen piristää helposti.

Se sopii hyvin myös kamelin, kahvin, karamellin, vintage-punaisen tai tummanvihreän takkien kanssa, sinun täytyy olla vaatekaapissasi.

2. Sininen paita

Olipa kyseessä vaaleansininen tai kirkkaan sininen paita, sillä voi olla rooli talven tylsyyden murtamisessa ja rationaalisuuden ja korkean tason tunnetta tuodaan muotoon, joka sopii hyvin yhteen mustaan ​​ja khakin turkkiin.

Tällä tavalla on kuitenkin suositeltavaa valita sisimmälle pohjapaidalle musta.Musta ja sininen ovat tummia ja sinisiä, mikä on vielä upeampaa.

3. Ruudullinen/raidallinen paita

Talvitakit ovat enimmäkseen yksivärisiä, ilman ylimääräistä koristelua. Paitoja yhdisteltäessä huolehdit asujen kohokohtien puutteesta. Sitten voit käyttää raidallisia tai ruudullisia paitoja lisätäksesi tyyliisi retroa ja siisteyttä.

Ruutu- ja raidoituselementtien lisäämisen myötä esineiden väliset kerrokset erottuu.

3. Mitä housuja minun pitäisi käyttää, kun käytän takkia + paitaa?

Päällystakkeja ja paitoja käytetään periaatteessa avoimesti, jotta paita paljastuu hierarkian tunteen lisäämiseksi.Tällä hetkellä 50-60-vuotiaiden naisten tulee kiinnittää huomiota alaosien valintaan.

1. Siniset korkeavyötäröiset farkut

Useimmat 50- ja 60-vuotiaat naiset haluavat näyttää nuoremmilta ja katumaisemmilta. Tällä hetkellä voit keskittyä joihinkin iättömiin esineisiin, kuten sinisiin korkeavyötäröisiin farkkuihin, ja käyttää niitä rennon muodin parantamiseen.

Niistä pidät vapaasta ja helposta pukeutumistyylistä tai lahkeen muoto ei ole täydellinen.Voit valita korkeavyötäröiset denim-leveälahkeiset housut.Takki ja paita ovat pitkät ja lyhyet, mikä on korkea ja tyylikäs.

2. Korkeavyötäröiset leveälahkeiset housut

Yli 60-vuotiaille lihaville äideille, joilla on paksut reidet ja leveät haarat, korkeavyötäröisiä leveälahkeisia housuja suositellaan farkkujen päälle. Niihin yhdistetään samanväriset takit ja paidat. Ne ovat tyylikkäitä ja älykkäitä sekä näyttävät pitkät lahkeet.Read more at:off the shoulder prom dress uk | burgundy prom dresses uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus