Älä käytä aina keväällä mustaa

  • katherined

Silmänräpäyksessä aloitimme aurinkoisen kevätpäivän. Henkemme ei ole muuttunut, vaan asumme ovat myös virkistyneet ja puhtaammat. Suurin osa ystävistämme on riisunut raskaat talvivaatteet ja valinnut kevyen ja mukavan kevään vaatteet.

Lopetetaan kirkkaana kevätpäivänä nuo tylsän mustan, valkoisen ja harmaan asujen käyttäminen ja kokeillaan näitä virkistäviä ja edistyksellisiä kirkkaita värejä. Perustuotteissa ei ole liikaa kelloja ja pillejä koristamaan niitä, mutta ne näyttävät hyvältä yhdessä. Koordinoitua ja houkutteleva.

01

1. Yhteensopivuus keltaisen kanssa

Kirkkaan keltaiset tuotteet voivat helposti osoittaa nuoruuden ja elinvoiman tunteen kirkkaan keltaisten vaatteiden jälkeen. Kun käytät kirkkaan keltaisia ​​vaatteita, voit yhdistää ne neutraalinvärisiin vaatteisiin, mikä heikentää keltaisen värikylläisyyttä, mikä tekee siitä vähemmän huomiota herättävän ja tekee kokonaisuudesta. näyttävät vähemmän katseenvangitsijalta. Kollokaatio on kerrostunutta ja keskittyneempää. Kirkas ja eloisa keltainen väri sopii käytettäväksi erityisesti keväällä Pienille tytöille, jotka eivät ole pitkiä, helpoin tapa kohottaa vartaloaan on yhdistää lyhyt toppi korkeavyötäröisten housujen kanssa.

Lämmin keltainen neulepusero keltaisella neulotulla huivilla, persoonallisuutta ja elinvoimaa, valitse alavartalolle armeijanvihreät korkeavyötäröiset yhdeksän pisteen tupakkahousut, jotka eivät vain peitä isojen paksujen ja epäsuorien jalkojen ongelmia, vaan myös näytä hoikkuutta Nilkka-asento mustien kiiltojen loaferien kanssa on hieno ja yksilöllinen.

Kun sovimme yhteen, meidän ei tarvitse pukeutua keltaiseen suurella alueella, vaan myös kirkkaan keltaisen asusteen valinta voi tiivistää ihmisten huomion. Kuten tämä sinivalkoinen raidallinen paita armeijanvihreillä housuilla, kirkkaan keltaista neulottua huivia käytetään apuna kokonaisottelussa.

Klassinen sinivalkoinen värisovitus ei voi ainoastaan ​​heikentää kirkkaan keltaisen kirkkautta, vaan myös tehdä kerroksellisuudesta kokonaisvaltaisemman. eikä aiheuta visuaalista väsymystä.

02

Toiseksi violetti kollokaatio

Vaaleanvioletit, romantiikkaa ja unelmia täynnä olevat tuotteet ovat aina olleet monien tyttöjen suosikkeja. Jos haluat käyttää vaalean violetteja vaatteita vähemmän maalaismaiseen tyyliin, on helpoin tapa yhdistää ne perusesineisiin. Se on erityisen äkillinen, valkoinen ja nuori .

Taron violetissa neuletakissa on hienovarainen ja hillitty ylävartalo. Se ei ole niin julkinen kuin punainen. Yksinkertaisilla valkoisilla napeilla rivissä tämä yksittäinen tuote yhdistää välittömästi kauniita sanoja, kuten eleganssia ja romantiikkaa. Kun yhdistät, älä valitse liian monimutkaisia ​​housuja. Kuten nämä raikkaat valkoiset yhdeksän pisteen suoralahkeiset housut, nuoret naiset voivat helposti pukeutua taitavaan ja lempeään viehätysvoimaan.

Yksilöllisen reitin valitseville naisille voi myös oppia tämän tumman violetin mekon yhteensovituskuviosta. Nuori nainen valitsi sinisellä painettu puhvihihainen lyhyt takki hieman liioiteltu versio ja tumman violetti mekko.Tämä sisä- ja ulkoväri The yhden syvän ja yhden matalan yhdistelmä luo tyylikkään ja tyylikkään vaikutelman, joka voi suoraan parantaa naisten viehätysindeksiä.

Neiti ja sisko pitävät päässään retrotyylistä musta vakosamettikupolihattua luomaan erottuvan visuaalisen vaikutelman.Alavartalon rinnalla on farkkusukkia ja pyöreäkärkisiä paksupohjaisia ​​nahkakenkiä, jotka tulkitsevat vahvaa persoonallisuuden charmia.

Purppurassa on ainutlaatuinen viehätys ja persoonallisuus, ja violettien esineiden käyttö muodikkaissa asuissa voi myös edustaa nykyaikaisten kaupunkinaisten ainutlaatuista estetiikkaa.

Työpaikalla työskenteleville naisille, jotka haluavat pukeutua raikkaan ja temperamenttisesti, vaalean violetti pukutakki on ehdottomasti paras valinta.Löysä pukutakki voi kattaa pienten tyttöjen haaran leveyden ongelman. Vaalean purppuranpunaisen puvun ja vaaleansinisten farkkujen törmäykset korostavat suoraan muodon persoonallisuutta, ja valkoisten kenkien kanssa yhteensovittaminen on ainutlaatuista vapaa-ajan tunnetta.

03

3. Yhteensopiva punaisen kanssa

Punaisia ​​vaatteita käyttävät naiset voivat aina antaa ihmisille kirkkaan ja liikuttavan tunteen. Isojen punaisten pukujen yhdistämisessä ei tarvitse pukeutua normaaliin bisnestyyliin, vaan niihin voi yhdistää myös erittäin naisellisia vaatteita. , pukeudu hurmaavaan ja seksikäs maku.

Isossa punaisessa siluettipukutakissa, jossa on musta matalapääntie putkitoppi ja mustat korkeavyötäröiset supershortsit, se paljastaa suoraan hurmaavan uralinjan ja sirot jalat, ja naisellisuus kohoaa.

Aikuisille naisille, jotka valitsevat lempeän ja arvokkaan reitin, kirkkaanpunainen silkkimekko on mukava ja tyylikäs ylävartalon jälkeen, ja ohut hopeavyö vyötäröllä hahmottelee pientä vyötäröä hyvin.

Löysä ja lentävä hame leijuu tuulessa, joka on sekä lempeä että romanttinen ja täynnä keveyttä.Reilun ja herkän meikin ansiosta tämä hieman kypsä nainen näyttää kirkkaalta ja liikuttavalta.

Verrattuna isoon punaiseen, punaisen värikylläisyys ei ole niin korkea, joten ylävartalo on erityisen valkoinen ja edistynyt.Tämä viininpunainen nahkainen lyhyt takki, lyhyt versio on omiaan näyttämään siroa vartaloa, harmaalla korkeavyötäröllä Pukuhousut , henkilökohtainen ja rento.

Hillityn ja huippuluokan mustan käsilaukun ja valkoisen sanomalehtipään lippiksen yksityiskohdat osoittavat huippuluokan muodontuntoa. Jos hienot ja muodikkaat naiset haluavat pukeutua alkukeväällä hillitysti ja yksilöllisyyteen, he voivat kokeilla tätä. ottelu.Read more at:prom dresses uk | short prom dresses

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus