Mary Jane -kengät ovat kevyitä ja kompakteja

  • katherined

Viime vuosina retrotrendi muotipiirissä on jatkanut nousuaan herättäen monissa muodikkaissa naisissa retro-tunteita. Mary Jane -kengät voidaan sanoa olevan yksi edustavimmista retrotyylisistä kengistä. Useimmissa Mary Jane -kengissä on olkapäässä olkahihna. Yhdessä kevyeen ja kompaktiin kengänmuotoon ne ovat erityisen mukavia käyttää.

Mary Jane -kengissä on myös runsaasti tyylejä ja värejä.Yleisten mustien nelikulmaisten varvastyylien lisäksi on nyt saatavilla teräviä paksuja korkokenkiä, mantelipäitä jne., joiden avulla voimme yhdistää erilaisia ​​tyylejä.

01

1. Mary Jane -kengät + hame

Mary Jane -kengät, joissa on pyöreä kärki, ovat useista tyyleistä alkeellisimmat, ja tällä pyöreällä varvasmallilla varustetut kengät eivät ole helppo paljastaa jalkapohjia, ja ne kestävät myös hyvin jalkapohjia. Osaavat ajaa hyvin . Nämä häikäisevän violetit tähtikirkkaat Mary Jane -kengät, joissa on vaalean violetit lyhyet hihat ja valkoinen korkeavyötäröinen kukkainen sifonkihame, ovat raikkaat ja täynnä omituista tunnetta.

Mustavalkoisten Mary Jane -kenkien joukossa jatketaan Mary Jane -kenkien klassisia piirteitä ja lisätty olkahihnamuotoilu Tämä herkkä ja pieni kenkä näyttää pikkutytöltä. pidentää jalkojen linjaa.

Ylävartaloon yhdistetään vaaleanpunainen Xiaoxiang tuulitakki ja musta korkeavyötäröinen minihame Koko henkilö on täynnä vaaleanpunaista ja hellyyttä, raikas ja naisellinen.

Tässä ranskalaisessa retrotyylisessä kokoonpanossa nuori nainen valitsi valkoisen T-paidan korkeavyötäröisellä laskospuvulla ja hameella. Kokonaistyyli on kirjallinen ja elegantti, täynnä kaunista ja raikasta ranskalaista romanttista tyyliä. Nainen seisoi varpailla, kuten jos hän olisi muuttunut baletissa tanssivaksi valkoiseksi joutseneksi.

Jaloissa on pari kirkkaanpunaiset kirkkaan nahkaiset Mary Jane -kengät.Tämä malli kantapäällä voi täyttää pienten tyttöjen pituuden nousun vaatimukset.Tämän kengän kantapää ei ole erityisen korkea, noin kolme Noin senttimetriä, joten voit pidentää sääriviivaa luonnollisesti jaloille noustuaan, eikä jalkoja ole helppo väsyttää.

Prinsessatyylisessä mustassa sukkanauhakuvioisessa mekossa on V-pääntie ja hihaton muotoilu, jotka tuovat paremmin esiin kaulan kaulan ja suorakulmaiset olkapäät sekä vahvistavat paremmin käyttäjän luonnetta.

Lisäksi hameen sotkuiset vaaleanpunaiset kukkaelementit, koska kokonaisasu tuo raikkaan ja tyttömäisen maun ja hameosa on pörröinen, mikä voi paremmin muokata haaran leveyden ongelmaa ja samalla vyötärö on erityisen herkkä. hoikka. Jalkoihin yhdistetään mustat sukat ja mustat kirkkaan nelikulmaiset Mary Jane -kengät, jotka ovat herkkiä ja elegantteja.

02

2. Mary Jane -kengät + löysä takki

Vaatteiden kohtuulliseen versioon kiinnittämisen lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös käyttötilanteeseen.Nyt harvat käyttävät vaatteita erityisen tuhoisasti.Yleisin monien tekemä sovitusvirhe on kuitenkin kenkien loppuminen. päivämäärästä. Meidän on osattava sovittaa kengät kohtuudella yhteen tilaisuuden mukaan.

Jos haluat osallistua joihinkin muodollisiin tilaisuuksiin, yritä valita Mary Jane -kengät korkokengillä. Jos käyt joka päivä ostoksilla, suosittelemme valitsemaan nämä litteät nelikulmaiset Mary Jane -kengät. Kiiltävä materiaali näyttää melko edistyneeltä. Pintaan on lisätty myös helmikoriste, joka korostaa herkkää makua. Tämä Mary Jane -kenkien väriä estävä tyyli on yhdistetty puhtaan valkoiseen siluettitakkiin, joka on tunnelmallinen ja edistyksellinen ja osoittaa täydellisesti kypsän naisen vapaan ja helpon luonteen.

Lisäksi nämä paksupohjaiset pyöreäkärkiset nukkekengät yhdistettynä valkoisiin sukkiin voivat hyvin heikentää mustan puvun tuomaa tylsää ja muodollista tunnetta.

Tämä suuri musta pukutakki on suunniteltu olkapehmusteilla, mikä estää käyttäjän välittömän visuaalisen tunteen näyttävän isopäiseltä nukelta. Valkoisen paidan ja korkeavyötäröisten shortsien kanssa se on virkistävä ja voimakas, ja vaaleat jalat alavartalo on erityisen katseenvangitsija.

03

3. Mary Jane -kengät + farkut

Yksinkertaista ja mukavaa tyyliä tavoitteleville naisille voit valita nämä puhtaan mustat Mary Jane -peruskengät, jotka ovat erityisen mukavat yläjaloissa ilman minkäänlaista hillitsemisen tunnetta, ja niihin yhdistetään valkoinen nukkekauluspaita ja korkeavyötäröiset farkut. antaa rennon ilmeen ja maalaismaisen tunnelman.

Lisäksi tämä musta neliömäinen Mary Jane -kenkä on monipuolinen kenkätyyppi. Se voidaan yhdistää mihin tahansa väriin ilman epäjohdonmukaisuuden tunnetta. Farkkujen rento tyyli voi hyvin heikentää Mary Jane -kenkien tuomia retrokenkiä.Vanhanaikainen ja tylsää, pukeutumistyyliin voi näyttää eron tunteen, ja myös rennon ja yksinkertaisen vapaa-ajan ja luonnollisuuden tunne syntyy spontaanisti.

Litteäpohjaisten Mary Jane -kenkien lisäksi muodikkaat ja herkät ovat mantelipäälliset ja juurelliset vaaleat Mary Jane -kengät, jotka sopivat yhteen vaaleiden toppien ja housujen kanssa, mikä lisää suuresti muotia ja muotia. muodon hienostuneisuus Samassa värijärjestelmässä olevat mekot ovat yksinkertaisia ​​ja tunnelmallisia, mikä korostaa muodon yhtenäisyyttä ja koordinaatiota, mikä on erittäin suosittu tämän hetken muodikkaiden naisten keskuudessa.

Tämän vaaleanvihreän pienen tuoksutakkin pinta on myös suunniteltu kultaisilla helmennapeilla ja suurilla käänteillä, jotka lisäävät herkkää ja ikääntyvää tunnetta, ja se on valkoinen ja temperamenttinen. Alavartaloa yhdistetään vaaleat leveälahkeiset farkkuhousut, ja yleinen pukeutumistyyli tulee yksinkertaiseksi ja vapaaksi, ja se saa muodin ja ikääntymisen rinnakkain.Read more at:prom dresses uk | short prom dresses cheap

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus