Inspiraatiota talvivaatteisiin

  • katherined

Joskus pukeutuminen ja sovittaminen ovat kuin maalauksia, joissa on päärunko, kalvo, pääväri ja apuväri. Naiset, joilla on hyvät vaatteet, hallitsevat yleensä erinomaiset värisovitustaidot, osaavat erottaa tärkeysjärjestyksen ja osaavat tarttua mittakaavaan, soveltaa värien estetiikkaa päivittäiseen käyttöön ja käyttää ainutlaatuista värisovitusta ainutlaatuisen maun luomiseksi.

Talvivaatteiden valinnan ja sovituksen lisäksi "väri" on hieman houkuttelevampi ja temperamenttisempi. Tässä numerossa jaan kanssasi inspiraatiota talvivaatteisiin ja katson kuinka fashionistat käyttävät värejä ja pukeutuvat eri tavalla. temperamentti.!

Perusväri + "värikäs"

Talvella kaikki kuihtuu ja kauden ilmapiiri on tylsä, etenkin värisäätöä kaipaava. Perusmusta, valkoinen, harmaa, sininen ja ruskea kohtaavat kirkkaan "värisen", jotka voivat tasapainottaa toisiaan ja luoda oikean muodikkaan mekon.

Pieni harmaa pukutakki, jonka pohjana on vaalea villapaita, jossa on vaaleanpunaiset suoralahkeiset housut tai vaalean violetti suorahame, lisää hieman tyttömäistä eloisuutta ja romantiikkaa hillittyihin väreihin ja kokonaisuuteen. mekko on tyylikäs, arvokas ja naisellinen. . Sininen kierretty pusero on erityisen kaunis talvella, johon yhdistetään valkoinen laskoshame sekä sininen ja valkoinen värisovitus, joka tuo kesätaivaan kirkkautta ja raikkautta tylsään talveen.

Musta takki on pakollinen esine monen tytön vaatekaapissa talvella.Älä pidä sitä klassisena ja monipuolisena, mutta se näyttää tylsältä ja jäykältä, jos et ole varovainen. Käytä sisäasuna valkoista pyöreäpääntiepuseroa, ja alaosaan yhdistetään lempeä vaalean violetti laskoshame, joka hajottaa mustan takin vakavuuden ja tuo suloisen ja tyttömäisen tunnelman, mutta se ei tuhoa arvokkuutta ja eleganssia. yleisestä asusta.

Harmaat takit ovat myös erittäin suosittuja talvella.Valitse löysät siluetit, joissa on samanväriset neuleet sisältä.Alusteisiin yhdistetään kuninkaallinen laskoshame.Tyylikäs siniharmaa värimaailma paljastaa jaloutta ja eleganssia hillityssä sävyssä. Pukeutumisinspiraatio on erittäin oppimisen arvoista.

Jotkut vaikeammin hallittavista väreistä ovat värinsovitustaitojen testi. Esimerkiksi kastanjanruskeat takit ja khakin harmaat trenssitakit voidaan yhdistää punaisiin puolihameisiin niiden kirkastamiseksi. Viininpunainen satiinisuora hame tai punainen laskostettu puolipitkä hame on hyvä, joka yhdistettynä tylsään takkiin voi rikkoa keskinkertaisuuden. Voimakas punainen hajottaa turkin tylsyyden, mutta kokonaisilme ei ole liian julkinen, ja kauneus on juuri sopiva.

Suuret alueet "värikkäitä"

Talvella, jos käytät sokeasti syviä värejä, tunnet väistämättä tylsää. On parempi haastaa koko kehosi käyttämään kirkkaanvärisiä vaatteita. Esimerkiksi erityinen "periwinkle blue", joka on kansainvälisen väritoimisto Pantonen julkaisema vuoden 2022 suosittu väri. Raikas sinivioletti sävy, lempeä ja voimakas, voi ilmaista ainutlaatuista muotimakua.

Valitse "periwinkle blue" -pukutakki purppuranpunaisten tupakkahousujen kanssa. Päällä kerroksittain valkoinen paita ja lämpöalusvaatteet. Koko vartalo on värillinen ja koko ihminen tulee talvella kauniiksi. "Perwinkle blue" -tupakkahousuihin yhdistetään "sweet Taro Purple" -takki ja tummanharmaata paitaa on käytetty haalaripukua. Haalari on tyylikäs ja komea, mutta silti lempeä ja naisellinen.

Värilliset takit kuuluvat suurelle alueelle "värikkäitä" esineitä, jotka eroavat suosituista mustan harmaanruskeista, tuoreista mintunvihreistä takkeista tai kirkkaan taivaansinisistä takkeista, jotka ovat talvella kevyempiä ja helpompia kiiltää.

Koska tällaisella värikkäällä turkilla on suhteellisen suuri "volyymi" ja väri ottaa pääsävyn, sopii pohjalakka paremmin tasapainoittavaksi vaaleiden värien tai valkoisten esineiden kanssa. Esimerkiksi valkoiset housut sopivat täydellisesti vihreän ja sinisen takin kanssa.Haalari näyttää kevyeltä ja eloisalta, täynnä keijuhenkeä menettämättä arvokkuutta ja eleganssia.

Talveen sopivat värituotteet, edustavin tulee olla punainen takki. Se sopii erityisen hyvin jouluun ja uuteen vuoteen, täynnä juhlavaa tunnelmaa.

Kun laitat vartalollesi suuren alueen punaista, sinun on yhdistettävä se valkoiseen tai hillittyyn harmaaan, jotta punaisen innostus neutraloi ja punaisen vaikutus heikkenee. Esimerkiksi punainen takki harmaalla puserolla ja valkoisilla piippuhousuilla tai punainen takki, jossa on mustavalkoraitainen paita ja harmaat housut, ovat hyvin käytännöllisiä inspiraatioita.

Pieni alue värillinen koristelu

Jos sinusta tuntuu, että sinulla ei ole varaa suureen pinta-alaan värillisiä esineitä, se ei haittaa. Pieni värikoristelu voi myös viimeistellä.

Tummanharmaa takki voidaan yhdistää kokonaan valkoiseen sisältä.Rusunpunainen huivi tekee haalarimekosta valopilkun. Vihreällä huivilla varustetusta kamelitakista, vaikka se on vain pieni alue värillistä koristelua, voi myös tulla näön keskipiste. Tummansininen mekko ja kamelin takki ja kuninkaallinen baretti voivat myös muuttaa keskinkertaisuuden poikkeukselliseksi.

Talvella keltainen auringonpaiste ja elinvoima voivat saada meidät näyttämään energisemmiltä. Ei tarvita suurta kirkkaan keltaista aluetta, vain vähän, voit valaista koko kehon. Tummansininen takki yhdistetään indigofarkkujen kanssa, ja yläosan sisäpuolelle on lisätty keltainen paita paljastamaan pieni nappula, joka voi tehdä alunperin tylsästä asusta kirkkaan ja eloisan. Harmaan retroruudullinen takki on helppo osoittaa vanhanaikaista, kirkkaan keltaisella laukulla saat myös heti loistaa.Read more at:prom dresses uk | long prom dresses

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus