Takki päällä, leveät housut sopivat parhaiten

  • katherined

Naisten kauneus muuttuu jatkuvasti, ja makuaisti ei voi puuttua talvella yksinkertaista ja teksturoitua takkia, kuten takkia, joka on naisen talvivaatekaapin pakollinen hankinta.

Takissa on ainutlaatuinen tyylikieli, ja eri alaosia yhdistelemällä se tulkitsee erilaisia ​​muotityylejä. Verrattuna yhteensopiviin hameisiin tai tiukoihin housuihin, löysät leveälahkeiset housut on "jumala-avustaja", joka saa naiset näyttämään vapaammilta ja helpommilta ja joka voi pukeutua modernin naisen eleganttiin auraan. Seuraavaksi seurataan fashionisteja, jotta opimme yhdistämään heidät paremmin!

Takki + maanväriset leveälahkeiset housut

Maavärijärjestelmä on sesonkitunnelmaan parhaiten sopiva syksyn ja talven muotiväri, jonka yksinkertaiset ja pehmeät sävyt ovat hienovaraisia, hillittyjä ja huippuluokan sävyjä. Jos et ole hyvä värien sovittamisessa, ei ole väärin valita sama värisovitus. Huomaa, että saman värijärjestelmän ei tarvitse käyttää samaa väriä koko vartalossa, mutta siinä on muutoksia sävyissä ja sävyissä, jotta se ei ole liian yksitoikkoinen ja visuaalisesti kerroksellinen.

Valitse esimerkiksi tummaan khakipukuun housuversioon suoralahkeiset, korkeavyötäröiset, leveälahkeiset housut, jotka on yhdistetty vaalean khakiväriseen takkiin, joka on yksinkertaisesti kerroksellinen, yksinkertainen ja edistyksellinen. Valitse pohjakerrokseksi valkoinen pyöreä kaula-aukkoinen paita, joka saa ihonväriseksi ja kirkastaa kokonaisuutta. Kengät valitsevat myös valkoiset tennarit, jotka toistavat valkoisen pohjapaidan ylös ja alas, ja haalari on muodikkaampi ja tyylikkäämpi.

Takki + lämpimän väriset leveälahkeiset housut

Kamelitakit ovat erittäin suosittuja muotivaaleiden keskuudessa talvella. Suosittelemme tässä ryhmää suhteellisen niche-väriyhdistelmiä, eli yhdistettynä täyteläisiin lämpimiin leveälahkeisiin housuihin. Esimerkiksi kirsikanpunaiset, viininpunaiset tai karamelliväriset leveälahkeiset housut ovat suloisen retrotunnelmia, jotka ovat kamelitakkin kanssa visuaalisesti erittäin lämpimiä ja ylellisiä sekä erittäin temperamenttisia.

Takki + valkoiset leveälahkeiset housut

Totta puhuen jokaisen naisen talvivaatekaapissa pitäisi olla valkoiset leveälahkeiset housut. Sen etuna on, että se sopii yhteen eri väristen takkien kanssa, se on tyylikäs ja elegantti, ja se voi tuoda valkoisen ainutlaatuisen kirkkauden ja keveyden tylsään talvivaatteeseen.

Käsittämätön keltaruskea takki sopii yhteen lämpimän valkoisten leveälahkeisten housujen kanssa. Myös topin sisäpohja on valittu samalla luonnonvalkoisella värillä. Yleinen värisovitus on erittäin yksinkertainen, vapaa ja helppo, komea ja tyylikäs ja naisellinen.

Kun kamelin takki yhdistetään valkoisten leveälahkeisten housujen kanssa, myös pohjapaitaa voidaan harkita turkin väriä lähellä olevaksi väriksi, jotta kokonaisvärien yhteensopivuus pysyy yksinkertaisena. Hyppää ja siirry luonnollisesti, niin kokonaisuus näyttää tyylikkäämmältä ja jalo.

Samanaikaisesti leveälahkeisten housujen, joissa on kamelin takki, tulisi yrittää välttää häikäisevän kylmää valkoista ja valita lämpimämpi kermanvalkoinen, beige ja lämmin kamelin tai ruskea harmonisemmaksi.

Mustan ja kamelinvärisen takin lisäksi valkoiset leveälahkeiset housut sopivat yhteen harmaan, vaaleanpunaisen ja sinisen takin kanssa. Jokaisessa värimaailmassa on erilainen keveys ja eleganssi, mikä tulkitsee pehmeän ja elegantin ylellisyyden tunteen.

Takki + mustat leveälahkeiset housut

Beige-takit ja vaaleat khaki-takit, koska värit ovat vaaleampia ja tyylikkäämpiä, sopivat hyvin yhteen mustien leveälahkeisten housujen kanssa, jotta kokonaisasu voi muodostaa sävyjen tasapainon.

Jos haluat näyttää ohuemmalta ja pitemmältä, valitessasi vaalean takin mustien leveälahkeisten housujen kanssa, on parasta valita kokonaan musta sisäkerros, eli mustat pohjalliset paidat tai neuleet, koska mustalla on visuaalisesti " kutistuva tunne" ”, kokonaan musta sisäpinta ei vain näytä ohuemmalta ja korkeammalta, vaan se voi myös kontrastia vaalean turkin kanssa edistyneemmällä koostumuksella.

Talvella fashionistat haluavat pukeutua täysin mustaan ​​kokonaan mustaan, mikä ottaa huomioon eleganssin ja näppärän, ja jolla on vahvempi aura. Mustaa pukeutumista valittaessa kannattaa huomioida vaatemateriaalin valinta Vaikka takki, sisäkerros ja housut ovat kaikki mustia, materiaalit ovat erilaisia, jotta ne eivät näytä tylsiltä ja vanhanaikaisilta.

Esimerkiksi musta takki yhdistetään nahkaisten yhdeksän pisteen leveälahkeisten housujen kanssa, joissa on käytetty nahkamateriaaleja, ja mustat esineet eri kankaista sovitetaan yhteen, toinen pehmeä ja toinen kova, jotka törmäävät luoden upean tiiviin ja kerroksellinen kauneus.

Minimalistisen täysin mustan yhdistelmän lisäksi musta takki on klassisin valkoisten leveälahkeisten housujen kanssa. Tämä yksinkertainen "mustavalkoinen tulitikku" on fashionistan suosikki, ja punainen käsilaukku, pari punaisia ​​korkokenkiä tai vihreä lähettilaukku ovat kaikki "Jumala auttaa" pienellä kirkkaalla värikoristeella. Koko asun muotitunnelma sublimoituu välittömästi.Read more at: yellow prom dresses uk | purple prom dress uk

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus