Kuinka pukeutua talvella ja vaihtaa vuodenaikaa? Kokeile näitä "kevyitä tuttuja" asuja

  • katherined

Muodin kehityksen myötä elegantti ja muodikas tyyli on tulossa yhä suositummaksi. Sen lisäksi, että se on yksinkertainen ja helppo oppia, valon ja tutun yhdistelmä voi usein tarjota miellyttävän kauneuden, parantaa luonnetta ja näyttää hyvältä. sopii erittäin hyvin vaalean kypsälle noin 40-vuotiaille naisille.Ihmiset oppivat.

Varsinkin talvikaudella uskon, että monet pukeutuvat rennosti, koska heillä ei ole aavistustakaan, joten voit yhtä hyvin kokeilla näitä "kevyt tuttavuus" asuja, jotka ovat elegantteja, romanttisia ja lämpimiä ja kauniita. Toivottavasti antaaksemme sinulle vihjeitä!

1. Maan sävy on lämmin ja parantunut

Jos 40-vuotias nainen haluaa luoda oman kevyen ja tutun asun, hänen on ensin suodatettava värit, koska asussa väri on usein intuitiivisin ja eri väreillä on eri kuvakieli. Esimerkiksi musta, valkoinen ja harmaa ovat yksinkertaisia ​​ja edistyksellisiä.. Päähenkilö Jian Fengin asussa.

Vaikka kevyen tutun kollokaatiossa kiinnitetään huomiota myös yksinkertaisuuteen ja kunnollisuuteen, se eroaa minimalistisesta tyylistä: se ei tavoittele sokeasti yksinkertaisuutta, vaan keskittyy värien käyttöön tai kollokaatioon luomaan elegantti ja muodikas tunnelma ja jatkamaan romantiikkaa talveen.

Siksi 40-vuotiaat naiset voivat talvella kokeilla lämpimiä ja parantavia maanläheisiä sävyjä, kuten beigeä, lämmintä aprikoosia, vaaleaa kahvia, vaaleaa khakia, kamelia tai karamellia, luodakseen lämpimän, makean ja pehmeän romanttisen tunnelman ilman vaivaa.

Kamelitakit, khaki tuulitakit, karamellipuserot tai tummat kahvilaskoshameet ovat kaikki talvella käytettyjä työkaluja keveyden ja tutun tunteen luomiseen.Nämä värit eivät ole vain täyteläisiä ja pehmeitä, vaan myös yksinkertaisia ​​​​värien yhteensovittamista.

Yleensä voimme käyttää samaa värijärjestelmää eri sävyillä, tai voimme yhdistää maanläheisiä sävyjä käyttämällä mustaa, valkoista tai denimsinistä.

Maanvärijärjestelmä voidaan jakaa tummaan ja vaaleaan värijärjestelmään eri kylläisyyden mukaan, joista tumma khaki, tumma kameli tai tumma kahvi ovat vakaampia ja älykkäämpiä. Toimistotyöntekijät voivat käyttää niitä tasapainottamaan eleganssia ja muodollisuutta.

Jos sitä käytetään päivittäisiin tilaisuuksiin ja pidät romanttisesta ja lempeästä asettelusta, voit valita beigen, lämpimän aprikoosin tai kerman, joka on hiljainen, pehmeä ja raikas.

Toiseksi villatakki takaa lämmityksen laadun

Sen lisäksi, että 40-vuotiaat naiset käyttävät värejä luomaan keveyden tunnetta, joutuvat talvella kiinnittämään huomiota myös yksittäisten tuotetyylien valintaan ja pyrkimään varmistamaan, että mekko on sekä lämpöinen että käytös.

Puhumattakaan villaisen takkikankaan laadukkaasta koostumuksesta, sillä tyyli on yksinkertainen ja antelias, se voi venyttää laadukkaan tunteen samalla kun piilotettu liha on ohuempaa. vanha nainen ei voi olla talvella väliin.

Ensimmäinen on tällainen pitkä takki ruudullisilla elementeillä, joka on hieman tyylikkäämpi ja komeampi kuin puhdas väri.Talvella on muodikasta yhdistää farkkuja tai puolihameita.

Kun 40-vuotiaat naiset käyttävät puhtaan väristä villatakkia korostaakseen vaaleaa ja kypsää luonnetta, he voivat antaa etusijalle inkivääriä, laventelia, kukkariisin kamelin tai kermanvalkoisen värin. Nämä värit ovat visuaalisesti hiljaisia ​​ja pehmeitä, mikä ei ainoastaan ​​​​osoita vaalea iho, mutta myös lisää arkuuden tunnetta.

Lisäksi villatakkiversiota ei suositella liian itsekasvattavaksi.A- tai O-tyypin turkit ovat figuuria sietävämpiä, leikkisämpiä ja romanttisia ja sopivat paremmin kevyille naisille.

Kolmanneksi villapaita on lempeä ja lämmin

Päällystakkien lisäksi neulepuserot ovat yleisin käytännöllinen esine 40-vuotiaiden naisten talvivaatekaapeissa.Pehmeiden neulemateriaalien käytön ansiosta neuleet korostavat kypsän naisen lempeää luonnetta.

Ja pusero on erittäin mukava ja lämmin.Ei sovi enää talvikäyttöön.Se on myös erittäin käytännöllinen yhteensovituksessa.Voit käyttää sitä yksinään tai päällystakina.

Yksin käytettynä voimme valita beigen, viininpunaisen, inkiväärin tai usvansinisen neulepuseron, versio on sopiva ja löysempi yhdistettynä neulehameisiin, laskoshameisiin tai leveälahkeisiin housuihin, laiska ja romanttinen.

Jos käytät neulottua neuletakkia luomaan kerroksittain, voit harkita rombista tai raidallista villapaitaa ja pinota sisälle korkea-aukkoisen pohjapaidan tai paidan, joka on täynnä kerroksia.

Sisäväriä ei kuitenkaan suositella liian hyppiväksi, voit valita naapurivärin, joka on samanlainen kuin neuletakki.

Neljä, pinoaminen ja yllään muodikas ja leikkisä

40-vuotias nainen voi myös talvella kevyen tutun tunteen luomisessa aloittaa kollokaatiolla ja käyttää kerrostamista muodin tunteen lisäämiseksi ja mekosta leikkisämmäksi ja eloisammaksi.

Yleisin on käyttää paitaa korkeapäällisen neulepuseron pukemiseen tai neulottua liiviä korkeakaula-aiheiseen paitaan ja pitkä musta villatakki taittelemaan ulkopuolelta sidoksen painopisteen siirtämiseksi. Voita lämpötila ja armo.

Jos haluat korostaa romanttista naisellisuutta entisestään, voit korvata paidat ja neulotut liivit kukkailla mekoilla.

On huomioitava, että pinottaessa paitoja ja pohjapaitoja päällystakkeilla, ylävartalo on tarpeeksi katseenvangitsija, alaosien kohdalla on suositeltavaa valita mahdollisimman paljon pienistä mustista housuista, pienistä valkoisista housuista tai tiukoista farkuista.Read more at: yellow prom dresses uk | purple prom dress uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus