Tämä 80-vuotias mummo voi pukeutua paremmin kuin nuoret

  • katherined

Monet ajattelevat, että naisten muodin viehätys vähenee vuosi vuodelta iän mukaan, mutta aina löytyy isoäitisukupolvia, joilla on sydän olla hyväksymättä vanhaa eivätkä kumarra ikää. Heillä on vielä 70-80-vuotiaana muodin tunne, joka ei ole huonompi kuin nuorten. Tämän artikkelin päähenkilö on 80-vuotias isoäiti, joka pukeutuu paremmin kuin nuoria, hän on yksinkertaisesti oppikirja kävellessä pukeutumisesta.

01

Värin valinta

80-vuotiaat isoäidit voivat itse asiassa kaunistaa omaa ainutlaatuista tyyliään, mutta he ovat usein hieman konservatiivisia värien käytössä.Useimmat ihmiset ajattelevat, että musta ja valkoinen on turvallista ja he voivat pysyä mukavuusalueella.Kaikki loukkauksen tunteet.

Älä kuitenkaan hämmentydy näistä kahdesta väristä, vaan kokeile muita värejä. Löydät tietysti kaikenlaisia ​​yllätyksiä. Kuten tämä musta korkeapääntie, siihen yhdistetään maanvärinen vakosamettihame.Värien välistä kontrastia voidaan käyttää heijastamaan tyyliä, joka ei ole tylsä.

Lähemmäksi kasvoja istuvien esineiden kohdalla sinun on huolehdittava värin käytöstä, sillä kun se ei ole yhteensopiva ihon värin kanssa, se näyttää helposti tummalta, näyttää energiseltä ja energiaa puuttuu. Yli 70- tai 80-vuotiaiden isoäitien tulee myös kiinnittää huomiota värin valintaan.

Tämä mummo valitsi yhdistelmäksi valkoisen puuvillapehmustetun takin ja mustan villakaulus, joka voi heijastaa hyvin yksinkertaista tunnetta. Hameiden käyttö ei jatkanut perusvärien tyyliä, vaan omaksui suoraan vakosamettihameen. Tässä hameessa on lämpimien värien ominaisuudet, jotka voivat lisätä muodon kirkkautta.. Isoäidillä on myös baskeri, joka on todella muodikas, elegantti ja tyylikäs.

02

Päällysvaatteiden valinta

Monet isoäidit käyttävät talvikaudella erilaisia ​​untuvatakkeja, ja itse asiassa he voivat valita useista takkeista. Yksi niistä on myös lampaan villatakki, joka on pehmeä kosketukselle, vähemmän turvotusta ja pörröinen kuin untuvatakit, ja sitä voidaan käyttää alkutalvella.

Tämä mummo valitsi erittäin pehmeän värin karitsan villatakin, jonka keskipitkä malli on erittäin ikääntyvä päällä, mikä voi tehdä isoäidin vartalosta hienostuneemman ja kapeamman. Tässä takissa on monia kerroksia, jotka voidaan yhdistää suoraan erivärisiin korkeapääntiisiin pohjapaitoihin, mikä antaa kerrostuntuman.

Vanhusten pukeutumis- ja pukeutumistapa ei ole koskaan staattinen, mutta oman ajattelunsa rajoitusten vuoksi heistä tulee vähitellen konservatiivisia pukeutuessaan, näyttävät yksitoikkoisilta ja heiltä puuttuu inspiraatiota ja persoonallisen muodin viehätysvoimaa.

Tämä mummo on oppikirja kävellessä pukeutumisesta. Hänen pukeutumiskuvionsa ei ole koskaan jäykkä, eikä se näytä jäykältä, eikä se vaikuta liioittelemiseen, vaan voi heijastaa isoäidin lapsellisen viattomuuden ja elinvoimaisuuden tilaa. Tämä hyvin yksinkertaisen värinen lampaanvillatakki on pohjimmiltaan yksituote kaiken ikäisille, koska väri ei ole ilmeinen, ja myös yhteensopivan sisäosan ja housujen väri voi olla mahdollisimman rikas.

On monia takkeja, jotka voivat esiintyä usein talvella. Villaelementti on suosituin ja sillä on laajin käyttöalue. Lisäksi on olemassa nalletakkeja, jotka voivat antaa naisille enemmän valinnanvaraa pukeutumisessa.

Tämä mummo valitsi khakinvärisen nalletakin, joka on värivalinnan näkökulmasta suhteellisen yksinkertainen, ja se saa aikaan puhtaan ja valkoisen ihon sävyn. Takissa voi olla tietty volyymi, mutta se ei ole iso, vaan se voi tehdä mummon pukeutumisesta mukavan, lämpimän ja kauniin.

Jos arvelet, että nalletakki itsessään on raskas ja raskas tunnelma, voit käyttää sitä auki ja käyttää tällaista menetelmää vähentääksesi tämän ominaisuuden syntymistä ja myös saada naisten pukeutumistyyli näyttämään luonnolliselta ja anteliaalta.

Tämä mummo käytti värejä sisällä. Se on suhteellisen yksinkertainen ja voi korostaa lempeää ja eleganttia kuvaa.Housujen käyttö on vakosamettia, rakenne on vahva ja ääriviivat leveät, se ei näytä lihavalta käytettynä ja näyttää erittäin tunnelmalliselta.

03

Lyhyt untuvatakki

80-vuotias mummo on nähnyt paljon maisemia, ja heillä on tarpeeksi kokemusta tukeakseen ulkoasun viimeistelyä ja mekon luomista, joka paljastaa heidän henkilökohtaisia ​​ominaisuuksiaan. On kuitenkin myös isoäitejä, jotka kiinnittävät enemmän huomiota lämmittämiseen, ja he kiinnittävät erityistä huomiota päällysvaatteiden valintaan talvella.

Tämä lyhyt sininen untuvatakki kuin isoäidin body on kokeilemisen arvoinen. Version asetelma on erittäin korkea, näyttäen siisteyttä, värien käyttö ei ole yksitoikkoista, eikä se näytä hienolta, yksinkertainen usvansininen, laukaisi korkean tason pukeutumistuntuman.

Tämän isoäidin pukeutumiskyky on loistava. Hän osaa muokata talven ilmettä muodikkaaksi. Hän osaa yhdistää vaatteita paremmin kuin nuoret ja hänen vaatteissaan on iättömyyden piirteitä iästä riippumatta. Voi kokeilla. .

Esimerkiksi tämä untuvatakki on paras esimerkki. Untuvatakin lyhyt muotoilu osoittaa tiettyä lämpövaikutusta.Housut voivat olla hieman pidemmät ja leveämmät, mikä voi muuttaa lahkeen muotoa ja luoda talvivaatteen, joka ei ole jäykkä ja turvonnut.Read more at: long prom dresses | short prom dresses

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus