Muodosta nämä värikkäät takit tänä talvena

  • katherined

Monien naisten pukeutuminen ja yhteensovittaminen näyttävät aina muuttumattomilta, tämä johtuu siitä, että heidän omat vanhentuneet ajatuksensa rajoittavat heitä.Vain riisumalla nämä hillitsevän vaikutuksen tuovat käsitteet huomaat, kuinka mielenkiintoista pukeutuminen on. Tänä talvena voit kokeilla värillistä takkia, joka on mustaa nuorempi ja näyttää yksilöllisemmältä kuin valkoisena. Nelikymppiset ja viisikymppiset naiset hallitsevat niitä helposti.

01

Värillinen takki + hame

Takkivalinnassa ei ole vain kaksi tärkeintä valkoista ja mustaa, vaan hameen sopii myös yksinkertainen ja raikas sininen.Tällaisissa vaatteissa voidaan aina käyttää värejä ilmaisemaan tiettyä viehätysvoimaa ja luonnetta.

Sininen takki ei ole vaikeasti lähestyttävä väri. Itse asiassa sillä ei ole juuri mitään henkilökohtaisia ​​ikävaatimuksia. Sen voi yhdistää myös valkoiseen neuleeseen, jotta se näyttää puhtaammalta ja saa naiset pukeutumaan enemmän talvella. Näytä maku.

Jos haluat päästä eroon mustan tai valkoisen takin kahleista ja löytää hyvin hallittuja värejä, voit aloittaa khakista. Tämän värin affiniteetti on kuitenkin ilmeinen. Luotava pukeutumissovitus ei ole kovin monimutkainen, ja väriä ei ole olemassa Selkeä kirkkaus tekee ihon sävyn näkyvämmäksi käytettynä.

Jos haluat heijastaa värien viehätystä, voit käyttää vihreää selvästi elinvoimaisesti hameiden käytössä. Toistensa välistä pituutta ei tarvitse pitää samalla tasolla, vaan voidaan porrastaa ja pudottaa alas, jolloin tulee kauniimpi ja kerroksellinen ja se peittää lantiota ja reidet riittävästi.

Khaki-turkki voi usein ilmaantua, koska se kestää paremmin likaa kuin valkoinen ja näyttää hellävaraisemmalta kuin musta.Se on turkki, jota voidaan käyttää korostettuna. Khaki-pitkän takin yhteensopivuuden osalta itse asiassa värin tuoma rajoitus voidaan jättää huomioimatta, vaikka se yhdistetään vihreään tai siniseen hameeseen, se voi osoittaa erittäin näkyvää persoonallisuutta ja persoonallisuutta. Hameiden läpi osoittamaan tarpeeksi eleganssia.

Tämän setin tavoin käytetyn takin kaulus ei ole hankala muotoilla, ja siihen voidaan yhdistää myös villapaita, joka voi tehdä vaatteiden ulkonäöstä siistimmän.

02

Värillinen takki + housut

Värillisten takkien yhteensopivuusmuodolle ei ole rajoituksia, vaikka se yhdistetään roikkuvaan hameeseen tai erittäin siisteihin housuihin, ne voivat heijastaa niiden viehätysvoimaa. Kuten tämä värikäs takki, käytetään violettia, joten sen luoma kokonaistunnelma on romanttisempi ja pehmeämpi.

Tämän tyyppisen pitkän takin sovitusmenetelmä on hyvin yksinkertainen, ja siihen voidaan yhdistää suorat farkkuhousut harmonisen vaikutelman saavuttamiseksi. Mustan tai valkoisen pitkän turkin välillä on tietty ero, värin muutos voi tehdä kuvasta läpimurron ja horjuttaa.

Värillisten takkien valikoimassa, jos haluat heijastaa suloista luonnettasi, voit käyttää takkeja, joissa on saman sävyinen violetti ja pinkki. Niillä voi olla myös tietty asema ja mittasuhteet kaapissa, ja tällä värillä voidaan korostaa henkilökohtaisia ​​käyttöominaisuuksia.

Epäasianmukainen vaaleanpunaisten takkien valinta heijastelee todellakin eräänlaisen fosforin vaikutusta, eikä värin etuja voida näyttää. Tässä suhteessa on hyvä muistaa muutama seikka: Ensinnäkin vaaleanpunaisen tulee olla mahdollisimman yksinkertainen, ei kirkas, toiseksi vaaleanpunaisen tulee olla yksinkertainen eikä monimutkainen. Voit käyttää samanväristen sisäpukujen yhdistelmää, ja sinun tulee säilyttää runsas housutuntuma.

03

Värikkäät puuvillavaatteet + housut

Värillisen yksittäistuotteen esillepanomuoto ei rajoitu takkiin, vaan se voidaan vaihtaa myös puuvillatakiksi. Väri tuo hieman persoonallisuutta, muodon koostumus ei ole yksitoikkoinen, eikä vaatteiden yhdistelmä ole vanhanaikainen. Kuten tämä violetti lyhyt puuvillatakki, se on timantin muotoinen ruudullinen muotoilu, joka voi lisätä ulkoasuun hieman tekstuuria.

Samanvärisellä puserolla voit ilmaista kaiun sisä- ja ulkopuolelta. Tällainen vaateyhdistelmä on erittäin nopea ja lahkeen virheitä muokkaavat housut ovat täydellisempiä.

Klassisimpana housutyylinä mustat sukkahousut ovat yleismaailmallinen tyyli ympäri vuoden, mutta se ei ole sellainen lahkeenmuoto, joka mahtuisi täysin kaikille.

Tämän lyhyen puuvillatakin koko yhdistelmäkuvio on hyvin yksinkertainen, ja sen sisällä on suoraan yhdistetty valkoinen hupullinen pusero, joka osoittaa nuoruuden ja elinvoiman tilan. Yhteensopiva jalkahousutyyli on tiukka, ja lahkeet ovat sirot, mikä saa pohkeen ääriviivat näyttämään erittäin kauniilta.

04

Värillinen untuvatakki + hame

Jos naiset haluavat muuttaa henkilökohtaisia ​​pukeutumistottumuksiaan, heidän ei pidä olla liian konservatiivisia värien käytössä, vaan he voivat kokeilla mustan ja valkoisen lisäksi myös monipuolisempia värituotteita.

Kuten vaaleanpunainen untuvatakki, se on lisätty antamaan vaatekaappiin uusi ilme. Älä usko, että tätä väriä on vaikea hallita. Itse asiassa lempeä kirsikankukan pinkki ja yksinkertainen cornel pink voivat luoda runsaan väripaletin. Yhdessä saman sävyn puolipitkän hameen kanssa talviasu ei näytä raskaalta, ja se voi myös antaa nelikymppisille naisille helposti hallita lempeitä ja suloisia ominaisuuksia.Read more at: long prom dresses uk | prom dress shops uk

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus