Talvellakin soveltuu käytettäväksi untuvatakkeja ja puuvillatakkeja

  • katherined

Talvella kannattaa tietysti katsoa untuvatakkeja ja pehmustettuja takkeja, varsinkin untuvatakkeja, jotka ovat ehdottomasti hyvä käsi lämmönsäästössä.

Älä aliarvioi untuvatakkeja, saati tuntea, että untuvatakkityylit ovat yksittäisiä. Itse asiassa untuvatakkeja ja puuvillapehmustettuja takkeja on paranneltu vähitellen viime vuosina ja tyylejä on tullut yhä runsaampia, niin että muodin tunne on noussut, mikä yllätti monet muodikkaat eliittit. Joten tänään katsotaanpa hyvännäköisiä ja helppokäyttöisiä untuvatakkeja ja -takkeja, jotta saat inspiraatiota, eikä sinulla ole kiirettä sovittelemalla.

Vinkki1: Käytä "hattutemppua" tulkitsemaan syksyn ja talven muotia ja tee untuvatakista muodikas

Untuvatakkien tyylit ovat hyvin rikkaita, mutta se, mitä jokaisella on, on silti yksinkertaisin perustyyli. Koska untuvatakit ovat todella iso rahasumma varsinkin opiskelijajuhliin, niitä on niin paljon, joten sinun on valittava yksinkertaisin ja monipuolisin tyyli.

Niin monien käsissä olevat untuvatakit ovat suhteellisen perustyylejä, eikä suunnittelussa ole juurikaan tunnetta, joten "hattutempun" -sovitus ei yksinkertaisesti ole liian sopiva.

"Hattutemppu" on itse asiassa se, mitä kutsumme hatun yhteensovittamiseksi. Vuodenaikojen yhteensopivuus, hatut eivät voi olla vain koristeellisia, vaan myös lämpövaikutuksia. Tässä puhutaan pääasiassa yhteensovittamisesta.

Oletko yllättynyt nähdessäsi niin monia värikkäitä aivoja? Mutta itse asiassa, ei tarvitse ihmetellä, sinun täytyy tietää, että olemme edessämme untuvatakit. Koska untuvatakit ovat suhteellisen yksinkertaisia ​​tyylejä, värikkäiden hattujen valitseminen vastaa viimeistelyä.

Toisin kuin untuvatakeissa, hattujen yksikköhinta on alhaisempi, joten voimme ostaa enemmän tyylejä. Rikkaat tyylit edistävät yhteensopivuutta, eivät vain voi parantaa yhteensopivien tyylien huomiota herättävää arvoa, vaan myös harjoittelevat pukeutumistaitojasi, jolloin voit nauttia yhteensovittamisesta.

Vinkki2: tulkitse syksyn ja talven muotia "värien kontrastitemppujen" avulla parantaaksesi yhteensopivuuden tunnetta

Joskus yhteensovittaminen ei ole hyvä, se ei ole ongelma sovitustaidoissasi, on erittäin todennäköistä, että olet unohtanut joitain pieniä asioita. Pieni katseenvangitsija voi lisätä muodin tunnetta. Jos et pidä kaikenlaisista lisävarusteista, meidän on lisättävä mielenkiintoisia koristeita asianmukaisesti.

Esimerkiksi jotkut vastakkaiset värielementit voivat tehdä yksinkertaisista ja epämiellyttävistä kollokaatioista muodikkaita ja yksilöllisiä, mikä on myös syy siihen, miksi monet muodikkaat hienot kollokaatiot erottuvat joukosta.

Yksinkertaisen tyylin tulisi myös yrittää valita hierarkkisia malleja, eli älä anna kollokaatiosi olla liian tyhjä ja saa kollokaatiosi täyteläisempään.

Mutta tämä täyteys ei tarkoita sitä, että jokainen voi valita värien törmäyksen satunnaisesti, vaan värien yhteensovittamista järjestyksessä. Esimerkiksi värissä meidän pitäisi oppia enemmän koordinoidusta värisovituksesta ja tarkkailla joitain kuuluisia maalauksia, jotka voivat tuoda joitain inspiraatiota.

Jokapäiväisessä elämässä on joitain yhteensopivia värejä, jotka ovat täynnä koordinaatiota ja kerrostumista. Ne ovat maanvärisiä ja mustia.Näiden kahden värin yhdistelmä ei voi mennä pieleen sattumanvaraisesti, joten voit nauttia syksyn ja talven muodista.

Vinkkejä 3: Käytä "linjatemppuja" syksyn ja talven muotia tulkitsemaan, jolloin laihasta ja pitkästä näyttäminen on todellisuutta

Monet tytöt eivät pidä untuvatakeista, koska ne ovat liian pörröisiä eivätkä ole helppo näyttää ohuilta, mikä vähentää heidän yhteensovitushaluaan.

Mutta itse asiassa, jos valitset oikean puuvilla- ja untuvatakin, hoikentava vaikutus on todellisuutta. Untuvatakin version valinta on erittäin tärkeää. Valitse oikea tyyli ja puoli menestystä.

Jos valitset liian pörröisen untuvatakin, se näyttää varmasti lihavalta. Toisin sanoen untuvatakki, jossa on liikaa untuvaa, johtaa väistämättä lihavuuteen ja heikentää myös ottelun muotitajua, joten kokonaisuus on paljon huonompi.

Siksi ei yleensä suositella liian paksua mallia, vaan pitkää untuvatakkia voidaan yleensä tehdä 200g.

Lisäksi, jos valitset väärän version, se heikentää myös muodin tunnetta, mikä ei vain saa ottelun näyttämään turvonneelta, vaan jopa näyttämään tahmealta. Siksi untuvatakkeja ja puuvillapehmustettuja takkeja valittaessa ne eivät saa olla liian löysät tai liian painavat, joten on suositeltavaa valita suora, figuuria muokkaava versio.Read more at:purple prom dress uk | gold prom dresses uk

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus