On taas päällystakkien ja untuvatakkien käyttökausi

  • katherined

Oletko huomannut, että vaikka vaatekaappimme on täynnä vaatteita, meillä on vain muutamia vaatteita, joita käytämme toistuvasti joka päivä?

Vuoden vaihteessa lämpötila laskee ja laskee ja on päällystakkien ja untuvatakkien käyttökausi.

Joten tänään jaetaan syys- ja talvitakkeja ja untuvatakkeja käytettäväksi. Eri tyyliset yhteensovitetut esittelyt voivat vastata eri ihmisten tarpeita, jotta voit käyttää niitä kuukauden toistamatta niitä.

Vaikka syys- ja talvitakkeihin ja untuvatakkeihin on monia tyylejä ja värejä, on suositeltavaa aloittaa perusmalleista, jos haluat käyttää niitä yhteensopivina.

Minimalistinen tyyli

Vaikka minimalistinen tyyli onkin hillitty tuhansissa muodissa, se on aina ylitsepääsemätön. Värimaailmassa ei ole enempää kuin kolme väriä Neutraalit värit kuten tavallinen musta, valkoinen ja harmaa ovat eniten käytettyjä värejä minimalistisissa tyyleissä Näennäisen yksitoikkoinen värijärjestelmä sisältää täyteläisiä kerroksia. kaunis.

Jos kaapissa on musta takki, voit käyttää sitä luomaan minimalistista tyyliä, ja voit pinota beigen ja kermanvalkoisen paidan kirkastaaksesi ja lievittääksesi tylsyyttä.

Mustavalkoisten ruudullisten elementtien lisääminen on mielenkiintoisempaa kuin puhtaita värejä, sillä siinä ei ole vain retromakua, vaan siinä on myös kerrostuntumaa.

College tyyliin

Viimeisen kahden vuoden aikana myös college-tyyliset asut ovat olleet erittäin suosittuja, hieman rentoja ja hieman kirjallisia ja kirjallisia, ja ne ovat nuorekkaita ja energisiä.

Klassinen sarvinappitakki on erinomainen yksittäinen tuote college-tyylin luomiseen.Lisäksi joidenkin lyhyiden lyhyiden untuvatakkien pukeutumistapa, joissa on pystykaulus + suorat housut/sokkihousut + loaferit, on myös kiinteä kollokaatio college-tyyliin .

Tytöt, jotka pelkäävät pohjoisen kylmää, voivat myös käyttää hattuja ja hanskoja ulkoillessaan ja valita kirkkaita värejä pitääkseen lämpimänä ja saadakseen koristeellisia koristeita.

Urheilullinen tuuli

Istu toimistossa pitkään, rentoudu viikonloppuisin, käytä mieluummin mukavia ja väljiä urheiluvaatteita ja ole esteetön oma itsesi.

Syksyn ja talven urheilutyyliin valokuvatuimmat ovat lenkkeilyhousut, joissa on jalkaterät, ja housujen lahkeet voidaan sulkea tiukasti lämpötilan lukitsemiseksi. Valitse mustaan ​​verrattuna tyylikäs vaaleanharmaa, joka ei ole niin tylsä ​​sen kanssa. Yhdistä neuletta tai puseroa ja pinoa se paksun ja lämpimän untuvatakin kanssa. Grace ja lämpötila ovat kaikki verkossa.

Jos haluat olla viileämpi, voit vaihtaa urheilukengät Martin-saappaat, jolloin aura kohoaa suoraan kaksi astetta.

Tyttömainen tyyli

Tärkeintä tyttömäisessä tyylissä on heijastaa eloisuutta, joten on parasta välttää värin himmeitä tummia värejä, kuten lempeä kerma ja makea vaaleanpunainen ovat erittäin energisiä.

Jos et halua pukeutua lapsellisesti, vaaleanpunaista voi käyttää apuvärinä yhteensopivuusalueen kaventamiseksi. Esimerkiksi vaaleanpunainen turkki tulee valita huolella, varsinkin pitkä, jota ei ole helppo hallita suuren alueen takia.

Sen lisäksi, että korostat tyttömäistä temperamenttia värijärjestelmästä, voit myös luoda tyttömäistä tyyliä versiosuunnittelun avulla, kuten käyttämällä löysää untuvatakkia retrotyylisellä laskoshameella, puemalla paljasjalkainen esine ja ritarisaappaat. ihmiset makeita ja suloisia Viileä tunne, tämä pukeutumistapa sopii hyvin myös pienille tytöille.

Lempeä tuuli

Kevyt taitava tyyli ei ole kovin nirso, se sopii moneen tilanteeseen ja sitä käytetään eniten jokapäiväisessä elämässämme. Jos haluat korostaa lempeyden tunnetta, valitse pehmeitä ja vähän säilyviä väriyhdistelmiä.

Esimerkiksi klassinen khaki-takki, käännemuotoilu on yksinkertainen ja tyylikäs, ja kaurapuuvillaneulemekko on kerrostettu lempeästi ja temperamenttisesti.

Viileä turkki on integroitu, ja elegantti maitoteen väri on valittu heikentämään voiman tunnetta, ja vaaleat farkut ovat rentoja ja tyylikkäitä.

Turkiskaulus on kuolematon ja kaunis ja täynnä huippuluokan tunnetta. Se sopii hyvin yhteensopiviin mekoihin. Se on paitsi katseenvangitsija päivittäiseen käyttöön, myös erittäin valokuvauksellinen matkalla otettaessa.

Kylmän talven tullessa untuvatakeista on tullut välttämättömyys päivittäiseen käyttöön.Jos vaatekaapissasi on jo klassista mustaa, valkoista ja harmaata, kannattaa tänä vuonna aloittaa uusia värejä. Vaalean ja pehmeän sinisen mukana tulee hellävarainen suodatin ja perusväristen housujen kanssa. Hameen pukeutuminen on erittäin katseenvangitsija.

Liikennetuuli

Työmatkalla pitää pukeutua tavallista rauhallisemmin, jotta värien yhteensovittamisessa ei voi hypätä liikaa. Tällä hetkellä, kuten klassiset kameli-, khaki- ja ruskeat takit, joilla on oma aura, ne eivät ole yhtä tylsä ​​kuin musta ja voidaan pukea. Pois tunnelmallisesta ja kyvykkäästä älyllisestä luonteesta.

Neulotut neulepuserot ja paidat ovat klassinen sisäpuolen yhdistelmä, joka on yksinkertainen ja muodikas, mutta myös sisätiloissa on hyvä riisua takki.

Pohjaksi voit valita samanväriset pukuhousut ja housut, jotka näyttävät auraa ja muokkaavat lahkeen muotoa, ja väri venyy ylös ja alas ja sillä on merkittävä vaikutus.Read more at:grey prom dresses uk | purple prom dress uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:23

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus