Älä käytä sokeasti 50-vuotiaan naisen jälkeen

  • katherined

Ajan kuluminen tekee naisten ulkonäöstä vähemmän kiinteän kuin nuoruudessa ja he menettävät täyden kollageeninsa, mutta he voivat myös saada enemmän viisautta tai selvempää ymmärrystä elämästä. Myös pukeutumisessa niistä tulee entistä tarkempia, eivätkä tee niin paljon kiertoteitä kuin nuorena. Yli 50-vuotiaille tytöille pääset kurkistamaan joidenkin japanilaisten sekalaisten mallien asuihin, esimerkiksi vuonna 1973 syntynyt Yuko Wuming on lähes puolisadan vuoden iässä yhtä kaunis kuin kolmekymppinen. .

01

Kiinnitä huomiota värien yhteensovittamiseen ja kaikuun

Muotoilusta ilman värejä puhuminen on epätäydellistä. Värihän määrää muotoilun onnistumisen todennäköisyyden. Asukokonaisuus tarvitsee myös harmonisten ja tasapainoisten värien siunauksen antaakseen muodikkaampaa loistoa. Jos pidät hillitystä pukeutumistyylistä, voit kiinnittää huomiota tapaan sovittaa värejä ylhäältä alas. Erityisesti joidenkin perusvärien keskinäinen tulkinta voi auttaa lisäämään pukeutumisen yksinkertaisuuden tunnetta.

Wuming Yuko valitsi tummanharmaat topit ja housut, joista näkyy, että nämä housut on suunniteltu urheiluhousuihin, jotka näyttävät äärimmäisen rentoilta ja niiden ryhti on tullut rennommaksi.

Väritasapainon tapa on hyvin yksinkertainen, toisinaan värien hiljainen yhteistyö, kuten saman värin yhteensovittaminen, riittää tekemään pukeutumisesta tiiviimmän ja katseenvangitsevamman.

Kuten tämä pitkä valkoinen takki, mekon kerrostaminen sen päälle on tapa tasapainottaa värejä. Lisäksi hameen tyylisuunnittelu on erittäin kevyt, ja se on myös loistava yhteissijoitusmalli talvivaatteiden häivyttämiseen. Tällaisella hameella ei ole ikärajaa, eikä figuuria vaadita.Sisävaatteeksi se on täysin sopiva ja täysin pätevä.

Tiukan aikataulun omaavien toimistotyöntekijöiden on vaikea ponnistella paljon vaatteiden sovittamiseen päivittäin.Värien käytössä he voivat käyttää tasapainoisia menetelmiä virheiden todennäköisyyden vähentämiseksi.

Wuming Yuzin asu, takin asu ja housujen käyttö ovat samaa harmaata väriä. Värien ei kuitenkaan tarvitse olla liian samankaltaisia, vaan hieman eron säilyttäminen antaa sinulle kerroksittain etenemisen ja värisiirtymän tunteen.

Jokaisen muotoilun osan väritasapaino on myös naisille vaikea ratkaistava.Mitä enemmän värejä käytetään, sitä kirkkaammat värit lisäävät sovituksen virheprosenttia. Siksi värisovituksen ratkaisemisen lähtökohta on valita oikeat värit ja se on helppo sovittaa yhteen.

Mustavalkoisella voi usein olla voittamaton paikka.Tämä johtuu siitä, että ne eivät aseta paljon vaatimuksia naisten yhteensopivuuden vahvuudelle, eikä niitä juurikaan painoteta. Voit käyttää suoraan mustan takin ja mustan yhdistämistä Käytä täydennyksenä valkoisia housuja ja kengissä on mustia, jotta ylä- ja alasivuilla on hiljainen koordinaatiovaikutus.

02

Denimhousut heikentävät raskasta tunnelmaa

Talvella pukeutuminen on todellakin erittäin helppoa ilmaista raskauden tunnetta, koska vaatteiden määrän kasvu saa muodon painon nousemaan suoraan ja väri ei ole hyvin säädetty, mikä aiheuttaa tällaisen puutteen. Voit käyttää suoraan sinisiä denimhousuja heikentämään raskasta tunnelmaa.

Esimerkiksi näiden farkkuhousujen ja pitkän takin yhdistäminen voi säätää tunnelmaa, kun pitkän takin väri on erittäin syvä.Yhdeksän pisteen housujen muotoilu on myös erittäin mukava käyttää. Yhteensopivia kenkiä, kangaskenkiä, korkokenkiä ja lyhyitä saappaita on lukemattomia, mikä riittää näkemään, että sinisissä farkuissa on laaja mieli.

Farkut eivät ole yksittäinen tuote, jolla on tietty suunta, vaan ne ovat vain materiaaliltaan samanlaisia, ja muita tekijöitä voidaan muuttaa mielensä mukaan. Olipa kyseessä pituus tai oma väri, naiset voivat valita suosikkinsa kohdistetusti. ystävällinen.

Kuten nämä farkut. Se on hieman löysempi, leveä turkki, joka osoittaa naisen rennomman tilan.Tällainen ottelu on enemmän yhden tuotteen käyttöä mukavamman pukeutumiskokemuksen luomiseksi.

03

Ota vanhentuneet kengät

Joillakin kengillä ei ole ilmeisiä vaatimuksia vuodenajalle, olipa kyseessä kuuma kesä. Se on edelleen talvella purevien kylmien tuulien kanssa, joten sitä voidaan käyttää normaalisti.

Vanhentuneet kangaskengät ovat tyypillinen tyyppi. Viisikymppisille naisille tällaisten kenkien käyttäminen ei vaadi pituutta, ja toiseksi, vasikoita ei vaadita, mikä voi antaa niiden tulla täysin luonnolliseen tilaan. sopiva ja tunnelmallinen asu. Canvaskengät voidaan yhdistää vahvasti verhottujen housujen kanssa, mikä vapauttaa sattumanvaraisuuden.

Jos aloitat yhteensopivuuden näkökulmasta, kangaskenkien värin valinnassa, valkoinen on luonnollisesti paras valinta, ja se on myös ensimmäinen tärkeä väri, jota ihmiset harkitsevat. Siitä lähtien, kun tämä kenkä tuli suosituksi, sen suosio ei ole koskaan kadonnut, mutta yhä useammat iäkkäät naiset voivat käyttää sitä.

Tässä Wuming Yukon asussa on kanvaskenkiä ja siihen on lisätty hieman ikääntymistä vähentäviä elementtejä, mutta samalla sarvinappitakkien käyttö sopii myös ikääntymisen teemaan. Tällainen turkki säilyttää hyvän yhteensopivuuden edun värin vuoksi.Read more at:purple prom dress uk | pink prom dress uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus