Permin hiukset eivät käpristy seuraavana päivänä, ongelma piilee näissä pisteissä

  • katherined

Netilaiset valittavat usein, että hiukset eivät käpristy heti permingin jälkeen seuraavana päivänä, ja jotkut sanovat, että hiukset ovat melkein suorat shampoopesun jälkeen. On monia syitä sille, miksi hiukset eivät käpristy permanentin jälkeen, ja jokaisen tilanne voi olla erilainen, mutta useimmat syyt siihen, miksi hiukset eivät käpristy permanentin jälkeen, liittyvät seuraaviin kolmeen kohtaan, erityisesti kolmanteen kohtaan. Kun sinut on valitettavasti valittu, sitä edistyneempi. hiusnaamio ei tule takaisin!

Tämän numeron pääsisältö:

Kihara on liian kuuma eikä vastaa hiustesi laatua;

Syynä on epätarkka pehmeneminen tai liian korkea tai matala lämpötila;

Väärinkäyttö aiheutti vakavia vaurioita hiuksille.

Selvitetään näistä kolmesta näkökulmasta yksityiskohtaisesti syyt, miksi permi ei käpristy seuraavana päivänä. Tämän luettuasi sinun tarvitsee vain verrata näitä sisältöjä ja yhdistää kokemuksesi ja tehosteet selvittääksesi, missä ongelma on.

01

Ensimmäinen kohta: kihara on liian kuuma eikä vastaa hiustesi laatua

Parturiin silittämään menessään 90 % tytöistä pyysi kiharoita, isoja taivutuksia tai mitä luonnollisempi sen parempi. Tämä niin sanottu iso kihara, iso taivutus tai luonnollinen rakennevaikutus kuitenkin vaatii erittäin korkeaa hiuslaatua.Jos hiuksesi ovat pehmeät, vaurioituneet, joustamattomat ja huonokuntoiset, niitä on vaikea permoida. Sellainen vaikutus. .

Kaikenlainen kihara ja kaarevuus, sinun on sovitettava oma hiustesi laatu saada ne pois. Hiukset ovat paksut ja terveet, erittäin joustavat ja vahvat, ne voidaan silittää mihin tahansa kiharan muotoon. Vaurioituneista hiuksista ja pehmeistä hiuksista on kuitenkin vaikea sanoa, koska tämän tyyppisillä hiuksilla on löysä rakenne, linkitysrakenne katoaa tai ne ovat luonnostaan ​​riittämättömiä, eivätkä ne voi tukea suurempia kiharoita tai kaarevia, mikä tarkoittaa, että ne eivät sovi suuriin kiharoihin ja kiharat.

Jos olet tämän tyyppisiä hiuksia ja valitset permanentin ja kihartamisen, on erittäin todennäköistä, että kihartunut kampaus ei käpristy seuraavana päivänä tai shampoopesun jälkeen se ei koskaan palaa juuri kihartuneeseen vaikutukseen. Koska tuoreen permanentin vaikutuksen on muotoillut herra Tony, nukkuessasi tai shampootessasi se palautuu todelliseen hiustesi laatuun, joten hiukset eivät käpristy.

Hyvännäköisiä kampauksia on monia.Jos hiusten laatu ei ole tarpeeksi hyvä, on parasta olla kokeilematta. Koska se ei ole tehokasta, jos poltat sen, se vahingoittaa hiuksiasi ja kuluttaa rahaa ajankäyttöön, mutta tulos ei ole sitä mitä odotit. Permin tulee perustua omaan hiustesi laatuun, valitse oikea kiharamuoto, tämä on luotettavin tapa.

02

Toinen kohta: liiallinen pehmenemis- tai kuumennuslämpötila on liian korkea tai liian alhainen

Permin vaikein osa on juoman hallinta ja tarkka lämpötilan hallinta. Jos herra Tony on kokematon ja epätarkka arvioinnissaan, se johtaa liialliseen pehmenemiseen ja kiharat joko eivät käpristy tai jäykkiä ja joustamattomia tai märät hiukset ovat käpristyneet eivätkä käpristy kuivuessaan. Sama pätee, kun lämpötila on liian korkea.Hiukset eivät ole vain jäykkiä, vaan myös hauraita ja katkeavat helposti Kiharamuoto kasvaa ja hiukset tulevat suoriksi pian shampoopesun jälkeen.

Liiallinen pehmentäminen on erittäin haitallista. Tämä johtuu siitä, että pehmentävä siirappi on voimakkaasti emäksistä. Jos sitä käytetään liikaa, se aiheuttaa hiusten rakenteen rentoutumista, proteiinin menetystä ja veden haihtumista, mikä ei vaikuta vain hiusten kimmoisuuteen ja rakenteeseen. kiharaa, mutta myös aiheuttaa vakavia vahinkoja hiusten laadulle. Hiuksilla itsessään ei ole elinvoimaa ja itsekorjautumiskykyä, ja ne ovat peruuttamattomia vaurioiden jälkeen. Riittämätön pehmennys on myös tärkein syy hiusten joustavuuden puutteeseen ja riittämättömään kihartumiseen permanentin jälkeen.

Lämpötilan hallinta on myös erittäin tärkeää - hiuksilla on tietty lämmönkestävyys, jos lämpötila ylittyy liian kauan, hiukset hiiltyvät. Kun hiiltymä tapahtuu, Da Luo Jinxiania ei voida pelastaa. Korkean lämpötilan vauriot eivät ole vähäisempiä kuin kemialliset vauriot: Hiukset eivät vain kovettu, vaan myös katkeilevat helpommin. Jos lämpötila on liian alhainen, hiukset eivät muotoudu kokonaan ja kiharat suurentuvat tai ei käpristy permin jälkeen.

Tämä on suurin syy siihen, miksi hiuksia ei käyristytä seuraavana päivänä permanentin jälkeen tai hiukset eivät ole käpristyneet shampoopesun jälkeen. Siksi haluan varoittaa sinua, että sinun on löydettävä Tony-opettaja, jolla on hyvät taidot ja rikas kokemus, kun jatkat permissä varmistaaksesi permin laadun. Jos haluat vain olla halpa ja löytää tuntemattoman tai kokemattoman Tony-opettajan, voit pelata vain onnella.

03

Kolmas kohta: toimintavirheet aiheuttavat vakavia vaurioita hiuksille

Kuten aiemmin mainittiin, kun hiukset ovat vaurioituneet, se on peruuttamaton. Sillä itse hiukset ovat vaurioituneet, pehmennys, kosteus ja lämpötilan säätö permanentin aikana eivät ole riittävän tarkkoja, tai käytös, kuten tahallinen pehmenemisajan pidentäminen ja lämmityslämpötilan nostaminen liiallisesta permanentista ilman kihartumista, aiheuttavat vakavia vaurioita hiukset.

Jos hiusvaurion aste saavuttaa enemmän kuin asteen 9, ei periaatteessa ole pelastusta. Tämän tason vaurioitumisen vuoksi proteiinin menetys on liian suuri, kosteutta ei voida lukita, eikä hiuksilla ole joustavuutta. Shampoopesun aikana hiuksia ei voi kammata ilman hoitoainetta. Kuivumisen jälkeen pörrö on ärtyisä ja se voi katketa ​​kädellä vetämällä eli hiukset ovat nekroottisia.

Tämän tyyppisille hiuksille voidaan sanoa, että riippumatta siitä, kuinka paljon hoitoainetta käytät, hiusnaamion päivittäinen käyttö ei auta. Hiukset eivät enää pysty imemään ravinteita. Niin kauan kuin peset hiukset hiusnaamion viimeistelyn jälkeen, hiusten ravintoaineet katoavat välittömästi. Tällaiset hiukset eivät käpristy tai suorista niitä, ne voidaan vain leikata pois.

Nämä ovat kolme tärkeintä syytä, miksi hiuksesi eivät käpristy seuraavana päivänä permanentin jälkeen. Jos näin käy sinulle, voit löytää syyn yllä olevien kolmen kohdan mukaisesti. Erityiset havaitsemismenetelmät ovat seuraavat:

Jos hiukset eivät ole kiharat, pese ne ensin. Jos märät hiukset ovat kiharat, ne eivät ole kiharat kuivauksen jälkeen, eivätkä hiukset ole vaurioituneet tai kuivat, se johtuu väärästä hoidosta ja muotoilusta. Suosittelemme parantamaan muotoilua kyky.

Hiukset eivät ole tarpeeksi kiharat, mutta hiusten laatu ei vahingoitu. Tämä tilanne johtuu ensimmäisessä tai toisessa tyypissä mainitusta riittämättömästä pehmenemisestä tai alhaisesta lämpötilasta. Hiusten laatu ei ole vaurioitunut. Tanko on liian paksu ja sitä voidaan vain muokata ja lävistetty uudelleen..

Märissä hiuksissa on kiharat, ja kiharat lisääntyvät heti, kun ne ovat kuivia, sekä kuivia ja pörröisiä, minkä pitäisi johtua liiallisesta pehmenemisestä ja korkeasta lämpötilasta. On suositeltavaa käyttää märkä hiusten muotoilumenetelmää, levitä vaahtovahaa märkiin hiuksiin pitääksesi hiukset kosteina. Suorita enemmän hiusnaamiohoitoa päivittäin ylläpitääksesi hiuksiasi.

Märät hiukset eivät ole liian kiharat.Kuivauksen jälkeen pörrö ei ole ollenkaan kihara ja hiusten päiden väri vaalenee.Tämä on kolmas tilanne, josta ei ole periaatteessa apua.On suositeltavaa leikata pois ja aloittaa yli.Read more at:navy prom dresses uk | dark green prom dresses uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus