"Takki + polvihame" on talven temperamenttisin yhdistelmä

  • katherined

Alkutalven pukeutuminen koettelee 40- ja 50-vuotiaiden naisten yhteensopivuustaitoja. Loppujen lopuksi lämpötila laskee nopeasti. Jos käytät liikaa, tunnet turvotusta. Jos käytät vähemmän, on vaikea pitää kylmää. lisäksi talvivärien käyttö on pääosin tummaa ja tummaa.Epäasianmukainen voi myös antaa ihmisille vanhuuden tunteen.

Talvella tavallisin villatakki, jonka monet saattavat ajatella, että se on kahva, jota käytetään temperamentin parantamiseen ja talven lämpimänä pitämiseen. Joten miten takki voi olla tyylikkäämpi? Vastaus on yhdistää polvihameet. Tänä talvena "takki + polvihame" on temperamenttisin yhdistelmä, sopii 40, 50-vuotiaille naisille, katsotaanpa!

1. Sovitusmenetelmän edut

Klassisena talvitakkina, jossa yhdistyy lämpö, ​​mukavuus ja käytännöllisyys, alaosien valintoja on monia.Farkuista, leggingseistä, valkoisista housuista leveälahkeisiin housuihin, voit yhdistää takkeja, mutta keveyden ja romanttisuuden suhteen se on silti ohi. -polvihameet ovat suositumpia.

1. Romanttinen muoti, lisää keveyttä

Talvella pukeutumisen suurin ongelma on, että ihmisille on helppo antaa raskasta ja tylsää tunnetta, varsinkin takkien, kuten paksun materiaalin kohdalla, joka lämmittää kylmää.Vaikka housujen yhdistelmä ei ole väärä, se on myös liian yksinkertainen.

Polvipituisen hameen ja villatakin yhdistelmä voi lisätä ilmeeseen romanttista tunnelmaa ja luonnollisesti paljastaa nelikymppisen ja viisikymppisen naisen elegantin ja älykkään tunnelman.Toiseksi huojuva hame voi myös tuoda esiin keveyden kauneuden .

2. Tiibetiläinen liha on vähärasvaista ja käytännöllistä

Talvella on monia tyylejä polven yli ulottuvia hameita, ja pituus on lähellä pohjetta.40- ja 50-vuotiaiden naisten ei tarvitse huolehtia viivyttelystä tai housuista, kun he käyttävät sitä piilottamaan lihaa tai näyttämään vartaloaan Jalkojen toleranssi ei riitä.

Jos sinulla on hoikka vartalo, voit yhdistää villatakit talvella pienten A-linjaisten hameiden ja suorien hameiden avulla, joustoyhdistelmä on ohuempi, ja sateenvarjohameet voit valita paksujalkaisille ja leveille lantioille.

2. Mitä polven yli ulottuvia hameita voi käyttää villatakin kanssa?

Polven yli ulottuvat hameet viittaavat pääosin polvien alapuolelle ulottuviin hametyyleihin. Riippumatta versiosta, väristä tai materiaalista, ne voidaan jakaa useisiin tyyppeihin. Seuraavassa esitellään pääasiassa useita erittäin temperamenttisia sovitusideoita.

1. Villahame

Villahameen tärkein etu on niiden paksuissa materiaaleissa. Talvella villatakkien yhdistelmä voi edelleen pitää lämpimänä ja luoda retroa ja muodikasta syksyn ja talven tunnelmaa.Erityisesti ruudulliset villahameet voivat myös parantaa temperamenttiaan yhdistämällä perinteisiä ja yksinkertaisia ​​tekniikoita.

Kuitenkin on suositeltavaa käyttää legginsejä yhdessä, kun käytät niitä.Pidä nilkat lämpiminä ja tyylikkäinä.

2. Laskostettu hame

Verrattuna muihin yli polven yli ulottuviin hameisiin, laskostettujen hameiden tärkein etu on päällekkäinen urkutaitemuoto, joka rikastuttaa yksittäistä tuotetasoa, mutta se voi myös korostaa kevyttä ja ketterää kauneutta. Se sopii täydellisesti yhteen villatakkin kanssa.

Laskoshameessa itsessään on kuitenkin vahva olemassaolon tunne.Jos et halua turvota ja viivytellä, laskoshameen materiaalia kannattaa draperoida mahdollisimman paljon.

3. Pitsihame polven yli

Pitsimateriaali on keski-ikäisten naisten ikuista romantiikkaa, ja se on myös ase elegantin ja kypsän tunnelman luomiseen.Talvella korkeavyötäröisen pitsihameen käyttö yhdistettynä villaiseen pitkätakkiin on usein helppoa. laajentaa romantiikkaa talveksi.

On syytä mainita, että 40-50-vuotiaiden naisten ei suositella valitsemaan värikkäitä pitsihameita, jotka tuovat yleensä halvan tuntua, vaan pelkät ja Morandi-värit ovat tyylikkäämpiä.

4. Neulottu hame

Talvella, kun pukeutuminen tavoittelee lämpöä ja lempeyttä, ei ole mukavampaa pukeutumistyyliä kuin neulotut hameet.Villatakkien yhdistelmä ei vain pidä kylmää, vaan myös korostaa eleganssia ja naisellisuutta.

Pitsihameiden tapaan ei ole suositeltavaa valita värityylejä käytettäessä neulehameita.Beige, vaaleanharmaa, vaalea kahvi tai musta ovat käytännöllisiä ja kestäviä.

5. Asetaattinen hame

Asetaattikangas on jossain määrin samanlainen kuin silkkimateriaali, pehmeästi ja pehmeästi päällystetty, erittäin kallista käyttää talvella. Tämäntyyppinen hame ei kuitenkaan ole tarpeeksi paksu, vaan takin kanssa on suositeltavaa yhdistää leggingsit ja lyhyet saappaat.

Lisäksi asetaattihameen väriksi on parasta valita sameanharmaa, kuivaruusunpunainen tai pavunvihreä, Morandi-värijärjestelmän avulla korostamaan eleganttia tunnelmaa.

Kolme, kenkien sovitus

Vaikka villatakkin ja polvipituisen hameen pukeutumiskuvio onkin pääosin romanttinen ja muodikas, niin lämpötilan ja armon huomioimiseksi on valittava oikeat kengät.

1. Lyhyet saappaat

Talven jälkeen erilaiset lyhyet saappaat vauhdittavat, kuten teräväkärkiset nilkkurit, Chelsea-lyhyet saappaat, savupiippusaappaat, keskipaksun kantapään lyhytsaappaat tai Martin-saappaat.

Niiden yhdistäminen polven yli ulottuviin hameisiin voi lisätä muodin tunnetta yksittäisten tuotteiden törmäyksen kautta, ja toiseksi lyhyiden saappaiden pituus ulottuu vain polven yli ulottuvien hameiden helmaan, ja lämpöä pidättävä vaikutus on parantunut entisestään.

2. Terävät kengät

Teräväkärkisillä kengillä, pääasiassa teräväkärkisellä kissan korkokenkillä, loaferilla tai terävällä litteällä kengällä, on suurin etu, että ne laajentavat näkölinjaa ja luovat helposti kauniin vartalon käyrän.

Mutta terävissä kengissä näkyy yleensä nilkka, älä unohda käyttää leggingsejä tai sukkia. Yllä on 40-50-vuotiaiden naisten yhteiset talviasut. Jos haluat pukeutua tyylikkäästi ja pitää lämpimänä, niin voit yhtä hyvin kokeilla "Takki + polvihame"!Read more at: off the shoulder prom dress uk | black prom dresses uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus