Nämä ovat "lyhyet saappaat", joita 50-vuotiaan naisen pitäisi käyttää

  • katherined

Vaikka syys- ja talvikaudella keski-ikäisille naisille on tarjolla monia kenkiä, kuten valkoiset kengät, vanhat kengät, Martin-saappaat tai lumisaappaat, mutta eleganssin, muodin, lämmön ja mukavuuden kannalta lyhyet saappaat ovat aina suositumpi.

Olitpa liian laiska viettämään aikaasi kenkien valintaan tai haluat luoda yksinkertaisen, tyylikkään ja temperamenttisen talvilookin, lyhyet saappaat ovat välttämättömiä kenkäkaappissa. Joten kuinka lyhyet saappaat näyttävät paremmilta? Älä huoli, katsotaanpa japanilaisen keski-ikäisen kotiäidin Maicon yhteensovittamista. Nämä ovat "lyhyet saappaat", joita 50-vuotiaan naisen pitäisi käyttää. Se on lämmin ja kunnollinen, ja sitä on vaikea ajatella se on tyylikäs!

1. Kuinka valita lyhyet saappaat?

Lyhyet saappaat tarkoittavat pääasiassa saappaita, joiden pituus on pohkeen ja nilkan välissä.Talveen sopivia tyylejä on monia, kuten Chelsea-lyhyet, savupiippusaappaat tai nilkkurit kuuluvat lyhyiden saappaiden luokkaan. Jos 50-vuotias nainen haluaa käyttää eleganttia tyyliä, lyhyitä saappaita valittaessa on suositeltavaa noudattaa kahta kohtaa.

1. Valitse klassisen väriset nilkkurit

Muihin lyhyisiin saappaisiin verrattuna nilkkurien suurin etu on se, että ne ulottuvat vain nilkkaan asti. Lisäksi saapas on suhteellisen hoikka. Säärilinjojen muokkauksen perusteella se voi myös korostaa entisestään eleganttia ja kypsää pukeutumistyyliä. yhdistää talvitakkeja tai villapaitoja. , Lisää kypsää naisellisuutta helposti muotoiluun.

Nilkkureita käytettäessä ei kuitenkaan ole suositeltavaa valita väriä, sillä klassiset värit, pääasiassa beige, ruskea tai musta, ovat käytännöllisiä ja vaikeasti vanhentuvia, joten ne ovat paras valinta.

2. Valitse keskikokoiset ja paksut korot ja valitse vähemmän korkokenkiä

Monet ihmiset valitsevat aina korkokenkilliset nilkkurit näyttävätkseen pitemmiltä ja ohuemmilta, mutta näitä lyhyitä saappaita ei ole kovin helppo hallita.

Keskipaksuja korkokenkiä voi kutsua 50-vuotiaan naisen räätälöityyn tyyliin, joka voi lisätä jalan muodon osuutta koko vartalossa ja on mukava ja helppo hallita.

Toiseksi taidot käyttää lyhyitä saappaita

Vaikka klassisen väriset lyhyet saappaat näyttävät olevan kaikkien hallittavissa, heidän on kiinnitettävä huomiota yhteensovittamiseen käytettäessä niitä, minkä vuoksi muotibloggaajat käyttävät samoja lyhyitä saappaita muodikkaammin kuin useimmat ihmiset.

1. Kun käytät lyhyitä saappaita, valitse savukehousut ja jalkahousut

Syksy- ja talvikaudella housujen käyttöaste nousee koko ajan korkeammalle, kuten leveälahkeiset housut, suoralahkeiset housut, tupakkahousut tai pienilahkeiset housut, jotka ovat erittäin suosittuja. Kuitenkin, kun 50-vuotias nainen käyttää housuja lyhyiden saappaiden yhdistämiseen, on parasta antaa etusija tupakoiville housuille tai housuille.

Tämä johtuu siitä, että nilkkurit ovat yleensä ohuempia ja kapeampia, tiukempi housuputki voi korostaa ohuita ja sileitä lahkeen linjoja, kun taas löysät housut tuovat turvotusta.

2. Siirtyminen alushousujen ja lyhyiden saappaiden välillä on luonnollista

Liian löysien housujen välttämisen lisäksi siirtymisen housujen ja lyhyiden saappaiden välillä tulisi olla luonnollisempaa.Tämä voidaan aloittaa kahdesta näkökulmasta. Ensinnäkin 50-vuotiaat naiset voivat valita talvella lyhennetympiä housuja ja käyttää yhdeksänkärkistä mallia yhdistääkseen täydellisesti lyhyet saappaat.

Toinen on käyttää vierekkäisiä värejä tai samaa väriä koordinoinnin parantamiseksi, esimerkiksi yhdistämällä mustat housut mustiin saappaisiin.

Kolme, lyhyet saappaat, jotka sopivat yhteen

Talvella on monia tapoja käyttää lyhyitä saappaita. Kun nainen täyttää 50 vuotta, jos hän haluaa helposti parantaa muotitajuaan, hänen on pukeuduttava yksinkertaisesti ja tyylikkäästi. Voit oppia suoraan seuraavista kaavoista.

1. Takki + korkeavyötäröiset housut + lyhyet saappaat

Päällystakin ja lyhyiden saappaiden yhdistelmä on sekä klassinen että antelias, lämmin ja mukava, mutta muodollinen tai rento, ja voit käyttää sitä ilman virheitä.

Takin väri on kuitenkin paras valita musta, beige, harmaa, kamelin tai ruskea, yhdistettynä mustiin keskipaksuihin nilkkureihin, kypsä ja tunnelmallinen naiskuva on valmis esiin.

2. Villainen pitkä liivi + pohjapaita + jalkahousut + lyhyet saappaat

Villamateriaalista valmistettu pitkä liivi sopii takin lisäksi hyvin lyhyisiin saappaisiin.Paras on kuitenkin ohut ja yksinkertainen sisäpuoli. Mustat pohjalliset paidat ja neulepuserot ovat ohuita ja mukavia, mutta eivät ylivoimainen.

Kun yhdistät jalkahousuja tai tupakkahousuja talvella, käytä suoraan mustia lyhyitä saappaita luodaksesi pitkät jalat ja parantaaksesi auraa.

3. Yli polvihame + lyhyet saappaat

Tupakointipiippuhousujen tai lyhyiden saappaiden pukeutumiskuvio yhdistettynä lyhyisiin saappaisiin on pääosin yksinkertainen ja siisti.Jos pidät tyylikkäästä ja lempeästä pukeutumistyylistä, voit valita talvella polvihameista.

Kuten laskostetut hameet, neulehameet tai leopardihameet, joiden pituus on polvien alapuolella ja nilkkojen yläpuolella, piilotettu liha on ohutta ja kevyttä, ja se lisää ripaus naisellisuutta yhdessä mustien lyhyiden saappaiden kanssa.

On syytä mainita, että "polven yli hame + lyhyet saappaat" voi myös luoda erilaisia ​​​​tyylejä säätämällä topin tyyliä, ottaen huomioon lämpötilan ja käytöksen.

Esimerkiksi jäähdytyksen jälkeen yhdistä polvihame untuvatakin ja puseron avulla, jotta se pysyy lämpimänä ja näyttää hyvältä, ja se voi myös ratkaista itse untuvatakin turvotuksen.

Tietysti, kun on paras tapa korostaa 50-vuotiaan naisen kypsyyttä, se on myös "neulottu hame + lyhyet saappaat". Se voi olla neulehame tai neulehame, mutta väri on paras. beige, kerma tai Pick in camel.Read more at: pink prom dress uk | yellow prom dresses uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus