"Takki + yhdeksän pisteen housut" on suosituin tapa talvella

  • katherined

Kuten sanonta kuuluu, ihmiset luottavat vaatteisiin ja Buddha luottaa kultaisiin vaatteisiin. Tyylikäs ja kunnollinen pukeutuminen ei vain pidä sinut hyvässä kunnossa, vaan myös jättää hyvän vaikutelman ulkomaailmaan. Työpaikalla pärjäät hyvin jokapäiväinen elämä.

Talven jälkeen, nopean lämpötilan laskun vuoksi, monet eivät kuitenkaan toistaiseksi tiedä sovittelusta eivätkä ole halukkaita pukeutumaan pinnallisesti, joten voit yhtä hyvin ottaa oppia japanilaisista sekalaisista vaatteista ja yhdistää lyhennetyt housut villaiset takit. Tänä talvena "takki + lyhennetyt housut" on suosituin tapa. 40-vuotiaana pukeudu muodikkaasti ja näytä ohuelta. Katsotaanpa!

1. Yhdeksän talveen sopivaa housua

Villatakki pitää lämpimänä ja tunnelman. Yhdeksänsien housujen tärkein etu on, että niissä näkyy pitkät lahkeet paljastamalla osio nilkasta. Näiden kahden esineen yhdistelmä voi tuottaa vaikutelman "1+1>2" Samalla kun olet muodikas, voit välttää turvonneita ja tylsiä vaatteita.

Tällä menetelmällä keski-ikäisten naisten on kuitenkin kiinnitettävä erityistä huomiota leikattujen housujen valintaan.

1. Yhdeksän pisteen savukehousut

Yhdeksänpistehousut voidaan jakaa useisiin tyyppeihin eri materiaalien, housutyyppien ja värien mukaan, mikä täyttää useimpien ihmisten päivittäiset työpaikan pukeutumistarpeet. Ensinnäkin, jos olet keski-ikäinen nainen työpaikalla, voit yhtä hyvin yhdistää villatakin korkeavyötäröisiin yhdeksän pisteen piippuhousuihin.

Yhdeksän pisteen savukehousut on leikattu kolmiulotteisiksi suoriksi linjoiksi, mikä paitsi muokkaa lahkeen linjoja, myös lisää muotoon yksinkertaista ja muodollista muodollisuuden tunnetta.. Isot naiset ovat täynnä auraa ja ovat erittäin ystävällisiä. tähdet taivutetuilla jaloilla.

2. Siniset denim suorat lyhennetyt housut

Leikattuissa housuissa käytettyjen housujen tyyppi on kriittisin pukeutumisvaikutukseen vaikuttava tekijä.Onhan monien ihmisten saavuttaessa keski-iän helppo kerääntyä rasvaa reisiin, eikä lahkeen muoto ole tarpeeksi suora. Helppoa paljastaa lyhyet jalat.

Tällä hetkellä voit käyttää sinisiä farkkuhousuja, joissa on suorat lyhennetyt housut villaisten takkien yhdistämiseen.

Tämäntyyppiset housut voivat piilottaa säären muotoiset puutteet, kuten paksut lahkeet ja taipuneet lahkeet, ja myös yleistä vapaa-ajan tyyliä parannetaan. Toiseksi suoralahkeiset farkut ovat erittäin käytännöllisiä ja ne voidaan periaatteessa yhdistää kaikenlaisten villatakkien kanssa.

Jos haluat korostaa kohokohtia, voit yhtä hyvin käyttää retropunaista puseroa tai takkia yhdistettynä sinisiin farkkuihin.Punaisen ja sinisen kontrasti on tyylikäs ja tyylikäs.

3. Värilliset lyhennetyt housut

Vaikka talvella asuu monenlaisia ​​perusvärejä ja maanläheisiä sävyjä, värijärjestelmä on silti hyödyllinen, esimerkiksi 40-vuotias nainen voi käyttää villatakkina värillistä villapaitaa tai yhdistellä neutraalin väristä villatakkia. Käytä lyhennettyjä housuja.

Värilliset lyhennetyt housut ovat kuitenkin liian tiukkoja, hieman löysät kapenevat laskostetut housut kestävät lahkeen muotoa ja ovat myös erittäin ystävällisiä keski-ikäisille naisille, joilla on keltainen alavartalo.

2. Kuinka valita villatakki?

Housutyylien lisäksi on myös takkityylejä, jotka vaikuttavat päällystakkien ja lyhennettyjen housujen vaikutukseen.

1. Perusvillatakki

Keski-ikäisille yli 40-vuotiaille naisille, jos haluat käyttää sovittamista korostamaan kypsää luonnettaan, on suositeltavaa valita yksinkertaisia ​​ja runsaita perusvillatakkeja, kuten harmaa, musta, kamelin, ruskea tai kaurapuuro. Sopii.

Yhdistä korkeavyötäröiset lyhennetyt housut talvella ja avaa takki luodaksesi helposti ulkopituuden ja sisäpuolen lyhytvaikutelman, jossa näkyy korkeus ja lahkeen pituus.

2. Viittatakki

Viittamaista takkia voidaan pitää talven aarreesineenä, jonka tyylikäs tunnelma voi parantaa vaatteiden tunnistamista ja se vaikuttaa myös ylävartalon rasvakudoksen muokkaamiseen.

Viitta itsessään on kuitenkin värikkäämpi, eikä väri saa olla liian äänekäs. Hiljainen ja pehmeä beige, beige, kamelinläheinen tai vaaleanharmaa sopivat paremmin Yhdeksän pisteen tupakkahousujen ja joustavan yhdistelmän yhdistelmällä voidaan myös välttää lyhyiden vaatteiden ulkonäkö.

3. Kuinka valita kengät?

Uskon, että kaikilla on kokemusta, monet pukeutuvat yksinkertaisesti ja anteliaasti, mutta väärän kenkävalinnan takia mekko pienenee huomattavasti, varsinkin käytettäessä villatakkia ja lyhennettyjä housuja, on tärkeämpää valita oikeat kengät.

1. Terävät kengät

Teräväkärkiset kengät teräväkärkillä kissankorkoilla, litteät kengät tai muut pumput Pohkeen linjan pidentämisen lisäksi lyhennettyjen housujen talviyhdistelmä voi näyttää myös lahkeen pituuden paljastamalla hoikka nilkka.

Toiseksi terävät kengät ovat erittäin naisellinen yksittäinen tuote, ja kun takki tai lyhennetyt housut ovat hieman sitkeitä, ne voivat myös toimia tasapainossa.

2. Terävät lyhyet saappaat

Keski-ikäisille naisille, jotka ovat huolissaan nilkkojensa liian kylmästä, he saattavat haluta käyttää teräväkärkisiä lyhyitä saappaita talvella teräväkärkisten kenkien sijaan suojaamaan nilkkoja kylmältä ja tuulelta linjan pidentämisen perusteella. näky.

Mustat teräväkärkiset saappaat, kamelin keskipaksukorkoiset teräväkärkiset saappaat tai käärmekuvioiset saappaat sopivat.

3. Valkoiset lenkkarit

Syy, miksi et voi sivuuttaa kenkien valintaa pukeutuessasi, ei johdu vain siitä, että kengät määräävät mukavuustason, vaan myös siitä, että kengät vaikuttavat yleiseen pukeutumistyyliin.Read more at: prom dresses uk online | short prom dress uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus