Tämä on syksyn paras hiusväri

  • katherined

Lämpö lakkaa, kultainen syksy on täällä, sää kylmenee ja kauneutta rakastava nainen on jo aloittanut kampaussuunnitelman, ja hiusten värin muuttamisesta tulee yksi pukeutumiskeinoista. Mikä väri sopii värjäykseen syksyllä, on jälleen tullut naisten keskustelun keskipisteenä. Keskeinen aihe ei ole enää se, mikä hiusväri on suosittu, vaan mikä väri on hillitty, ei vahingoita hiuksia, haalistuu hitaasti, ei täytyy valkaista, ja sillä on muodin tunne.

Älä enää huolehdi näistä ongelmista. Olen jo valmistellut sinulle joitakin syksyyn sopivia hiusvärejä. Ne eivät valkaise, vahingoittavat vain vähän ja haalistuvat hitaasti. Värjätyt hiukset ovat erittäin kuvioituja, mikä ei voi vain kirkastaa ihoa, mutta myös Voi näyttää valkoista, hillittyä ylellisyyttä ei ole muodin tunne.

Tämän numeron aihe, jaan kanssanne syksyn hiusten värjäysvinkit ja hiusten värisuositukset. Erityinen sisältö on:

1. Kuinka valita hiusten väri syksyllä

2. Mikä väri on vaatimaton ja valkoinen

3. Mitä värejä ei ole valkaistu?

Anna minun kirjoittaa aihe alla, seuraan yllä olevia luokkia tulkitakseni sitä perusteellisesti kaikille, ja ystävät, jotka ovat kiinnostuneita, oppivat siitä yhdessä.

Kuinka valita ihosi sävyyn sopiva hiusväri syksyllä?

Normaaleissa olosuhteissa hiusten värin pitäisi olla kesällä viileämpi, jolloin ihmiset saavat viileän tunteen. Talvella hiusten värin tulisi olla pääasiassa lämpimiä sävyjä, mikä näyttää lämpimämmältä. Keväällä ja syksyllä ei ole erityistä standardia hiusten värille. Voit valita suosikkivärisi ihon värin ja muodin mukaan haluamallasi tavalla.

Hiusvärin valinta on yhdistettävä ihonvärisi kanssa. Jos hiusväri ja ihonväri muodostavat suojan, se saa ihosi näyttämään tummalta ja keltaiselta, joten sinun on ymmärrettävä ihonvärisi syvyys ja lämpö ja valittava hiusväri ihosi värin mukaan.Tämä on luotettavin tapa.

Jos esimerkiksi ihosi on tummempi ja kellertävä, et voi valita liian vaaleaa hiusväriä. Lämpimien värien tulee olla varovaisia, koska tällainen väri voi korostaa ja suurentaa ihosi vikoja. Ja valitse ruskea väri 6 asteen sisällä, lisää viileitä sävyjä, jotta ihon sävyn kirkkaus paranee.

Jos iho on kellertävä, on parasta olla valitsematta hiusvärejä, kuten tylsää vihreää, oranssia, punaista jne., Koska nämä värit tekevät ihon sävystä keltaisemman. Voit valita viileän ruskean, tummanruskean, mustansinisen, tummanruskean, kastanjanruskean ja muita hiusvärejä, jotka voivat paitsi lisätä kirkkautta myös tehdä ihosta valkoisen.

Reilulahkaisille kaikki värit sopivat, joten sinun on valittava hiusten väri ammatin ja tyylin mukaan. Ehdotan kuitenkin henkilökohtaisesti, että naisille, joilla ei ole erityisiä vaatimuksia värille, on parasta valita yleinen ruskea, hillitty ylellisyys ja rakenne, eikä koskaan vanhentunut.

Mikä väri on vaatimaton ja voi tehdä ihon valkoiseksi?

Valitse vaatimaton hiusväri valitsemalla elämänväri 6 asteen sisällä.Useimmat värit ovat pääasiassa ruskeita, sekoitettuna kylmiin, lämpimiin ja muihin sävyihin. Tämän tyyppinen hiusväri on myös sopivin hiusväri aasialaiselle ihonvärille.Se sopii kaiken ikäisille ja ihonvärisille ihmisille, eikä se ole vanhentunut milloin tahansa.

Kun valitset elämänvärin, avaa hiusvärin värivalikoima, kunhan se on väriluku 6 tai vähemmän, se kuuluu elämänvärin piiriin. Eri hiusväreillä on hieman erilaiset väriluokat, mutta useimmat niistä perustuvat ruskean hiusten väriin, joka on erottamaton.

Ruskea on myös suhteellisen valkoinen hiusväri, ei ylimielinen eikä hillitty. Voit muistaa, että useimpien kotimaisten julkkisten hiusväri on ruskea, mikä osoittaa, että tämäntyyppinen hiusväri ei todellakaan ole nirso.

Älä ajattele, että ruskea on yksitoikkoinen. Itse asiassa ruskeita hiusvärejä on monenlaisia, kuten: tummanruskea, kastanjanruskea, ruskeanpunainen, ruskeanharmaa, viileä ruskea, kullanruskea jne. Pääväri on ruskea, mutta siihen lisätään erilaisia ​​toissijaisia ​​värejä. Jos et katso tarkkaan, nämä värit ovat itse asiassa hyvin lähellä. Esimerkiksi tässä numerossa suositellut hiusvärit näyttävät samalta.

Siksi ruskea on todellinen vaatimaton ja valkoinen hiusväri. Muodikas trendikäs väri on hyvännäköinen, mutta erittäin nirso, eivätkä kaikki voi hallita sitä.Vain hillitty ruskea on universaali hiusväri, joka ei poimi ihmisiä.

Mitkä ovat hyvännäköiset hiusvärit ilman valkaisua?

Tänään jakamiani hiusvärejä ei tarvitse valkaista, koska näiden värien sävyt ovat kaikki sävyjä kuuden asteen sisällä. Niin kauan kuin valitset värin enintään 6 asteeseen, sinun ei tarvitse valkaista hiuksiasi, voit värjätä ne suoraan luonnolliselle hiusvärillesi.

Jopa viileä ruskea voidaan värjätä suoraan ilman valkaisua, kunhan hiusvärikaava on säädetty. Hiustyylien taitojen lisäksi hiusten värjäystuotteista on tullut yhä kypsempiä. Ilman valkaisua hiusten vahinko on vähäinen, värjätty väri on vakaa, väri haalistuu hitaasti ja rakenne on hyvä.

Kylmä ruskea on myös sopivin hiusten väri syksyyn. Tämä väri lisää ruskean viileän sävyn. Se näyttää vakaammalta ja tekstuurisemmalta visuaalisesti, joten tämä väri on tulossa yhä suositummaksi.

Näitä tässä artikkelissa suositeltuja hiusvärejä ei tarvitse valkaista, ja jokainen hiusväri on erittäin kaunis. Tietyn värin nimi on erilainen jokaiselle kampaajalle. Jos pidät tietystä hiusväristä, näytä se kampaajalle, ja hän valitsee sopivan kaavan hiusten taustavärin mukaan, jotta voit värjätä sen kauniisti. tulee.

Eri tuotteet, erilainen hiustenlaatu, värjätyt värit ovat myös hieman erilaisia, älä sotke tietyn värin nimen, koska värin nimeä ei voida yhdistää. Erityisesti ruskeat hiusten värit ovat hieman erilaiset värjäyksen jälkeen, mutta periaatteessa samanlaiset kuukauden kuluttua. Jos pidät suosituksestani, anna kampaajan tehdä se. Nämä värit sopivat paitsi syksyyn myös kaikkiin vuodenaikoihin.Read more at: cheap formal dresses uk | high low prom dresses

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus