Tänä syksynä "Minimalist Dressing" voitti

  • katherined

Kun naiset saavuttavat keski -iän, he hämmentyvät usein pukeutumisesta. He eivät tiedä, mikä pukeutumistyyli sopii heille. Tämä tapahtuu, koska meillä ei ole selvää käsitystä itsestämme.

Tiedätkö, että kun nainen on yli 40-vuotias, hänen tulee pukeutua yksinkertaisesti ja anteliaasti, jotta hän voi tasapainottaa käytännöllisyyden ja korkean tason tunteen, ja minimalismi on paras valinta. Minimalistiset asut saattavat tuntua rentoilta, mutta itse asiassa piilotettuja mysteerejä. Jos sinulla ei ole aavistustakaan yhdistämisestä, voit yhtä hyvin oppia tästä yksinkertaisista asuista. Tänä syksynä "minimalistiset asut" voitti, eikä suunnittelua ole tyyli + korkokengät, ja sinulla on edelleen hyvä luonne., Katsotaanpa!

1. Perusmalli on yksinkertainen ja antelias

Minimalistisia asuja valmistetaan pääasiassa erilaisilla perustyyleillä ilman ylimääräistä koristelua, kuten jotkut muodikkaat mallit tai houkuttelevat elementit, jotka eivät sovellu tähän pukeutumistyyliin. Tämä tekee minimalistisesta tyylistä lähempää elämää eikä vaadi käyttäjältä paljon vastaavuustaitoja.

Jokainen voi tietysti hallita perusmalleja, mutta se, voivatko he käyttää korkeatasoista ja anteliasta vaikutusta, riippuu yksittäisen tuotteen materiaalista, räätälöinnistä ja valmistuksesta. Esimerkkinä tämä minimalistinen bloggaaja, joka käyttää pääasiassa pukuja, trenssitakkeja, paitoja, alaosapuseroita, farkkuja, housuja tai neulottuja hameita tärkeimpinä käytännön kohteina, mutta hän kiinnittää huomiota räätälöintiin ja kankaisiin.

Syksyn lempeimmät neulotut tuotteet ovat erittäin haluttuja, kuten neulotut alapaidat, neuletakit, neulotut lonkkahameet, neulotut suorat hameet, jotka pitävät lämpimänä ja mukavana, mutta myös muuttavat kehon käyrää.

Puvut ovat klassisia esineitä, joilla voi olla rooli ympäri vuoden, ja ne ovat myös erittäin edustava artefakti minimalistiseen kulumiseen, mikä helpottaa liikkumista kadulta.

Kuitenkin luotaessa minimalistista tyyliä pukuversio on parasta perustaa pieneen vyötäröpukuun, joka on siistimpi ja älyllisempi kokonaisuutena, ja sen käytännöllisyyttä on parannettu edelleen.

Toiseksi neutraali värijärjestelmä on tyylikäs ja huippuluokan

40 vuoden iän jälkeen pukeutumisessa tärkeintä on värin käyttö, jolla on tärkeä asema myös minimalistisissa asuissa.

Iän kasvaessa naisten vaatekaappien välttämättömimmät ovat neutraalit värit. Neutraaleihin väreihin kuuluvat pääasiassa perusakromaattiset ja maanläheiset värit, kuten musta ja valkoinen harmaa, tummansininen, khaki, kameli, kahvi, beige tai ruskea..

Visuaalisesti hillitty ja vakaa tai tyylikäs ja antelias johtuen nämä värit vastaavat paremmin keski-ikäisten naisten temperamenttia kuin värikylläiset värisarjat, eikä niitä ole liian vaikea sovittaa yhteen.

"Enintään kolme väriä koko vartalolle" on perusvaatimus minimalistisen asun luomiselle. Olipa tuulitakki, puku tai takki päällä, keski-ikäisten naisten on noudatettava tätä periaatetta.

Niistä valkoinen väri on käytännöllisin. Esimerkiksi musta, tummanharmaa tai tummanruskea yllään valkoinen väri voi helposti lisätä kirkkautta. Jos se on beige, vaalea kahvi tai maitotee, valkoinen väri voi korostaa puhdas, tyylikäs ja mukava ilmapiiri.

Kolmanneksi, muuta tapaa parantaa muodin tunnetta

Vaikka yksinkertainen pukeutuminen koostuu perustyyleistä, keski-ikäisten naisten tulisi välttää samaa tyylikerrosta. Monissa tapauksissa tyyliä on helpompi päivittää vaihtamalla tyyliä.

Esimerkkinä syksyn yleisin puku.Tämä yksittäinen tuote on yksinkertainen ja kykenevä, ja se on loistava valinta työmatkalle.

Kuten yhdeksän pisteen suorat farkut, yhdeksän pisteen kapenevat farkut tai bootcut-farkut, puvun muotoon on helppo pistää rento kosketus.

Sekoitusratkaisu ei sovellu pelkästään pukuihin, vaan myös valkoisiin paitoihin ja pitkiin tuulitakkeihin, mikä johtaa muodin trendiin.

Esimerkiksi valkoista pitkähihaista paitaa käytetään tässä yksinkertaisesti yhdistämään siniset korkeavyötäröiset denim-suorat housut ja leveät lahkehousut. Sinivalkoinen värimaailma on virkistävä ja puhdas.

Lisäksi keski-ikäiset naiset voivat myös käyttää länsimaisia ​​hameita neutraloimaan kykenevien tavaroiden vakavuuden pehmeiden vaatteiden avulla, mikä on kykenevä ja tyylikäs menettämättä naisellisuutta.

Älä kuitenkaan ole liian tyylikäs pukeutumistyyli, vaan yritä asettaa etusijalle yksiväriset neulotut hameet tai yksiväriset A-linjan puolipitkät hameet.

Neljä, valoisa piste koko kehossa

Sen lisäksi, että yksinkertainen tyyli edellyttää kollokationin käyttöä yksittäisten tuotteiden käyttöasteen parantamiseksi, se vaatii myös yksityiskohtaista käsittelyä, joka katkaisee tylsän tunteen ja säilyttää kirkas piste koko kehossa.

Yleisin on nostaa vyötärölinjaa vyötärön, vyön tai helman avulla.

Tämä menetelmä voi optimoida kehon mittasuhteita entisestään, jolloin keski-ikäiset naiset näyttävät ohuemmilta ja hoikkaammilta menettämättä energiaa.

Lisäksi lisävarusteiden, kuten hatut, korvakorut, kellot tai silkkihuivit, lisääminen voi parantaa hienostuneisuutta.Read more at: formal dresses for women | unique prom dresses uk

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:26

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus