Vain nämä kaksi kaavaa tarvitaan pukeutumiseen talvella

  • katherined

Hei, hedelmät ovat täällä jakamassa tämän viikon satoa.

Tällä kertaa Guo Guo soitti "intiimiä pientä pehmustettua takkia", joka tuo sinulle lämpöä ja lempeyttä tähän kylmään ja kuivaan talveen.

Siksi tämän päivän pukeutumistaidot ovat erityisen huomaavaisia, täysin päivittäisiin tarpeisiin sopivia, yksinkertaisia ​​ja helppoja ymmärtää ja käyttää.

Jokapäiväisessä elämässä meidän täytyy säästää aikaa ja vaivaa kaksinkertaistaaksemme kauneuden, joten jotta yhteensovittaminen olisi yksinkertaisempaa, sen pukemisessa on oltava hieman rutiinia.. On erittäin mukavaa käyttää kaavaa.

Nykyään emme puhu monimutkaisista rutiineista. Puhumme vain kahdesta erittäin monipuolisesta pukeutumiskaavasta. Kerron hiljaa, että tämä on myös monien muodikkaiden esanssien käyttämän pukeutumisolemuksen ydin. Tästä syystä näytät hyvältä riippumatta kuinka käytät sitä, joten pidä kiirettä. Ota pieni kirja käteen ja kirjoita se ylös.

Vaikka pukeutumistapaa on vain kaksi, ne ovat silti "dramaattisesti" ja "yksinkertaisia ​​ja selkeitä", mutta lempeää luonnetta ei ole juurikaan, ja sinulla on kaikki mitä haluat.

Sitten aloitamme pienet muotivinkit, vaiheita ei ole montaa, yksinkertainen voidaan oppia.

01

Pitkä takki + leveälahkeiset housut

"Pitkä takki + leveälahkeiset housut"

Yksi kaavoista on pitkän takin ja leveälahkeisten housujen yhdistelmä.

Nämä kaksi esinettä ovat hyvin yleisiä esineitä talvella, mutta jokainen yhdistelmä voi saada ihmiset loistamaan, vaikutus ei ole vain hämmästyttävä, vaan myös erittäin käytännöllinen.

Vaikka ymmärrät kaavan, sinulla täytyy silti olla paljon epäilyksiä. Älä huolehdi sen ratkaisemisesta puolestasi.

Vinkkejä1: Miksi valita pitkä takki?

Yllä olevaan kuvaan verrattuna sama untuvatakki on yhdistetty beigen leveälahkeisten housujen kanssa, mutta vaikutus on aivan erilainen.

Etu ①: Peitä lantio ja lantio, muokkaa jalkojen muotoa

Syynä on turkin muokkaava vaikutus.Leveälahkeisten housujen haittana on paljas lantion leveys ja lantion ympärysmitta, mutta pitkä turkki peittää tämän osan hyvin, joten modifikaatiovaikutus on luonnollinen.

Toinen erittäin tärkeä tekijä pitkille turkille talvella on pitää lämpimänä.

Etu ②: Intiimi lämpö, ​​ei hätää

Siinä on lämpöä, ja siinä on myös joitain aputoimintoja, joiden avulla voit lähteä kadulta rauhallisin mielin, paksuna ja turvottomana.

Pitkä takki voi olla untuvatakki, villatakki tai vaikka pehmotakki.Rutiinit ovat samat.

Vinkkejä2: Kuinka valita pitkä takki?

Pitkä takki voi olla untuvatakki, villatakki tai vaikka pehmotakki.Rutiinit ovat samat.

Tekniikka ①: Viivat ovat selkeitä ja putoavat luonnollisesti

Mutta olipa takki millainen tahansa, ne kaikki tarvitsevat yhteisen piirteen eli siistin ompelun. Siisti leikkaus ei välttämättä ole suora malli, vaan siinä on otettava huomioon selkeä tekniikka ja luonnollisesti putoavat pystyviivat.

Siksi ei ole suositeltavaa valita liian löysää versiota ja yrittää valita vartalollesi sopiva koko. Mutta kokemuksesta puhuminen ei ole absoluuttista, joskus löysä muotoilu on myös tyyliä, kunhan vain osaa siihen sovittaa.

Tekniikka ②: Löysä ja ei turvonnut, vain +10cm

Mutta koska monet tytöt eivät ole niin hyviä sovittelemaan, tässä pieni ehdotus kaikille.. Talvella yksittäistä tuotetta valittaessa voi harkita 10 cm tilaa, joka on noin 5 cm leveämpi kuin vartalo.

10 cm tarkoittaa tässä kokonaisympärysmittaa, kuten 95 cm rinnan ympärysmitta, silloin on suositeltavaa valita 105 cm takki.

Mutta on yksi poikkeus, untuvatakit. Koska sen kangas on suhteellisen pehmeää, meidän on jätettävä enemmän tilaa. Rinnanympärys on myös 95 cm Untuvatakkia valittaessa tarvitset noin 110 rintakuvan.

Tällä tavalla saamme ulkoasun, joka lisätään moniin lämpimiin sisätiloihin ilman turvotusta.

Vinkkejä3: Miksi valita leveälahkeiset housut?

Syy siihen, miksi leveälahkeisista housuista voi tulla top1-ottelun pelaaja, johtuu sen "villi-matchista". Ehdoton tyylinen siirtoasema, mikä tahansa yhdistelmä on pieni ongelma sen edessä.

Etu ①: monipuolinen yläosa, todellinen pääavain

Jos kohtaat yhteensopivuusongelmia etkä tiedä miten aloittaa, kuuntele neuvojani, käytä mustia leveälahkeisia housuja, vaikka se ei olisikaan liian muodikasta, et mene pieleen.

Jopa itse voi vaihtaa vapaasti, version vaihtaminen ei ole ongelma, tarvitaan vain pari Martin-saappaat, ja työkalut "komea" voidaan vaihtaa sekunneissa.

Etu ②: vahva plastisuus

Tai yksinkertaisesti kääri housut, niin voit myös vaihtaa housuversiota leikkiäksesi helposti kaikenlaisilla kollokaatioilla.

Vinkkejä4: Kuinka valita leveälahkeiset housut?

Valitse leveälahkeiset housut voivat alkaa väristä, monipuolisen mustan lisäksi valittavana on myös monia värejä.

Tekniikka ①: Yksinkertainen + katseenvangitsija, jossa on hierarkiaa

Toimintoa on kuitenkin muutettava takin värin mukaan. Jos suurin osa turkin väreistä on suosittuja värejä, suositellaan mustaa ja valkoista.

Jos hopeatakki on yksinkertainen ja antelias, housut voivat itse asiassa olla hieman katseenvangitsevammat ja lisäävät tyylin tuntua.

Lisäksi ulkoasu on myös erityistä huomiota vaativa linkki, ns. Sinulle sopiva on paras, joten layoutin valinta on mitattava.

Tekniikka ②: leveys +8 on ohuempi, leveys +12 pitää lämpimänä

Itse asiassa normaaleissa olosuhteissa meidän tarvitsee mitata vain paksuimman osan ympärysmitta. Jos lantion ympärysmitta on suuri, mittaa ensin lantion ympärysmitta. Lyhyesti sanottuna, valitse levein ympärysmitta plus 8㎝, mikä on tavallinen valinta, ja add 12㎝ Voit lisätä parin leggingsit lisäämään lämpöä.

Vinkkejä 5: Kuinka valita sisämatka?

Jos takkia ei tarvitse avata, sisäinen kuluminen voidaan jättää huomiotta. Jos haluat olla tarkempi, voit kokeilla "yksinkertaisinta" yhdistelmää ja valmistaa perusmallit.

02

Pitkä takki + polvihame

Pitkä takki on edelleen päähenkilö, mutta tällä kertaa sivuroolimme on vaihtunut leveälahkeisista housuista polvipituisiin hameisiin. Mikä kemiallinen reaktio näiden välillä tapahtuu?

Vastaus on "herkkyys" ja "ohuus" Lempeys on hengityksen välissä ja laihtuminen on joka hetki.

Vinkkejä1: Polvihameen kanssa rautamies on myös pehmeä

Julma ja armoton, kuin minimalistinen puku, minun on myönnettävä, että polvipituisen hameen lempeä luonne on naiseuden siunaus.

Tällainen lempeys ei tietenkään ole yksinomaan pukujen kohdalla, vaan pitkän takin kanssa yhdistettynä se on vieläkin hellämpi. Sen lisäksi, että se on lempeä, sen toinen puoli on myös erittäin liikuttava.

Vinkkejä2: Hame on pitkä ja muodikas

Visuaalisen viestinnän edut määrittelevät polven yli ulottuvien hameiden edut, joten kun hameet paljastuvat, ne voivat esitellä muodikkaita laihdutustaitojaan.

Myös alunperin kompakteista pitkistä esineistä on tullut etu, joten pitkät takit + polvihameet sopivat pienille ihmisille.

Vinkki3: Yhdistä sama väri lisätäksesi lempeyden tunnetta

Hameen lempeyttä voi siunata myös värillä, loppujen lopuksi saman värisarjan käyttäminen ei petä koskaan.

Tällä kertaa yli polven hameiden edut todistettiin jälleen kerran. Yksinkertainen hameen kosketus on vakaa muotitaju.

Vinkkejä4: Kolmiosainen kaiku, lisää koordinaatiota

Vastaavuuden tulee olla hajanainen, joten alkuperäisellä pohjalla sitä voidaan asianmukaisesti parantaa.

Ns. kolme kappaletta voidaan ymmärtää myös kolmeksi reseptiasennosta, pää, vyötärö ja jalat.Pää on hattu tai huivi ja vyötärö vyö tai lähettilaukku Jalat ovat luonnostaan ​​kenkiä ja sukkia. Valitsemalla yhden kolmesta paikasta toisiaan toistamaan, voit yhdistellä ja yhdistää muotia ja hierarkiaa.

Kuinka valita polvihame?

Versio on päätyyppi, ja väriä täydennetään. Lyhyesti sanottuna se on laittaa versio etusijalle.

Pienen A-muotoisen ruohoversion istuttaminen ei voi vain muokata kuviota, mutta samalla se ei näytä turvonneelta, se on erittäin käytännöllinen yksittäinen tuote.

Kuinka valita sisäajot?

Laaja valikoima leveälahkeisia housuja on tuonut meille plastisuutta, ja myös pieni valikoima ylipolven hameita on paljon hyötyä.Monille valinnaisuuden vähentäminen on aikaa ja työvoimaa.

Valittaessa tulee kiinnittää huomiota kahteen seikkaan:

Värit ovat katseenvangitsija ja yhteensovitettu

Ohut ja ohut versio.Read more at:off the shoulder prom dress uk | trumpet mermaid prom dress

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus