Kuinka kauniita ovat tämän vuoden tulen "sumeat kengät"?

  • katherined

Viime vuosina "Maomao" -maailma on otettu laajalti vastaan ​​erilaisilla "Maomao"-malleilla. Kaikenlaisista pehmotakeista, samoin kuin kaikenlaisista kengistä ja laukkuista, näet "pörröisen" muotoilun.

Ja tänään esittelemme Mao Mao -kengät, jotka näyttävät erittäin lämpimiltä ja sopivat erityisesti talvikäyttöön. Sekä persoonallisuuden että muodin vuoksi monet naisjulkkikset käyttävät niitä. Katsotaanpa sitä alla.

Vinkkejä1: Vaaleanpunainen pehmolaukku + ruskeat pehmokengät, hittivärimuoti, persoonallisuustrendi

Liu Shishi ansaitsee olla jumalattareni, tämä on siro tunnelma ja oikea ottelu. Koko tyylissä on lempeä fiilis, ja kirjallinen tunnelma on vieläkin houkuttelevampi.

Koko kollokaatiosarjassa on "sumeita elementtejä", erityisesti sumea kenkädesign, joka heijastuu takin kanssa ja erottuu lähettilaukun kanssa. Se on persoonallinen kollokaatio ja tyylikäs ja muodikas kollokaatio.

Vinkki2: Ruskea pehmolaukku + ruskeat pehmokengät, sama väri on tyylikäs ja koordinaatiotaju riittää

Itse asiassa yksi yleisimmin käytetyistä karvaisten kenkien yhteensovitusmenetelmistä on sovituksen kaiuttaminen, mikä tarkoittaa, että kengissä ja yläosissa tietyn esineen väri kaikuu.

Kaikulla tarkoitetaan samoja tai samankaltaisia ​​väriteemoja, jotka voivat luoda koordinaation tunteen ylhäältä alas.. Yksinkertaisiakin perusmalleja voidaan käyttää yksilöllisesti.

Vinkkejä3: Musta pääväri + beige turkiskengät, monipuolinen ja perus, muodikas temperamentti

Mitä yksinkertaisempi, sitä muodikkaampi. Joskus en osaa sovittaa yhteen, mutta se on hyvä asia. Tällä hetkellä otamme kaapista yksinkertaisimmat tavarat ja yhdistämme niitä. Saattaa olla odottamattomia vaikutuksia.

Musta pusero + beige pehmokengät on sellainen efekti, yksinkertainen ja kestävä on yksinkertaisesti liian jännittävää.

Vinkkejä4: Beige untuvatakki + ruskeat turkiskengät, lempeä ja tyylikäs, elegantti tulkinta

Untuvatakki on ehdottomasti arjen välttämättömyys.Talvella ei pärjää ilman pitkää untuvatakkia.

Sekä untuvatakit että karvaiset kengät voidaan valita mielivaltaisesti, koska molemmat ovat erittäin lämpimiä esineitä, kunhan ne on valittu oikein, niissä voi olla luonnollinen koordinaatiotaju ja ne pysyvät helposti lämpiminä ja muodikkaina.

Vinkkejä5: Kontrastivärinen karvainen takki + beige karvaiset kengät, kontrastivärinen muoti, erinomainen ja katseenvangitsija

Kontrastivärijärjestelmän yhteensopivuus on aina edustanut katseenvangitsemista.Toisin kuin tavallisessa mustavalkoisessa, kontrastiväri on todella upeampi.

Ja samalla "sumealla" mallilla on tunne, että kengät kaikuvat, joten sijoittelu ei ole vain erinomainen, vaan myös erittäin lempeä ja näyttää koordinoidummalta.

Vinkkejä6: Musta pinottu villapaita + mustat turkiskengät, koordinoitu ja tunnelmallinen, yksinkertainen ja tyylikäs

Yleisesti ottaen saman värijärjestelmän yhteensovitus on koordinoidumpaa ja hillitympää, ja sama värisovitus mustan järjestelmän kanssa on vieläkin enemmän. Se on yksinkertaisesti niin hillitty, että se ei voi olla matala- avain, joten yhteensopivuus näyttää väistämättä tylsältä.

Pinoamistapa voi vain rikkoa tämän tylsän tunteen ja saada muodon näyttämään hieman erikoisemmalta, joten myös rento muotoilu voi olla yksilöllistä ja trendikästä.

Vinkkejä7: vaaleanpunainen villapaita + mustat turkiskengät, suloiset ja komeat, katseenvangitsijat

Ensi silmäyksellä se ei näytä hyvältä, mutta tarkkaan katsottuna se on erittäin järkevä ottelu. Silmää hivelevä mutta ainutlaatuinen, vaikka kaunis vaaleanpunainen peittää suurimman osan alueesta, on helppo näyttää tahmealta, jos sitä ei käytä kunnolla.

Sen kerrostaminen ja kerrostaminen ovat kuitenkin edelleen hyvin rutiinia, mikä saa ottelun näyttämään ainutlaatuiselta ja mielenkiintoiselta.

Vinkkejä8: Pieni tuoksuinen takki + beigenväriset turkiskengät, kestävä ja tyylikäs, älykäs tyyli

Xiaoxiangfengin suunnittelussa on kyse tyylikkäästä nimestä. Siksi myös sovitustyylin on jatkettava tätä lähestymistapaa, joten karvaisten kenkien muotoilu ei voi olla liian tavallinen.

Saman tyylin beige väri on sopivampi, lempeä ja temperamenttinen, joten koko ottelu näyttää erityisen koordinoidulta ja mukavalta.

Vinkkejä9: Perusfarkut + mustat turkiskengät, yksinkertainen arki, hillitty valikoima

Jos et osaa sovittaa karvaisia ​​kenkiä, helpoin tapa on valita perusfarkut.

Tämä Gu Li Nazha -sarja on oppimisen arvoinen, yksinkertainen ja hillitty, sopii mihin tahansa tyyliin. Housuissa suositellaan yhdeksän pisteen muotoilua, joka tuo esiin karvaisten kenkien edut ja antaa muodin tuntua.Read more at: cheap prom dresses uk | prom dress shops uk

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus