Yli 50-vuotiaiden naisten on osattava pukeutua

  • katherined

Ajan kuluessa monet iäkkäät naiset ymmärtävät vähitellen itseään, tutkivat itseään ja voivat myös selvittää pukeutumisen vihjeitä sekä suunnan ja reitin. Heidän ulkonäkönsä ei ehkä ole niin kaunis, ja heidän vartalonsa ei ehkä ole niin täydellinen, mutta he voivat lainata asuja, jotka muokkaavat heidän kuviaan osoittamaan heidän luottamustaan ​​ja tyyliään. Viisikymppiset naiset voivat käyttää lyhyitä ja pitkiä kollokaatioita keväällä luodakseen laihtuvan vaikutuksen, joka on erittäin edistynyt.

01

Pääasiassa leveälahkeiset housut

Lyhyen pituuden sovitus tarkoittaa lyhyiden toppien ja housujen välisen yhteistyön käyttöä mittasuhteiden optimoimiseksi, lahkeiden pidentämiseksi pystysuunnassa ja lyhyille naisille hoikan vartalon saavuttamiseksi. Pitkät ja pitkät ihmiset voivat näyttää kaikki etunsa hallitseessaan tällaisia ​​vaatteita. Housujen käytössä pääasialliset voivat olla leveälahkeiset housut, jotka voivat vahvistaa rentoa ja rentoa tunnelmaa, luoda auraa ja niitä voidaan pitää mukavasti päällä.

Tällä lähes 60-vuotiaalla japanilaisella mallilla on edelleen erinomaiset mittasuhteet. Hän käyttää valkoista paitaa ja mustia leveälahkeisia housuja korkean vyötärölinjan siunauksella, mikä luonnollisesti muokkaa hänen vartaloaan. Mustat leveälahkeiset housut tekivät hänestä täynnä auraa ja saattoi heijastaa muodollista tunnetta.

Leveälahkeisten housujen värit ovat poikkeuksellisen erilaisia, mutta kaikki ovat yleensä konservatiivisia ja ottavat valkoisen ja mustan päävärinä. Musta on vakaa ja kypsä, mikä vahvistaa ja vahvistaa auraa. Valkoinen on virkistävää ja antelias , Voi luoda hyvin yksinkertaisen mekon.

Tämä värisovitussarja on äärimmäisen virkistävä.Minunvihreä T-paita on ohut, eikä näytä leveältä ja viivytetyltä. Yhdistettynä leveälahkeisiin housuihin vaateversioiden välinen kontrasti voi korostaa ja korostaa kuljettajan pituuden etua. . Naiset, jotka ovat kyllästyneet käyttämään mustia vaatteita, saattavat haluta oppia tästä asukokonaisuudesta, joka vähentää ikää ja on rento.

02

Tee vyötäröstä ohuempi

Kaikki naiset eivät voi vielä 50-60-vuotiaana säilyttää hoikkaa vartaloa tai kompaktia vartaloa, joka muistuttaa nuoruuttaan. Vartalon ääriviivat voivat pyöristyä, mutta heidän ei tarvitse kiinnittää huomiota vain itseensä. On parempi rakentaa vahvuuksia ja vältä heikkouksia suoraan käyttämällä niitä. Naisten, jotka eivät ole niin laihoja, on kiinnitettävä huomiota vyötärölinjan selkeään merkintään.

Esimerkiksi tässä asussa keskitytään korostamaan vyötärölinjaa lisäämällä topin helma, jolloin valitut housut eivät ole kireät. Juuri näiden löysähousujen toleranssin ansiosta vyötärölinja ei paksune kankaiden päällekkäisyyden vuoksi. Alavartalon mustat housut ovat erittäin monipuoliset, mutta väriltään hieman tumma ja niihin yhdistetty toppi voi olla vaaleita värejä.

Vyötärölinjaa voi korostaa monella tapaa, yksi ratkaisu on vyön sovittaminen suoraan tai voit valita vyötärön kutistuvan topin, joka auttaa mittasuhteita muuttamaan merkittävästi.

Tämän naisen käyttämät asut ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja ihmisten hyväksymiä. Suunnittelut eivät ole liioiteltuja ja ovat hyvin jokapäiväisiä. Varsinkin tämä musta toppi, jonka ääriviivat eivät ole liian tiukat, mutta vyötäröllä lyhennettynä se on ohuempi kuin tavalliset löysät mustat asusteet. Hartioiden asento ja hihansuiden muotoilu ovat löysät ja mukavat päällä.

03

Älä ole liian sinkku

Lyhytmittaisella kollokaatiolla tarkoitetaan pääasiassa vaatteiden pituuksien välistä yhteistyötä, ja lahkeen muotoa pidentää pidemmät alaosat, mutta yksittäisen tuotteen värille ei ole liikaa vaatimuksia. Jos 50-vuotiailla naisilla on konservatiivinen tai jopa yksittäinen pukeutumiskäsitys, he voivat käyttää mustan ja valkoisen yhdistelmää tuhotakseen mustan syvyyden ja heikentääkseen valkoisen tylsää tunnetta.

Kuten tämä lyhyt musta takki, se voi luoda paljon tyyliä, ja koko asu on hyvin yksinkertainen ja sileä. Niin kauan kuin muotoon sekoitetaan hieman valkoista, asu on erittäin antelias. Housujen värisävy on sama kuin päällysvaatteiden, mikä johtaa selvempään painonpudotukseen.

Vanhemmille naisille valkoinen pukeutuminen on virkistävämpää, tyylikkäämpää ja ikääntyvää.Voit käyttää valkoisen T-paidan ja valkoisten housujen yhdistelmää säilyttääksesi yksinkertaisen värien yhteensopivuuden.

Valkoista ei kuitenkaan kannata käyttää lyhyiden takkien valinnassa, sillä se menettää hierarkian tunteen ja tasoittaa vaatteiden sijoittelua. Naisella oli yllään lyhyt vihreä takki, siisti ja tyylikäs.

Jokaiselle henkilölle sopivat värit ovat epäjohdonmukaisia, ja he voivat kokeilla erilaisia ​​​​värejä. Jos ihon sävy on vaaleampi, voit käyttää vaaleankeltaista luodaksesi eloisan näkökyvyn.

Lyhyitä toppeja on monenlaisia.Tämä nainen valitsi vaaleankeltaisen neuletakin ja avasi alanapin, mikä voi vähentää kapeasta tyylistä johtuvaa pidättyväisyyttä.

Viisikymppiset naiset eivät kevään jälkeen ole liikaa huolissaan vaatteiden yhteensovittamisesta, vaan he voivat muokata jalkojen muotoja, parantaa mittasuhteita ja kaunistaa vartaloaan käyttämällä lyhyttä ja pitkää sovitusta.

Keski-iän jälkeen sinun ei pitäisi aina käyttää kovin tylsiä värejä, muuttaa värimaailmaa ja käyttää valkoisen ja sinisen yhdistelmää tuodaksesi esiin tuoreen ja täynnä tyyliä. Kuten tämä asu, housut ovat vaaleansinisiä, ja sisäpinta on valkoinen paita, mikä voi heikentää ikää.Read more at:white prom dress uk | pink prom dress uk

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus