Australian PT paljastaa harjoitusrutiinin

  • lillyd

Prinsessa Dianasta tuli muoti-ikoni monista syistä, ja yksi niistä johtui hänen 90-luvun urheiluasuistaan.

Mutta australialainen henkilökohtainen valmentaja sanoi, että edesmennyt prinsessa ei käyttänyt niitä vain esittelyn vuoksi.

Cameron Falloon puhui Daily Mail Australialle. joka koulutti prinsessaa vuosina 1995–1996. on paljastanut, miltä rakastetun prinsessan keskimääräinen treeniviikko näytti.

Falloon sanoi: "Hän oli hyvin omistautunut, hän oli erittäin ahkera työntekijä. Kun hänen aikataulunsa salli hänen kuninkaallisten hyväntekeväisyystehtäviensä välillä, hän kävi vähintään kahdesta kolmeen kertaa viikossa kuntosalilla."

"Hän kävi myös kävelyllä ja juoksulla. Hän oli hyvin omistautunut. Mutta kuten kaikilla ihmisillä, hänellä oli rakkaus/viha-suhde harjoitteluun."

Falloon kuvaili harjoituksia, joita hän tekisi, sanomalla, että ne olivat vähemmän kardioja ja enemmän "vastus- ja voimapohjaisia".

"Suurin osa siitä, mihin keskityimme, oli voimaa, ydintä ja asentoa", hän kertoi julkaisulle.

Falloon, joka työskenteli aiemmin useiden AFL-joukkueiden voima- ja kuntoilupäävalmentajana, on sittemmin muuttanut takaisin Australiaan, missä hän perusti Body Fit Trainingin (BFT) ja työskentelee sen yhteisjohtajana.

Viime vuonna prinssi William ja prinssi Harry paljastivat äitinsä kunniapatsaan Kensingtonin palatsin uponneessa puutarhassa.

Kaksi veljestä, joiden kerrotaan osallistuneen erimielisyyteen, seisoivat rinta rinnan kunnioittaessaan äitiään hänen 60-vuotispäivänä.

He nauroivat ja vitsailivat yhdessä, kun he tapasivat kasvotusten ensimmäistä kertaa isoisänsä prinssi Philipin hautajaisten jälkeen huhtikuussa.

William ja Harry, jotka olivat kuulemma käyneet läpi kivisen paikan ennen paljastusta, syrjäyttivät erimielisyytensä ja jakoivat maljan äidilleen tapahtumassa.

Seremonian jälkeen antamassaan yhteisessä lausunnossa prinssit sanoivat: "Tänään, jolloin äitimme olisi täytynyt 60 vuotta, muistamme hänen rakkautensa, voimansa ja luonteensa - ominaisuuksia, jotka tekivät hänestä hyvän voiman ympäri maailmaa ja muuttivat lukemattomia elämiä. paremmaksi.

"Joka päivä toivomme, että hän olisi edelleen kanssamme, ja toivomme, että tämä patsas nähdään ikuisesti hänen elämänsä ja perinnön symbolina.

"Kiitos ystäville ja lahjoittajille, jotka auttoivat tämän tapahtumisessa, sekä kaikille niille ympäri maailmaa, jotka pitävät äitimme muiston elossa."Lue lisää:long formal dresses online australia | short formal dresses

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus