lillyd

stylish dress up tips

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2022.

Yllään esittely alkusyksyn temperamenttityömatkasta

Kuten sanonta kuuluu, "yksi lehti tuntee syksyn", mikä tarkoittaa, että syksy tunnetaan lehden putoamisesta. Koska syksy on tulossa, fiksut naiset valmistelevat jo syysvaatteita, joten pitäisikö meidänkin valmistaa muutama syysvaate itsellemme, jotta kauneus on askeleen edellä.

30-vuotiaana olemme tulleet kevyen tutuisuuden vaiheeseen, joten pukeutumiseen ja pukeutumiseen kannattaa kiinnittää huomiota Emme enää pidä katutyylin trendikkäistä tyyleistä, emmekä myöskään komeasta kukkapukusta. Yksinkertaisesta pukeutumisesta muotoiluun, joka perustuu perustyömatkaan, on tullut huolettomin ja yleisin tyyli jokapäiväisessä elämässämme.

Tässä muutama 30-vuotiaan temperamentin työmatkaan soveltuva asukokonaisuus, jotta pysyt aurassasi niin työpaikalla ajettaessa kuin matkoillakin joka päivä ja olla jumalatar salaman alla.

tuulitakki + mekko

Tuulitakkia voidaan kuvata 30-vuotiaiden naisten taistelupanssariksi työpaikalla, joka mekon kanssa yhdistettynä ei vain omaa tuulitakin kyvykkään ja vapaan ja helpon auraa, vaan se ei myöskään menetä eleganttia ja älykkyyttä. mekon temperamentti, jotta sitä käyttävistä naisista huokuu ainutlaatuista ja viehättävää charmia.

kaksiosainen puku

30-vuotiaille toimistotyöntekijöille kaksiosainen puku on välttämätön työpaikalla liikkumiseen. Joskus sen avulla voit hallita muodollisuuksia työpaikalla, ja joskus se voi tulkita vapaata ja helppoa auraa luoden erilaisia ​​tyylejä, jotka kuuluvat sinulle.

neulottu hamepuku

Neulotut pukuhameet ovat ehdottomasti 30-vuotiaiden kypsän naisen etu, niiden yhdistämiseen ei tarvitse tehdä paljon vaivaa, ja saat yhden setin käden ulottuville. Et voi mennä vikaan päällysvaatteeksi syksyllä ja talvella. Saman värin yhdistelmä tuo esiin hieman lempeitä ja elegantteja ominaisuuksia, ja hame on täynnä naisellisuutta.

paita mekko

30-vuotiaana kauneutta rakastavana naisena on tietysti välttämätön huoleton ja muodikas paitahame, jonka näennäinen yksinkertainen tyyli voi myös tuplata eleganssisi ja vaivaton kauneutesi.

Neuloa mekko

Neulotuista mekoista on tullut kaikkien ensisijainen valinta lämpimään ja nopeaan syksyllä ja talvella. Pehmeä neulosmateriaali ei ole helppo paljastaa vartalon puutteita vartaloa käytettäessä, ja yksivärinen sävy lisää hieman laiskaa ja rentoa tunnetta, vaikka 30-vuotias nainen hallitsee sen helposti.

neulotut housut setti

Neulottujen pukuhameiden jälkeen on mainittava neulotut pukuhousut. Vaikka se ei olekaan niin naisellisuutta täynnä kuin pukuhame, siinä on hieman taitavampi ja älykkäämpi luonne kuin hame, mikä saa 30-vuotiaat naiset kukoistamaan itsevarmuudella ja rauhallisuudella.

Älyllinen kauneus on hillittyä ja täynnä temperamenttia. Olipa kyseessä arkikäyttö tai työpaikka, tällainen temperamenttinen työmatkaasu voi tehdä 30-vuotiaista naisista tyylikkäämpiä.Read more at:formal dresses australia | short formal dresses australia


Paita + hame/housut

Yli 50-vuotiaiden naisystävien kohdalla meidän ei tulisi kiinnittää huomiota vain värien yhteensovittamiseen päivittäisessä pukeutumisessa ja yhteensovittamisessa, vaan myös muodin ja pukeutumistaidon avulla näyttääksemme itsemme kauneimmat puolet.

Alla oleva päähenkilö on vanhempi kaunotar, jolla on tyylikäs luonne. Hänen kauneutensa on ainutlaatuinen: ei hurmaava eikä seksikäs, aivan kuin laaksossa kasvava orkidea, ei voimakas, ei herkkä, mutta paljastaen virkistävän tuoksun.

Nykyään tämä kauneusbloggaaja on käyttänyt useita settejä: "paita + hame/housut" -esityksiä, jotka sopivat alkukevään sesonkiin ja yli 50-vuotiaille naisystäville henkilökohtaisesti osoittamaan, mikä on tyylikästä ja mukavaa, mitä se on? rauhallinen alas...

Jos olet näytön edessä, jos sinulla ei ole aavistustakaan toistaiseksi, voit ehkä saada hieman inspiraatiota tai apua tästä artikkelista~~

Yksinkertaiset siluettipaidat tarttuivat helposti kypsien naisten vaatekaappiin tänä keväänä lisäten retroa ja modernia aksenttia keski-ikäisille ja iäkkäille yli 50-vuotiaille naisystäville.

Kerrostele se raidalliseen liiviin, jolla on erinomainen ikää vähentävä vaikutus, ja yhdistä se yksinkertaisesti rentoihin farkkuihin. Siinä yhdistyvät eleganssi ja ylellisyys yksinkertaiseen tyyliin, mikä antaa sinulle puhtaan, mukavan, rennon, pehmeän ja mukavan ranskalaisen tyylin. temperamentti.

Ylävartalo on virkistävä eikä tartu vartaloon, ja puuvillapaitatyyli kohtalaisen löysällä siluetilla näyttää viehätyksensä hillitysti. Klassinen ja antelias käänne sopii kaulan linjaan tuoden lempeän ja hillityn luonteen kypsäksi!

Käytä rennon ja rennon raidallista neuletakkia ulkona, rentoja farkkuhousuja, jotka on suoritettu alavartalolla, ja musta laukku ja aurinkolasit koristelemaan siunausta.

Joka vuoden kolmena kevään, kesän ja syksyn vuodenaikana mukavat ja helppokäyttöiset T-paidatyylit voivat aina käyttää "puuvillan" ominaisuuksia osoittamaan "silkin" vartalotuntumaa ja valloittamaan monien muodikkaiden sydämet.

Aikuisille naisille voimme tietysti välttää painettuja T-paitoja, joissa on monenlaisia ​​​​kuvioita, ja valita tämän puhtaan puuvillan T-paidan yksittäistuotteen, joka on kerrostettu puuvillapaidan sisällä ja joka voi herättää muiden huomion muutamassa minuutissa.

Bloggaajan setissä tavallisilta näyttävä paita + farkut tulivat hetkessä näppäräksi pilkkusilkkihuivin koristelun ansiosta. Monien asusteiden yhdistelmissä virkistävät, hengittävät, kiiltävät ja ohuet mulperisilkkihuivit istuvat tiiviimmin koko vartalon kanssa antaen vaatteille lisää elinvoimaa.

Ja siihen on monia tapoja sovittaa yhteen, nilkan, ranteen tai vaikka laukun ympärille kääriminen voi antaa silkkihuiveille lisää mahdollisuuksia ja samalla se voi näyttää myös käyttäjän sisäisen itsekulttuurin ja kulttuurin.

Jos haluat kysyä, mikä yksittäinen tuote voi kestää pitkään etkä poimi ihmisiä, rennot, komeat farkut eivät tule koskaan olemaan poissa. Varsinkin tätä farkkujen perustyyliä voidaan kuvata voimakkaaksi ryhmäksi! Bloggaaja sovitti rennosti retrotyylisen pilkkupaidan, joka osoitti helposti nuoruuden henkäyksen ja tulkitsee täydellisesti naisten lämmön.

Polvipituus on aitoa eleganssia, ja leveä hame on leikkisä ja leikkisä. Tällainen keskipitkä sateenvarjohame, joka ei ole nirso keski-ikäisten naisten jaloille, voi muokata keski-ikäisten naisten vartalonkaarta täydellisesti ja antaa meille paremman kulumisvaikutelman.

Retropunaisessa keskipituisessa hameessa, joka on syvempi kuin Zhenghong, on kypsä maku, joka on vain keski-ikäisille naisille, mikä voi parhaiten näyttää naisten tunnelman ja viehätyksen. Ylävartalon bloggaaja valitsi siihen sopivaksi pitkähihaisen paidan, jossa oli musta, valkoinen ja harmaa ruudullinen ruutu, joka tasapainotti hyvin punaisen vieraanvaraisuutta ja oli järkyttävää visuaalista kauneutta.

MAN mutta ei vahva puku -esineet eivät vain luo mukavaa tunnetta, vaan niitä voidaan käyttää myös arkisin työmatkoilla, mikä sopii erittäin hyvin toimiston huippumuotiin.

Bloggaaja pukeutuu kukkaiseen paitaan sisältä ja ohutta beigeä pukua ulkopuolelta, mikä voi luonnollisesti tuoda esiin keski-ikäisen naisen kasvojen reilun ja kiiltävän ihon. Salviavihreällä suorahameella se näyttää ohuelta ja tyylikkäältä, mikä on hyvin linjassa keski-ikäisten naisten pukeutumismaun kanssa.Read more at:long evening dresses | formal dresses sydney


Tämä on oikea tapa avata kevät

Kevyiden kevätvaatteiden pukeminen poistuu turvotusta tunteesta ja myös naisten yleistä henkistä näkemystä voidaan parantaa, mutta jos sopivia vaatteita ei valita, vaikuttaa se myös henkilökuvaan. Haluat ehkä toivottaa kevät tervetulleeksi paitoilla ja puvuilla, olipa kyseessä sitten vapaa-ajan asu, tyylikäs mekko tai tyylikäs mekko, voit käyttää näitä kahta tyyppiä täydentämään tunnelmaa ja yksinkertaisuutta.

01

Useita tapoja käyttää paitoja

Paidat eivät ole koskaan vieraita, etenkään valkoiset paidat, jotka tulevat usein näkyviin. Siinä on useita yhteensopivuusmenetelmiä, joiden avulla voit avata erilaisia ​​tyylejä. Jos sinusta tuntuu, että paitasi ovat hieman tylsiä ja liian suosittuja, voit yhtä hyvin käydä katsomassa seuraavia tyylisarjoja, jotka varmasti inspiroivat sinua.

Sido löysän valkoisen paidan helma tai työnnä se housuihin saadaksesi vapaan ja esteettömän sävyn. Tämä tapa hallita valkoista paitaa rikkoo suoraan sen oman ammattimaisuuden tunteen. Edes mustilla housuilla, ei ole vakavaa tunnetta ollenkaan.

Paitojen valinta on myös tärkeä linkki, joka ei voi mennä pieleen.Väri sisältää paljon tietoa ja voi myös vaikuttaa temperamentin tulkintaan. Valkoiset paidat ovat joustavin ja vaihtelevin esine, jotka sopivat eri ihmisten pukeutumismakuihin ja luovat erilaisia ​​tyylejä, kuten yksinkertaisia ​​ja raikkaita tai tyylikkäitä. Sen lisäksi voit valmistaa myös sinisen paidan, pääasiassa sinivalkoisia raitoja, jotka luovat luonnollisesti virkistävän tunnelman.

Tämä sininen paita on yhdistetty mustaan ​​hameeseen. Pohjaltaan tämäntyyppinen paita on varsin tyydyttävä, eikä siinä ole liikaa kohokohtia, mutta se ei koskaan tee mekostasi epäkunnioittavaa. Löyhempi paitasiluetti luo rennon seksikkyyttä ja lainaa hameen eleganssia.

Paitoja voi käyttää usealla eri tavalla, ja hameen yhdistäminen on monien aikuisten naisten suosikki sovitusmenetelmä. Hamevärien käytössä voit ylläpitää julkisuuden tunnetta, käyttää mustaa ja valkoista tai omaksua muita värejä visuaalisten kohokohtien ja tuoreuden lisäämiseksi.

Tämä vihreä hame on yhdistettävissä yleisen valkoisen peruspaidan kanssa.Värijärjestelmä on täynnä elinvoimaa ja mahdollistaa naisen henkisen tilan säätelyn. Varsinkin kun paidan väri on hyvin tavanomainen, tämän värituotteen integrointi voi tehdä mekosta visuaalisesti houkuttelevamman.

Paidan ja hameen yhdistämisessä voi myös kiinnittää huomiota vyötärölinjan rakenteeseen.Jos paidan helma peittää suoraan vyötäröalueen, se on hyvin löysä ja olotila on rennompi, mutta jos paita on asetetaan hameen alle, se näyttää olevan täynnä energiaa, ja myös kehon muoto on muokattu.

Tämä korkeavyötäröinen hame voi luonnollisesti tuoda esiin naisen arvokkuuden.Värien valinta on hyvin yksinkertainen, mutta paidan värien käyttö ylävartalolla ei ole liian yksinkertaista. Käytä perusvärin ja persoonallisen värin yhdistelmää visuaalisen kontrastin parantamiseksi ja edistyneen viehätyksen tulkitsemiseksi.

Paidoissa on todellakin useita ajomuotoja.. Yksinkäytön lisäksi ulkopuolelle voidaan laittaa myös pieni liivi, jota voidaan käyttää sisäkerroksena rikastamaan kerroksia.

Liivi voi olla pitkä tai lyhyt, leveä tai tiukka Tämä liivi on erittäin ammattimainen ja se voidaan yhdistää sinisen paidan kanssa vakaan työmatkaasun luomiseksi. Alavartaloon sopiva hame on samanvärinen kuin liivi, ja se on tunnelmallisempi päällä.

02

puku + hame

Takkien pinoamisesta yksittäisen vaatteen pukeutumiseen kuluu tietty prosessi, jolloin voit ottaa siirtymävaiheeksi joitain monipuolisia takkeja. Puvut sopivat hyvin tytöille adoptoitavaksi.Eri värit määräävät sen julkaiseman epäjohdonmukaisen tyylin, ja erilaiset yhteensopivat esineet määräävät myös tietyn luonteen.

Kuten tämä puku, se yhdistetään farkkuhameen kanssa, ja tämän ikääntyvän esineen avulla se luo muodikkaan mekon. Puku sisältää hieman muodollista tunnelmaa, mikä voi saada koko naisryhmän näyttämään kunnollisemmalta.

Puku ei ole vaate, jolla on monia rajoituksia. Päinvastoin, niin kauan kuin valitsemaasi väriä ei ole vaikea sovittaa yhteen, siinä voi olla monia ei-toistuvia värinsovitusmenetelmiä tai yhteensopivia malleja.

Yksinkertaisesti suunniteltujen pukujen ja hameiden yhdistelmä voi itse asiassa saada monien naisten suosion, sillä puvut auttavat naisten ylävartalon linjoja peittämään tai muokkaamaan, kun taas hameet korostavat eleganttia viehätystä ja onko kyseessä mekko vai puolivartalo. Hameet voivat mennä. hyvin pukujen kanssa. Tämän kaltaisella mekolla mustalla pohjavärillä on dramaattinen kaunistava vaikutus koko vartaloon.

03

puku + farkut

Monien ihmisten sovitusideat eivät ole innovatiivisia, ja he käyttävät vain pukuja ja pukuhousuja niiden yhdistämiseen.Vaikea tietää, että tämä sovitusmenetelmä on liian perinteinen, mikä lisää kypsyyden tai auraa, mutta se ei näytä olevan rento. tarpeeksi, ja ilmapiiri on erittäin ankara.

Lisää lookkiin pari löysää sinistä farkkua, ja jopa alkeellisimmilla pikkupuvuilla se ei koskaan tee asusta raskasta tai vanhanaikaista. Jalkojen muotoa muokkaavat farkut voivat virkistävän viehätysvoiman lisäksi myös peittää naisten vartalon puutteet.Read more at:long formal dresses australia | formal dress shops


Naisten älyllinen kauneus

Kun 50-vuotias keski-ikäinen nainen sopii yhteen, todennäköisimmin huomiotta jätettävä asia on yksinkertaisuus ja tyylikkyys. Monet keski-ikäiset naiset haluavat pukeutua hienoihin vaatteisiin, mutta jätämme huomiotta monet perussovitussuunnitelmat. Päivittäinen yhteensopivuus, tällainen mukava ja antelias Yhteiskäyttö on erittäin tärkeää Voit kokeilla yksinkertaista ja eleganttia tyyliä, joka voi korostaa naisten älyllistä kauneutta.

Täällä suosittelen kaikille oppimaan sisar Wanwanin äidin asuista. Vaikka hän on myös keski-ikäinen nainen, hän on asujen suhteen erittäin edistynyt. Hän osaa käyttää niitä paremmin kuin monet nuoret tytöt ja heijastaa sinua muutamassa minuutissa. muotitaju. Tästä kannattaa ottaa opiksi.

1. Mitä taitoja aikuisten naisten tulee käyttää?

Vaikka monet keski-ikäiset naiset pitävät yksinkertaisista yhteissijoituksista, tiettyjä pieniä taitoja ei voida jättää huomiotta. Etenkin päivittäisessä yhteislokaatiossamme meidän on osattava käyttää joitain kollokaatiotaitoja, jotta voimme korostaa henkilökohtaista viehätysvoimaasi hienovaraisesti.

1. Hyvä värien sovittamisessa

Värien yhteensopivuus on erittäin tärkeää. Jos et ole hyvä sovittamaan, voit oppia sopivasta sovituksesta korostaaksesi etujasi. Nuoret tytöt pitävät kirkkaiden värien yhdistelmästä, mutta myös keski-ikäiset naiset voivat oppia niistä maltillisesti.Tällainen kaunis väriyhdistelmä voi hienovaraisesti muokata vartaloamme ja kirkastaa ihon sävyä.

Ilta- ja ilta-äidin kollokaatiossa näemme usein näitä kirkkaita värisävyjä, oranssi näyttää erittäin lempeältä, lämpimät värit voivat luoda lempeän luonteen, yhdistettynä sopivaan vaaleanpunaiseen turkkiin, se on kerroksellisempaa, ja tällainen Lämpimien sävyjen yhdistelmä voi tehokkaasti parantaa luonnettasi ja näyttää kauniimmalta.

2. Hyvä yhdistämään tarvikkeita

Asusteiden yhdistäminen on kokonaisuuden keskiössä. Monilla tytöillä on hyvin yksinkertainen päivittäinen sovitus, mutta myös asusteet ovat erittäin tärkeitä. Etenkin laukkuja tai aurinkolaseja valittaessa voit oppia niistä asianmukaisesti. Esimerkiksi pienet hatut tai laukut ovat välttämättömiä, jotka voivat rikastuttaa yleistä muotoa.

Myös Wanwanin äiti valitsee mielellään oikeita asusteita.Tällainen silinteri muokkaa kasvojen muotoa ja voi myös korostaa hienostuneisuuttamme. Oranssin kassin kanssa se voidaan yhdistää myös neulepuseroon sopivaan väriin, mikä korostaa kaunista tunnetta entisestään.

3. Kerrostaminen voi luoda hierarkian tunteen

Kerroksellinen sovitus vaatii kerrostaitojen käyttöä, varsinkin kun on kyse päivittäisestä sovituksesta, kaikkien on yhdistettävä paljon kerrostettuja sovitusmenetelmiä. Itse asiassa keski-ikäiset naiset ovat hyvin sotkeutuneita sovittaessaan, eivätkä osaa tehdä yksinkertainen Yhdistele samoja esineitä ja pinoaminen on paras valinta, eikä se törmää paitoja.

Mutta kannattaa myös kiinnittää huomiota, kun käytät sitä, älä sovita sitä liian hienosti, varsinkin sisäpukua valittaessa kannattaa valita mahdollisimman paljon perusvärin yhteensopivuutta, esim. mustavalkoinen sisäkulutus ovat vertailun arvoisempia , yksinkertaiset värit voivat paremmin korostaa hyvää luonnettamme, mutta myös kypsät ja vakaat, eivät tunnu tahmealta.

4. Opi joistakin retroelementeistä

Keski-ikäiset naiset eivät saa tavoitella näitä hienoja elementtejä näyttääkseen nuorelta, he voivat oppia enemmän tällaisista retro-malleista ja he tuntevat olonsa hillitymmiksi, kun ne ovat päällä. Esimerkiksi ruudullinen tai pilkku ovat viittauksen arvoisia, tulkitsevat minimalistista tyyliä ja voivat myös näyttää kypsän ja vakaan tunnelmasi.

Toiseksi erityinen kollokaatioesimerkki

Vaikka monet ihmiset ovat oppineet tiettyjä kollokaatiotaitoja, he jättävät silti tietyt kollokaatiot huomiotta, joten järjestän sinulle suoraan joitain kollokaatioesittelyjä, joista voit suoraan oppia heijastamaan muotitajuasi.

1, pilkkuhame + korkokengät

Klassinen pilkullinen mekko voi luoda tehokkaasti hoikentavan vaikutelman ja näyttää nuorelta ja kauniilta. Tämäntyyppinen mustavalkoinen pilkku on alkeellisinta, ja jokainen voi kokeilla sitä rohkeasti. Jos luonteesi on mielestäsi erinomainen, voit kokeilla myös muita elementtejä heijastamaan ylellisyyttäsi. Mutta Wanwanin äiti kokeili valkoista mekkoa, jossa oli mustia pilkkuelementtejä lisätäkseen retrotunnelmaa. Yhdessä mustien korkokenkien kanssa se oli vielä korkeampi.

2. Paita + valkoiset housut

Onko paita hieman yksitoikkoinen? Ei haittaa, voit kokeilla rohkeasti retromalleja.Valkoinen paita voi näyttää kypsän ja vakaan tunnelman vartalolla puettuna.Punaisen pilkullisen muotoilun ansiosta se on kauniimpi ja muodikkaampi, ja se heijastaa myös sinun makuasi. omaa luksusta. Alavartalo on yhdistetty valkoisiin korkeavyötäröisiin housuihin korkean vyötärölinjan luomiseksi.

Wanwanin äiti käytti myös pientä temppua, joka on sitoa paidan kulmat, mikä osaa tulkita vyötärölinjaa ja parantaa vartalon mittasuhteita.

3. Ruudullinen mekko + olkihattu

Lisävarustevalikoimaa voidaan muuttaa ajan kehityksen mukaan ja myös eri tilaisuuksien mukaan. Esimerkiksi tällainen punainen ruudullinen mekko on vartalolla käytettynä erittäin edistynyt, ja klassinen punainen ruudullinen ja valkoinen ruudukko voivat heijastaa omaa happeaan ja elinvoimaansa. Pään päällä oleva olkihattu voi myös tehokkaasti estää ultraviolettisäteet, mikä on hyvin retroa ja rentoa.

Yhteenveto:

Minimalistisen tyylin yhdistelmä on lähinnä perusvärien ja perusesineiden yhdistäminen.

Wanwanin äidin kollokaatiot ovat suhteellisen yksinkertaisia, mutta hän on erittäin hyvä yhdistämään eri värejä parantaakseen luonnettaan ja näyttääkseen hyviä vaatteitaan.Read more at:green formal dresses | blue formal dresses


Australialaisen muotibloggaajan Petran arjen minimalistinen kokoelma

Ihmisten erilaisten mielipiteiden ja muodin tavoittelun myötä on syntynyt paljon muotibloggaajia. Australialainen muotibloggaaja Petra on yksi heistä. Suurin osa hänen vaatteistaan ​​on arki minimalistisia, mutta esittelee upeaa vartaloaan.

01

Bleiserimekossa ja viininpunaisissa korkeissa saappaissa Pertan laihoista jaloista tuli pidempiä ja ohuempia. Tietenkin tällainen mekko sopii paremmin hoikkaille tytöille, ei vain näytä täysin omia etujaan, vaan myös antaa heidän kuvalleen lisäpisteitä, inkarnoituu heti muodikkaan tytön ~

02

Muoti on kykyä käyttää alkeellisimpiakin vaatekappaleita muodin ja persoonallisen tyylin luomiseen. Perusvalkoinen T-paita ja tiukat kellohousut ovat arjen perusasioita, mutta korkokenkien kanssa temperamentti tulee esiin, täysin ilman arjen tunnetta, mutta lisää muodin merkitys, alkuperäinen muoti voi olla niin yksinkertaista!

03

Musta on mystinen ja ohut väri. Kun sitä käytetään vaatteissa, sillä on hoikentava vaikutus. Monet ihmiset valitsevat mustia esineitä muokatakseen epätäydellisiä hahmojaan. Mutta muotibloggaajalle Petralle musta on muutakin kuin ohuempi, sillä mustien shortsien toppi on yhdistetty mustiin leggingseihin ja naisellisiin loafereihin, joten täysin musta mallisto korostaa täydellisiä mittasuhteita.

04

Jos haluat komean viileän tyylin, pukutakki täynnä boyfriend-tyyliä on korvaamaton, ei vain voi tyydyttää komeuden unelmaa, vaan se voi myös näyttää tylsältä ja edistyneeltä. Aprikoosinen löysä rahapukutakki osoittaa miesystävän tunnelman laatua, ota sisälle valkoinen löysä t-paita, koko kollokaatio on miesystävälle kuuluva löysä versio, solmio korkokenkiä, jälleen äärimmäisen rikas naisellinen maku, kaasu ja seksikäs elävät rinnakkain!

05

Farkut eivät todellakaan ole koskaan vanhentuneita, riippumatta siitä, mikä aikakausi on suosittu, farkut mustalla syvällä V-paidalla, näytä pitkät näytöt ohuet, pitkät jalat, pari korkokengät, näyttävät pitkät lahkeet, seksikäs ja tyylikäs vierekkäin puolella!

06

Farkut itsessään ovat muodin edustaja. Riippumatta ajasta, ne ovat muodin eturintamassa oleva yksittäinen esine ja arjen perustyyli, joka on välttämätön jokaisen vaatekaapissa. Joten härkä-puncher-takki on myös sama, arkkia, että kevät ja syyskausi on vähän, on maistettu, bull-puncherin ja härkälävistäjän yhteissijoitus on muodikas paitsi, silti kaikki osoittavat viileää luonnetta, komea tyttö meni linjaan ~

07

Kuuma kesä väistämättä rintareppu, musta minimalistinen tuulireppu tulee myös yhdistää yksinkertaiseen pohjaan, farkut on paras valinta, musta rintaliivi kollokaatio korkeavyötäröinen farkut ei ole kovin kesäinen, virkistävä ja mukava figuuri, kesäsi pukeutuminen hyviä asioita ~

08

Muotibloggaajat ovat hyviä tekemään perustyyleistä muodikkaita, ja Petra on yksi heistä. Oranssit T-paidat ja pienet housut ovat kaikki perustyylejä, mutta kenkien valinnassa he eivät aina valitse pieniä valkoisia kenkiä, jotka ovat monipuolisia eivätkä kovin houkuttelevia. Sen sijaan he valitsevat sarjan sandaaleja, jotka ovat siistejä ja tyylikkäitä.

Read more at:plus size formal dresses australia | buy formal dresses online australia


4 yksinkertaista asuideaa tyylikkääksi naiseksi kirkkaana kevätpäivänä

Kukat kukkivat yksitellen, ja smaragdinvihreät lehdet näyttävät erityisen kauniilta pehmeässä auringonpaisteessa.Silmänräpäyksessä, vuodenaikojen vaihtuessa keväällä ja kesällä, vaatteiden pitäisi myös muuttua raikkaiksi ja energisemmiksi.

Yli 30-vuotiailla naisilla on tällä hetkellä helpompi saavuttaa tyylikäs ja kunnollinen pukeutumisvaikutelma, koska ohuemmat esineet näyttävät vaaleammilta ja vaaleat ja kirkkaat värit saavat ihmiset myös tuntemaan olonsa lempeämmiksi.

Voidaan sanoa, että kunhan lisäät hieman huolellisuutta pukeutumiseen ja sovittamiseen, voit olla tyylikäs nainen kirkkaana kevätpäivänä.

Tänään Weijiang jakaa kanssanne "tyylikkäitä" pukeutumisideoita, jotka sopivat jokapäiväiseen työhön.Toivon, että se myös inspiroi ja auttaa sinua.

Idea 1: Kevyt neule + hame, tyylikäs ja vaivaton

Kevyet rintaneulepuserot, pyöreäpääntiiset neuletakit ja V-kaula-aukoiset neuletakit. Nämä tuotteet sopivat kevään ja kesän väliseen siirtymiseen. Riittää, kun valita yksinkertaiset perusmallit. Ne ovat erittäin monipuolisia. Kukkahameella tai tavallisella suoralla hameella se on ohut ja kevyt.

Tällä hetkellä neulotut tuotteet ja tyylikkäät sifonkihameet tai sileät satiinihameet voivat muodostaa hierarkian kankaan yleisessä kontrastissa. Vaikka se onkin yksinkertainen yhteensopivuus, se ei menetä rakennetta. Yhdistä se pumpun tai parin kanssa. älykkäistä ja pehmeistä korvakoruista voi helposti tulla elegantteja ja naisellisia. ▼

Alkukeväästä alkukesään luonnossa kaikki värjää pikkuhiljaa ja vaatteiden yhteensovittaminen on myös, samassa sovituskaavassa voimme vaihtaa vaatteiden väriä, toivottaa tervetulleeksi tämän innostuksen kauden ja antaa itsellemme muuttua eläväisemmäksi.

Esimerkiksi topin neulottu ohut paita voidaan korvata kirkkaan keltaisella, kuten Weijiang, tai vaalealla sitruunankeltaisella (viittaus oikealla olevaan kuvaan) ja yhdistää sitten erittäin "tyylikkääseen" pilkkuhameeseen tai kukkahameeseen, mennä ulos Tunnelmasta tulee erittäin iloinen, ja tällainen monimutkaisuuden ja yksinkertaisuuden yhdistelmä sopii hyvin myös pienille ihmisille, joilla on kirkkaita kohtia ja jotka eivät ole kovin hienoja. ▼

Idea 2: "Läpinäkyvä" toppi, ole tyylikäs ja seksikäs nainen

"Keveys" ja "hengittävyys" ovat erityisen tärkeitä keväällä ja kesällä. Sään lämpötilan noustessa "hallitsevien" osien oikea paljastaminen antaa ihmisille virkistävän ja puhtaan, mutta silti elegantin ja seksikkään naisellisen voiman. Sovitustaidoista kannattaa oppia.

Valitse esimerkiksi löysät valkoiset paidat, joissa on vaaleat lankalaatuiset ompeleet, perspektiivin tuntuiset osat näyttävät hoikkailta ja viehättäviltä, ​​mutta eivät liian hurmoilta, sekä suunnitteluyksityiskohtia pienistä sienireunoista ja pitsikoristeita pääntiessä tai hihansuissa, It voi paremmin heijastaa tyylikkäiden naisten hienoutta. ▼

Valkoinen paita on raikas ja luonnollinen tyyli, voit tietysti käyttää tätä sovitustekniikkaa myös oman tyylisi mukaan, esimerkiksi vaihtamalla muodikkaampaan hienoverkkoneulepuseroon (katso kuva vasemmalla) tai naisellisempaan. musta läpinäkyvä toppi (katso oikealla olevaa kuvaa).

Koska topit ovat tällä hetkellä jo hyvin "naisellisia", joten pohjat on tasapainotettu commuter-pukuhousuilla tai casual-farkuilla, jotka sopivat paremmin tyylikkääseen naisten työrutiiniin, ei makeita tai rasvaisia ​​ja riittävän kunnollisia. ▼

【Ajattelun laajentaminen】

"Hengittävyyden" kaudella sen voi ylhäältä aloittamisen lisäksi korvata myös muilla omien mieltymystesi ja tyylien mukaisilla osilla, kuten yksinkertaisella T-paidalla ja keijumaisella sidehameella, joka on kevyt, pörröinen ja erittäin kevyt. ▼

Tai laajenna "hengittävä tunne" "viileäksi". Päivittäisessä kollokaatiossa vaihda raskaat syys- ja talvikengät ohuilla nauhasandaaleilla, jotka sopivat tähän aikaan paremmin (katso kuva vasemmalla) tai ihonvärisillä sandaaleilla. (katso oikealla oleva kuva). , Vaikka vartalon vaatteet yhdistettäisiin tummilla väreillä, niistä voi hetkessä tulla vaaleita ja naisellisia, joten myös asusteilla voi olla suuri vaikutus yleiseen yhteensopivuuteen.

Kevääseen ja kesään tarvitaan myös pieniä silkkihuiveja ja ohuita huiveja, joiden "pienen eleganssin" avulla voimme paljastaa lempeää ja pehmeää tietoa yksityiskohdista. ▼

Idea 3: Harmoninen "värinsovitus" osoittaa kypsän naisen lempeyden

Kevät ja kesä ovat vaaleita ja kirkkaita värejä, pehmeitä eikä vahvoja, silmiinpistäviä mutta ei kovin häikäiseviä, joten vaatteiden värisovituksessa vaaleasta tummaan yhdistetään saman värin eri sävyjä (katso kuva vasemmalle), mikä saa ihmiset tuntemaan Se tuntuu harmonisemmalta ja samalla se voi osoittaa kypsän naisen lempeän luonteen. ▼

Rauhallisen ja hiljaisen sinisen sarjan ja maanläheisten sävyjen lisäksi voit kokeilla myös vaaleanpunaista sarjaa, jossa on hieman makeutta, ja keltaista sarjaa, joka saa ensisilmäyksellä hyvän mielen ja lämpimän. ▼

Idea 4: Vyötärölinjan luominen, sovitusmenetelmä voi myös tehdä sinusta "tyylikkäämmän"

Naisellinen, usein suorempi kriteeri pukeutumiselle ja yhteensovitukselle on se, onko vyötärölinja korostettu, joten voimme tehdä pukeutumisestamme tyylikkäämmän sovitustapaa vaihtamalla.

Esimerkiksi kun Weijiang yhdistää keväällä ja kesällä löyhempiä ja pidempiä paitoja tai neulepuseroita, hän haluaa käyttää vyötä "vyötärölinjan" luomiseen, mikä auttaa pieniä ihmisiä näyttämään pitemmiltä ja ohuemmilta, ja toiseksi se korostaa ohuita osia. Lisää eleganssia ja naisellisuutta. ▼Read more at:cheap formal dresses australia | formal dresses for women