lillyd

stylish dress up tips

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2022.

Kun käytät laskoshametta, millainen toppi näyttää paremmalta

Kesäkaudella kauneuden tavoittelumme on kiireistä, miten voimme ikävöidä naisten eksklusiivisia mekkoja tähän aikaan? Mukavuuden ja tuoreuden kattava vertailu, laskostetut hameet sopivat epäilemättä paremmin kesään.

Kevyt ja lentävä hame yhdistettynä säännölliseen laskostukseen saa meidät haluamaan ympäri ja tanssia. Tärkeintä on, että tällaiset klassiset tyylit ovat usein kestäviä muotipiirissä, ja riippumatta siitä, kun katsot niitä, ne eivät tunnu vanhentuneilta.

Tässä numerossa Mianmian perehtyy syvällisesti laskoshameisiin, mukaan lukien laskostettujen hameiden muotiperiaatteet, laskostettujen hameiden valintasäännöt ja vinkkejä toppien yhteensovittamiseen laskoshameita käytettäessä. Niin kauan kuin hallitset oikeat yhteensovitustaidot ja valitset oikeat tuotteet, myös rennon näköinen laskoshame voi näyttää tyylikkäältä. ▽

Laskoshameen muotiperiaate

Viime vuosina erittäin suosittuja ovat olleet laskostetut hameet, jotka perustuvat hameiden perustyyliin, tai niihin on lisätty erileveyksiä laskostettuja malleja tai kangaspäällyskuvioita.

Riippumatta siitä, mitä mallia käytetään, se voi suurentaa hameen avautuvaa aluetta ja lisätä hameen eleganssia. Syy siihen, miksi laskostettu hame ei ole vähentynyt, johtuu pääasiassa siitä, että se on täynnä monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä.

Monikäyttöisyyden kannalta laskostetut hameet ovat enimmäkseen yksivärisiä ja laskostetun muotoilun korostamiseksi tyylisuunnittelu on suhteellisen yksinkertainen.

Siksi se voi näyttää erilaisia ​​tyylejä riippumatta siitä, yhdistetäänkö se rennon T-paidan tai työmatkapaidan kanssa.

Käytännön kannalta suurin osa laskoshameissa käytetyistä kankaista on suhteellisen ohuita, enimmäkseen sifonkia, mutta lisääntyneen laskostetun muotoilun vuoksi se lisää kankaan raskautta.

Siksi laskoshame sopii suhteellisesti paitsi kesään, myös syksyyn ja talveen, se sopii kaikkiin vuodenaikoihin ja sopii hyvin erilaisten ihmisryhmien tarpeisiin.

Säännöt laskostettujen hameiden valintaan

Ennen kuin valitsemme laskoshameen, meidän on selvitettävä, mikä on laskoshameen käyttämisen tarkoitus? Suurin osa heistä haluaa näyttää ohuemmalta ja pitemmältä. Laskoshameen tyyli on suhteellisen yksinkertainen, ja valinta vähentää turhaa vaivaa.

Valintaperusteita on kaksi, nimittäin hameen pituus ja taitteiden tiheys. Hameita on kahta pääpituutta, lyhyt ja keskipitkä.

Jos reiden ja pohkeen säären muoto ei ole täydellinen, on parasta valita keskipitkä ja pitkä malli, jolloin säären muodon muuttamisen vaikutus on parempi. Hameen taitteiden tiheys ratkaisee pääasiassa sen, onko hameen tyyli ohut.

Mitä tiheämmät taitokset, eli mitä kapeammat taitokset ovat, sitä parempi on laihdutusvaikutus. Mutta tämä tyyli sopii paremmin lihavalle ja muodokkaalle vartalolle, ja naiset, joilla on leveä lantio tai paljon rasvaa vyötäröllä, ovat parasta valita laskostettu hame, jossa on leveät taitteet.

Kuinka valita toppi, kun käytät laskoshametta?

pituus

Verrattuna tavallisiin hameisiin laskostetuilla hameilla on selvä haittapuoli, että niiden laskostettu muotoilu on helppo näyttää lihavalta. Hameessa on lisätty laskoksia vyötärölle ja haaraan, ja naiset, joilla on selvä päärynän muotoinen hahmo, tekevät vartalosta turvotumman käytön jälkeen.

Tämä on laskostettujen hameiden puute, jota ei voi parantaa tyyleillä ja kankailla. Siksi figuuria muokataksesi voit valita vain siihen sopivamman topin.

Topin pituus määrää sen, voiko se peittää haaran leveyden vai paksun vyötärönympäryksen.. Pitkä löysä toppi hameella peittää paremmin lihan ja näyttää ohutta.

Jos figuuri on erityisen täydellinen, voit valita lyhyen mallin tai mallin, jonka pituus on samassa tasossa laskoshameen vyötäröllä. Jos siihen yhdistetään löysä pitkä toppi, ongelmana on vyötärönympärys, jonka voi tällä hetkellä yhdistää ohuella vyöllä.

tyyli

Laskoshame-tyyli on enemmän perustyyliin taipuvainen, eikä itse tyyli ole ylivoimainen, joten topin tyylin tulee olla sopusoinnussa yleisen tyyliasetuksen kanssa. Jos haluat näyttää persoonallisen ja trendikkään fiiliksen, voit valita mix and match -tyyli.

Esimerkiksi: laskostettu hame voidaan yhdistää työmatkatyyliseen paidan, T-paidan tai puvun kanssa. Jos haluat saada muodon näyttämään säännölliseltä tai tyylikkäämmältä, voit yhdistää siihen lyhythihaisen sifonkipaidan tai pitsisen välihihaisen paidan.

Lisäksi laskoshame urheilullisilla lyhyillä hihoilla tekee kokonaistyylistä rennomman. Se voi olla liian yksitoikkoinen sopimaan toppiin. Valittu toppi on yksivärinen muotoilu, joka voi helposti saada muodon näyttämään liian yksinkertaiselta.

Tässä tapauksessa voit koristella asujasi silkkihuiveilla tai lisätä designin kohokohtia pinoamalla ne.

Värin suhteen

Laskoshameet ovat puolihameita ja niillä on pitkä etäisyys kasvoista, joten ei tarvitse pohtia, vastaavatko ne ihon sävyä. Topin värin valinta on kuitenkin ratkaisevaa.

Värin valinnassa tulee huomioida, onko se valkoinen, vaan myös, sopiiko se laskostetun hameen väriin. Jos kyseessä on musta-keltainen ihoinen tyttö, voit valita ensin valkoisen värin ja sitten sovittaa sen yksitellen laskoshameen väriin valitaksesi sopivimman.

Laskoshameen väri on pääosin vaaleissa ja tyylikkäissä väreissä tai maanvärisissä väreissä, jos se on lämmin maanvärinen, se voidaan yhdistää viileän topin kanssa.

Esimerkiksi Morandi tai järvensininen toppi tms. Jos se on tumma väri, se voidaan yhdistää valkoiseen toppiin tai kirkkaan väriseen yksittäistuotteeseen värien harmoniaa varten.

Monet ihmiset eivät ymmärrä, millaisen topin pitäisi näyttää paremmalta laskoshameessa. Itse asiassa, niin kauan kuin valitsemme oikeat tuotteet, voimme tehdä asusta tyylikkään.

Laskostetusta hamesta on tullut klassikko. Tyyli on yksinkertainen, monipuolinen ja mukava. Levenevä hame on aina jännittävä, ja sitä ei voi kuin kokeilla.

Monet tytöt eivät kuitenkaan osaa sovittaa toppeja yhteen. Jos sinulla on myös tällaisia ​​​​ongelmia, on parempi hankkia yllä olevat yhteensopivuusvinkit laskostetuista hameista, uskon, että se auttaa sinua.Read more at:formal dresses online australia | short evening dresses australia


Kesäpukeutumisvinkkejä

Muihin vuodenaikoihin verrattuna se on kesällä helpompi pukea päälle. Ei vaadi paljon ajattelua pukeutua tyylikkäästi ja mukavasti. Otetaanpa selvää.

1. Hihaton liivi leveillä lahkeilla

Hihaton liivi leveälahkeisilla housuilla, viileä ja muodikas luonne on näkyvämpi, yksinkertainen ja vaivaton muodin tulkinta voi valita saman värisovituksen, valkoiset leveälahkeiset housut ja tuulettimen liivi, käytä lempeämpää ja suloisempaa, viileää ja mukavampaa, valitse sinulle sopiva väri Jopa hyvin yksinkertainen tyyli voi tehdä siitä pop.

2. mekko

Tietysti mekot ovat välttämättömiä päivittäiseen käyttöön ja muotiin kesällä.Jokaisella makuisella naisella tulee olla romanttinen pitsimekko. Olipa kuvio mikä tahansa, kerroksellinen ontto kangas ei ole kesällä hikoileva, ja se on myös erittäin siistiä, näyttää huippuluokan tyyliä. seksikäs.

Pääosin raikkaassa valkoisessa eleganssista on tullut kesän valopilkku, solmu linjaa viehättävän vartalon mittasuhteita, takana piilovetoketjumuotoilu, vetoketjun puoliavattava nappi on täynnä vapaata ja helppoa tyyliä, siistiä ja mukavaa.

3. T-paita, jossa shortsit/hame/leveät housut

Vaatekuvioita ei tarvita paljoa, kunhan valitset oikean tyylin ja voit sovittaa sen mielesi mukaan mukavaksi ja miellyttäväksi. Esimerkiksi yksinkertainen ja monipuolinen T-paita yhdistettynä shortseihin, lyhyisiin hameisiin ja leveälahkeisiin housuihin on yksinkertainen, mutta silti tyylikäs ja siinä on paljon kulumista. Mustavalko-sovitus on aina ollut klassikkomalli ja tänäkin vuonna mustavalko-sovitus on erittäin muodikas.Tänä kesänä pue T-paita leveälahkeisiin housuihin.Tällainen asu voi todella pitää sinut muodikkaana koko kauden .

Kesäpukeutumisvinkkejä

4. Värin valinta

Värien yhteensopivuus on myös keskeinen tekijä arjen muodissa kesällä. Harmoninen ja katseenvangitsija värimaailma voi paitsi näyttää hyvät vaatteet, myös kaksinkertaistaa temperamentin ja viehätyksen. Joka päivä voit valita lempeän ja tyylikkään maitoteevärin.Laventelin ja virkistävän vaalean värin yhdistelmä tuo muodikkaan luonteen näkyvämmäksi.

5, sateenvarjohame

Sateenvarjohameet eivät valitse figuuria ja jalkojen muotoa, ja ne voivat myös muokata epätäydellistä vartaloamme erittäin hyvin. Valitse kesällä T-paita tai sifonkipaita yksinkertaisella pisteellä, joka on täynnä älyllistä eleganssia ja naisellisuutta. Sido vaatteet solmuun tai työnnä paita vyötärönauhaan, mikä on vielä muodikkaampaa.Read more at:navy formal dress | black formal dresses