lillyd

stylish dress up tips

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2021.

Kuinka tavalliset ihmiset käyttävät neulepuseroita "mahtavia"  1

Suurin osa keski-ikäisistä naisista valitsee jokapäiväisessä elämässä yksinkertaisia ​​ja käytännöllisiä perustyylejä, esimerkiksi talvella he käyttävät mieluummin erilaisia ​​perustakkeja, untuvatakkeja tai neulepuseroita luodakseen katu- tai kotityyliä, erityisesti neuleita.

On kiistatonta, että neulepuserot ovat todella mukavia, käytännöllisiä ja monipuolisia, mutta jos et hallitse joitain yhteensopivia rutiineja, on itse asiassa vaikeaa pukea neuleita muodin tunteella. Miten tavalliset ihmiset käyttävät neulepuseroita tänä talvena "mahtavaa"? Ota oppia näistä Rizan yhteissijoitusrutiineista, se on niin kaunista, katsotaanpa!

1. Villapaita farkuilla

Neule on yksi talven yleisimmistä perustyyleistä. Sen erottuva ominaisuus on, että se tuntuu pehmeältä ja mukavalta, ja kokonaislämpötila on pehmeä ja vahamainen. Tämä ei ole vain sen etu, vaan myös haitta.

Pehmeä materiaali antaa toisaalta neuleen mukavuuden ja ihoystävällisyyden edut, se soveltuu kotipukeutumiseen talvella tai erilaisten talvitakkien sisäpuolelle lisäämään mekkoon lämpöä. Toisaalta liian pehmeät ja vahamaiset neuleet ovat yleensä liian makeita tai niissä ei ole hierarkiaa.

Tällä hetkellä neulepuseroiden yhdistäminen farkkutuotteisiin voi muuttaa muotoa, etenkin sinisten farkkujen muotoa.

Neulepuserot ja farkut ovat lempeitä ja mukavia, kun taas toinen on rento ja muodikas. Toisiinsa yhdistettynä farkut voivat tuoda pukeutumiseen muodikkaampaa tunnelmaa ja arjen sävy on täynnä.

Ja farkut voivat myös tasapainottaa itse neuleen makeutta, mikä tekee siitä älykkäämmän pukemisen.Kuten sinisiä farkkuja, suoria farkkuja tai yllämainittuja resorifarkuja, kannattaa kokeilla.

Toiseksi, pukeudu puseroon

Kollokaatiolla on tarkoitus nostaa tyyliä yksittäisen tuotteen ja yksittäisen tuotteen törmäyksen kautta. Esimerkkinä villapaidan se voi olla keskinkertaisempi, kun katsoo sitä yksinään, mutta hameisiin yhdistettynä tapahtuu outoja kemiallisia muutoksia. .

Tällainen menetelmä on aina ollut suosittu japanilaisten sekalaisten bloggaajien keskuudessa, ja romantiikkaa on helppo pidentää talveksi. Vielä tärkeämpää on, että villapaitojen ja hameiden käyttötyyli ei ole nirso ja mukava.Meidän ei tarvitse huolehtia housujen jalkojen paljastamisesta.

Jos jalkasi eivät ole täydelliset, niin yli polven ulottuvat sateenvarjohameet ja A-linjaiset hameet sopivat sinulle paremmin.

Yhdistämällä neuleita hameisiin, kuten neulepuseroihin, neulepuseroihin ja neuletakkeisiin, myös keski-ikäiset naiset voivat vaihtaa suosikkihametyyliinsä.

Jos haluat korostaa eleganttia ja hienostunutta naisen hengitystä, on suositeltavaa valita pieni tuoksuva puolipitkä hame.Tällaisessa hameessa on ainutlaatuisia kudottuja elementtejä, mikä on hieno ja romanttinen, ja lantiomuotoilu voi myös korostaa vartalon kaarevuutta. .

3. Lisää "värisarja" tyyliin

Pukemalla neuletta näyttämään upealta, voit aloittaa paitsi yhteensovittamisesta myös väristä, kuten lisäämällä muotoon joitain väriviivoja.

Tämä kohta voidaan jakaa karkeasti kolmeen ideaan.Ensimmäinen on valita värillinen pusero.Tällä menetelmällä itse neule voi tehdä muotoilun kohokohdan, mutta pusero on suhteellisen lähellä kasvoja. Jos ihon sävy on reilu, voit rohkeasti Kokeile.

Jos ihon sävy ei ole tarpeeksi reilu, niin yksivärisenä takina kannattaa käyttää värillistä villapaitaa tai käyttää toista ideaa, eli valita värillinen alaosa.

Kuten värilliset korkeavyötäröiset leveälahkeiset housut, korkeavyötäröiset tupakkahousut tai värilliset nilkkahousut yhdistettynä yksivärisiin neulepuseroihin talvella, ne voivat kirkastaa ilmettä ja hälventää hiljaa pukeutumisen tylsää tunnetta.

Käytä lopuksi väriä apuvärinä ja valitse värikkäät huivit, silkkihuivit tai kengät viimeistelemään.

Neljänneksi, käytä samaa värijärjestelmää

Ns. samanväriset sarjat viittaavat pääasiassa samanvärisen takin, sisäpintojen tai alushousujen käyttöön.Jos haluat luoda yksinkertaisen, elegantin ja upean lookin puetessasi villapaitaa, voit käyttää tätä tekniikkaa.

Muutamiin yksityiskohtiin kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota.Ensinnäkin villapaidan ja alushousujen väriä ei suositella liian kirkkaaksi, mikä aiheuttaa helposti esteettistä väsymystä.Suosittelemme vaihtamista beigeen, kamelin, kahvin, vaalean väriin. harmaa, musta, vaaleanpunainen tai Morandi väri.

Sama väri ei tarkoita, että vartalon muodossa on vain yksi väri.

Valitsemalla samanväriset neuleet ja alaosat, joiden kylläisyys ja kirkkaus vaihtelevat, tai käyttämällä perusvärejä apuväreinä, voi itse asiassa ratkaista pukeutumisen yksitoikkoisuuden.

Esimerkiksi kun olet yhdistänyt samanväriset yhdeksän pistehousut vaaleanpunaiseen neuleeseen, taita neuleen sisäpuolelle valkoinen pohja, joka on kirkas ja raikas.

Tietenkin tapa pukeutua upeaan neuleeseen ei rajoitu tähän, kuten kerrostaminen, sekoittaminen ja yhteensovittaminen tai design-neulepuseron valinta, voivat kaikki saada ihmiset loistamaan.Read more at:blue formal dresses australia | pink formal dresses australia


Formaldressau wartet mit einer großen Auswahl an extravaganten Formal Dress-Linien für Damen auf  1

Formaldressau, einer der bedeutendsten Namen in der Modebranche, hat günstige lange, kurze und ärmellose Abendkleider aus Organza, Satin und Tüll zu einem vernünftigen Preis für Ihre 12. Klasse eingeführt.

Diese neue Kollektion von Formal-Linien ist klassisch und modisch und einfach ideal für Damen, die ihren Look bei einer formellen Veranstaltung verbessern möchten. Im Gegensatz zu anderen Marken kommt diese klassische Kollektion zu einem erschwinglichen Preis. Bei der Qualität gibt es jedoch keine Kompromisse und Sie können sich auf Mode und Stil verlassen.

Im Laufe der Jahre bietet die Marke erstklassige Bekleidung an, die von den Kunden sehr geschätzt wird. Obwohl die Preise von Zeit zu Zeit variierten, sind die Kunden treu und haben die Produkte geliebt. Aus diesem Grund hat Formaldressau dieses Mal beschlossen, eine einzigartige Kollektion von Abendkleidern zum günstigsten Preis auf den Markt zu bringen, um es den Kunden zu revanchieren.

Um diese einzigartige Kollektion formeller Kleidung zu kreieren, hat die Marke Designer aus verschiedenen Ländern zusammengebracht. Obwohl die Designer aus dem Ausland angeheuert werden, um die Qualität zu gewährleisten, ist es die günstigste Bekleidungslinie, die es bisher gab, und die Marke ist jetzt gespannt auf die Resonanz.

Diese Bekleidungslinie hat in der Modebranche für Furore gesorgt und bietet die neuesten Stile von schönen formellen Kleidern und Kleidern. Darüber hinaus können Sie Organza, Satin und Tüll in atemberaubender Länge, kurzer und ärmelloser Form, A-Linie und V-Ausschnitt kaufen. Egal, ob es sich um eine Hochzeit oder ein formelles Ereignis handelt, diese neue Kollektion bietet Ihnen den Look, den Sie verdienen während Sie die Party in entspannter Atmosphäre genießen.

Da Formaldressau dafür bekannt ist, Modeliebhabern etwas Einzigartiges zu bieten, setzt diese neue Kollektion große Hoffnungen. Diese Kollektion ist jetzt zum Verkauf verfügbar, und Kunden können ihr Lieblingskleid in Formaldressau kaufen. Darüber hinaus plant das Unternehmen, weitere Kollektionen auf den Markt zu bringen, um mit hochwertiger Bekleidung zur Damenmode beizutragen.

Jetzt können Menschen aus der ganzen Welt von dieser Marke profitieren und das bevorzugte Modell mit Liebe bestellen. Es gibt Designs, die Sie absolut bewundern werden.
Ausführliche Informationen finden Sie unter: https://www.formaldressau.com/collections/formal-dresses