lillyd

stylish dress up tips

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2022.

Australian PT paljastaa harjoitusrutiinin

Prinsessa Dianasta tuli muoti-ikoni monista syistä, ja yksi niistä johtui hänen 90-luvun urheiluasuistaan.

Mutta australialainen henkilökohtainen valmentaja sanoi, että edesmennyt prinsessa ei käyttänyt niitä vain esittelyn vuoksi.

Cameron Falloon puhui Daily Mail Australialle. joka koulutti prinsessaa vuosina 1995–1996. on paljastanut, miltä rakastetun prinsessan keskimääräinen treeniviikko näytti.

Falloon sanoi: "Hän oli hyvin omistautunut, hän oli erittäin ahkera työntekijä. Kun hänen aikataulunsa salli hänen kuninkaallisten hyväntekeväisyystehtäviensä välillä, hän kävi vähintään kahdesta kolmeen kertaa viikossa kuntosalilla."

"Hän kävi myös kävelyllä ja juoksulla. Hän oli hyvin omistautunut. Mutta kuten kaikilla ihmisillä, hänellä oli rakkaus/viha-suhde harjoitteluun."

Falloon kuvaili harjoituksia, joita hän tekisi, sanomalla, että ne olivat vähemmän kardioja ja enemmän "vastus- ja voimapohjaisia".

"Suurin osa siitä, mihin keskityimme, oli voimaa, ydintä ja asentoa", hän kertoi julkaisulle.

Falloon, joka työskenteli aiemmin useiden AFL-joukkueiden voima- ja kuntoilupäävalmentajana, on sittemmin muuttanut takaisin Australiaan, missä hän perusti Body Fit Trainingin (BFT) ja työskentelee sen yhteisjohtajana.

Viime vuonna prinssi William ja prinssi Harry paljastivat äitinsä kunniapatsaan Kensingtonin palatsin uponneessa puutarhassa.

Kaksi veljestä, joiden kerrotaan osallistuneen erimielisyyteen, seisoivat rinta rinnan kunnioittaessaan äitiään hänen 60-vuotispäivänä.

He nauroivat ja vitsailivat yhdessä, kun he tapasivat kasvotusten ensimmäistä kertaa isoisänsä prinssi Philipin hautajaisten jälkeen huhtikuussa.

William ja Harry, jotka olivat kuulemma käyneet läpi kivisen paikan ennen paljastusta, syrjäyttivät erimielisyytensä ja jakoivat maljan äidilleen tapahtumassa.

Seremonian jälkeen antamassaan yhteisessä lausunnossa prinssit sanoivat: "Tänään, jolloin äitimme olisi täytynyt 60 vuotta, muistamme hänen rakkautensa, voimansa ja luonteensa - ominaisuuksia, jotka tekivät hänestä hyvän voiman ympäri maailmaa ja muuttivat lukemattomia elämiä. paremmaksi.

"Joka päivä toivomme, että hän olisi edelleen kanssamme, ja toivomme, että tämä patsas nähdään ikuisesti hänen elämänsä ja perinnön symbolina.

"Kiitos ystäville ja lahjoittajille, jotka auttoivat tämän tapahtumisessa, sekä kaikille niille ympäri maailmaa, jotka pitävät äitimme muiston elossa."Lue lisää:long formal dresses online australia | short formal dresses


Syksyllä 4 päivittäistä asua 20-vuotiaille tytöille

20 vuotta on temppujen ikä, ehkä olet "alokas", joka on juuri tullut yhteiskuntaan, ehkä olet opiskelijatyttö yliopistossa, mutta meillä kaikilla on sama tunne! Haluat vain pukeutua kauniisti joka päivä, pukeutua muodikkaasti ja kunnollisesti ja olla herkkä sikatyttö. Miltä 20-vuotiaat tytöt näyttävät muodikkailta päivittäisissä rutiineissaan?

Toimittaja suosittelee 4 päivittäistä asua Mood for Love -tytöille. Kiinnostuneet tytöt voivat viitata niihin. On erittäin muodikasta ja kaunista sovittaa yhteen haluamallasi tavalla.

Ensimmäinen, pusero + lyhyt hame

▲Pehmeä ja vahamainen pusero muistuttaa ihmisiä alitajuisesti hattarasta syksyllä ja on puhtaan tuntuinen. Hiljainen luonnonvalkoinen ja syvä taivaansininen katkaisee syksyn tylsän tunteen ja lisää nuoruutta ja tyttömäisyyttä. Alavartaloa yhdistää pieni A-linjainen pu-nahkahame, joka kohentaa muotia! Hieno sikatyttö, jossa on pieni laukku, tekee asusta ei enää yksitoikkoisen, muodikkaamman ja kauniimman~

Toinen kappale, pitsimekko + neulottu liivi

▲ 20-vuotiaana on temppujen ikä, ja pukeutuminen on välttämätöntä. Laiskalle tähdelle huudat ehdottomasti: "En voi tehdä sitä!" Ei sillä ole väliä, voit aloittaa täydellisesti yhteensopivasta sisäpuvusta, ja voit mennä ulos kauniisti ilman suuria vaivaa joka päivä! Pitsimekossa on hieman pienen tytön pehmeyttä, ulkopuolelta samanvärinen neulottu liivi, jotta sitä voidaan kerrostaa, jotta siirtyminen olisi luonnollisempaa ja kerroksellinen. Muodikkaat laukut viimeistelevät asun. Älä unohda aloittaa hienosta messenger-laukusta, joka on kätevä ja tyylikäs~

Kolmas kappale, neulottu pusero + hame

▲ Syksyllä tarvitset yhteen värikkään sateenkaaripuseron, joka muuttuu välittömästi nuorekkaaksi ja kauniiksi tytöksi täynnä elinvoimaa. Sateenkaaripusero koostuu viidestä väristä, herkän vaaleansininen, silmiinpistävä harmaavioletti sininen, lämmin kermankeltainen, herkkä punainen ja valkoinen retro vaaleanruskea. Neulotussa villapaidassa on lämmin, retro ja pehmeä tunne.Alavartaloon yhdistetään keijumainen valkoinen hapsuhame.Yleissovitus on suloinen ja rento, mikä on erittäin muodikasta.

Neljäs kappale, villapaita villapaita + ruudullinen suorat housut

▲Monille pienille söpööille maidonvalkoisten villapuseroiden käyttöaste myöhään syksyllä on todella korkea! All-match perussävyt sopivat hyvin ihonväriin, suosittelen lämpimästi kaikille aloittamaan tällaisella villapaidalla. Korkea pääntie on tuulenpitävämpi ja lämpimämpi. Kylmällä loppusyksystä ja alkutalvella on erittäin lämmintä pukeutua sisälle pohjapaitaan. Alavartaloon voit valita kevyet ja retroruudulliset suoralahkeiset housut, ja ulkopuolelta puolipitkä takki on erittäin tyylikäs.Read more at:green formal dresses | purple formal dresses


Tätä 40-vuotiaan naisen tulee pukeutua syksyllä

Yli 40-vuotiaat naiset eivät ole enää kypsymättömiä ja herkkiä nuoria tyttöjä, vaan kypsiä naisia, jotka ovat rauhallisia ja hillittyjä ja huokuvat kypsän naisen ainutlaatuista viehätystä. Siksi yli 40-vuotiaille naisille älykäs ja tyylikäs pukeutumistyyli on sopivin!

Yli 40-vuotiailla naisilla meillä on jo tietty sosiaalinen asema ja taloudellinen perusta, joten tässä iässä pukeutumistyylimme pitäisi määritellä uudelleen. Sen sijaan, että pyrimme nuorten tyttöjen tapaan muotiin, meidän tulisi kiinnittää siihen enemmän huomiota. vaatteiden ja sijoittelun tulee näyttää temperamentti ja arvosana!

01

Idea 1: Päätä oma pukeutumistyylisi

40-vuotiaan naisen saavuttaminen tähän ikään on kriittinen hetki ottaa vastuu itsestäsi, tuntea itsesi selkeästi ja löytää itsesi. Joten kuinka löytää se? Opi lisää, kokeile lisää, kokeile enemmän ja muodosta lopulta ainutlaatuinen ja viehättävä persoonallinen tyyli.

Mitä hyötyä on löytää persoonallinen tyyli? Yksi: Voit jatkaa kaikenlaisten temppujen tekemistä suurimmassa sinulle sopivassa tyylineljänneksessä tekemättä virheitä; kaksi: auttaa sinua luomaan persoonallisen viehätysmerkin, määrittelemään elämääsi ja toivottamaan 50-vuotiaana rauhallisesti tervetulleeksi.

02

Idea 2: Sama värijärjestelmä luo ylellisyyden tunteen

Monet tietävät, että saman värin yhdistäminen voi luoda ylellisyyden tunteen Tämä sovitussääntö sopii erityisesti 40-vuotiaille naisille. Saman värijärjestelmän eri sävyisten tuotteiden yhdistäminen tuo sekä kerroksittain muutoksia että eheyden tunteen ilman, että ne näyttävät sekavalta ja näyttävät poikkeuksellisen edistyneeltä.

Maavärijärjestelmä sopii erityisesti keski-ikäisille naisille.Se on lempeä ja hillitty, ei teeskentele hellyyttä eikä vaatimatonta, huokuu hiljaista ja hillittyä tunnelmaa, erityisesti temperamenttia.

03

Idea 3: Tyylin tulee olla yksinkertainen ja tunnelmallinen

Tyyli on myös erittäin tärkeä.Älä valitse väljiä ja roikkuvia tyylejä, sillä 40-vuotiailla naisilla voi olla ongelmia paksumman selän kanssa.Löysyys vain saa heidät näyttämään lihavemmalta.Oikea laihdutus, plus laihdutusvyö, kireys on varmasti selvempi kuin löysä.ohut. Sen ei tarvitse olla perus.Tyyli, jossa on rusetit olkapäillä, on myös erittäin mukava. Se on katseenvangitsija eikä liioiteltu.

04

Idea 4: Yhteiset pukeutumisesitykset 40-vuotiaille naisille

Vinkkejä1: pusero + paita

Uskon, että monille opiskelijabileille tämä neulepusero tai ruudullisen paidan kanssa kerrostettu neulepusero on mielestäni tuttu.Tämä kaksiosainen tyyli on peruskerrostyyli.Syksyn sää ei ole kovin lämmin, joten Suosittelemme, että Käytä enemmän vaatteita, kun menet ulos.Tyyli pinota kaksi vaatekappaletta yhteen on sekä lämmintä että muodikasta.

Ja tämä villapaita on yleisin esine talvella, varsinkin vanhemmille naisille, lämmin villapaita on välttämätön. Verrattuna muihin tuotteisiin villapaita on suvaitsevampi. Se ei poimi ihmisiä eikä sillä ole ikärajaa. Sillä on "ei koskaan vanhentunut" maine.

Vinkkejä2: untuvatakki + farkut

Kun 40-vuotias nainen käyttää lyhytmuotoista untuvatakkia, hänen jalkojensa käyrät näkyvät laajalla alueella, ja hänen on sovitettava sopivat housut, jotta laihdutusvaikutus näkyy paremmin.

Untuvatakin lyhyt muotoilu ei aiheuta viivyttelyn tunnetta Yksinkertainen ja sileä muotoilu voi lisätä asuun hieman muotia. Valitse sopiva väri, jotta myös 40-vuotiaat naiset voivat pukeutua lämpimään ja ulkomaiseen tyyliin. Tämän untuvatakin väri on yksinkertainen ja tyyli on melko klassinen.

Vinkkejä3: takki + hame

Takkien ja hameiden yhteensovittamiseen on enemmän mahdollisuuksia, kuten tämä retrotyylinen ruudullinen hame, joka tekee siitä tyylikkäämmän ja runsaamman. Lisäksi villahameen kangas on suhteellisen rapea, ja siisti ja tyylikäs asu sekä korkeavyötäröinen tyyli tuovat helposti esiin elegantin naisen viehätyksen. Siinä on retrotyylistä eleganssia, eikä siitä ole puutetta muodikkaasta naisellisuudesta.Read more at: formal dress sydney | plus size formal dresses australia


Nämä 5 toppia ovat trendikkäitä syksyllä

Riippumatta siitä, minkä ikäinen olet tyttö, on erittäin tärkeää löytää oikea pukeutumistyyli. Se vaikuttaa vakavasti yleisilmeeseen, ja jopa yksittäisten esineiden valinnalla on suuri vaikutus, eihän se olekaan niin helppoa pukeutua hyvin.

Eikös syksy ole ollut jo pitkään? Tyttöjen tulisi myös tehdä joitain muutoksia esineiden valintaan. He eivät voi olla niin sekaisin. Ei ole kustannustehokasta, että voit leikkiä muotia.

Itse asiassa hyvien vaatteiden valitseminen syksyllä ei ole vaikeaa, se riippuu lähinnä siitä, onko sinulla hyvä visio ja pystytkö omistautumaan tyylisuunnitteluun.

Itse asiassa tytöille on helppo pukeutua millaista tyyliä.Jotkut tyylit eivät vaadi liikaa sotkeutumista.Pitää vain ymmärtää niissä olevat tekniset asiat, jotta niitä voi käyttää.Muoto näkyy elävästi.

Syksy on vuodenaika, joka ei ole kovin kylmää eikä kuumaa, joten kun käytät sitä, sinulla voi olla enemmän yhteensopivuusmahdollisuuksia, älä huoli liian kuumasta tai kylmästä, ja kankaat ovat suhteellisen avoimia.

kuva

Tänään esittelen sinulle kauniita ja muodikkaita esineitä, jotka voivat optimoida tyyliäsi ja lisätä tyyliäsi jossain määrin.

Itse asiassa nämä esineet ovat myös hyvin yleisiä jokapäiväisessä elämässä, eli monet tytöt eivät ole hyvin pukeutuneita, itse asiassa ei ole vaikeaa käyttää niitä hyvin. Tämän artikkelin vinkit eivät voi mennä pieleen, kunhan käytät niitä hyvin. Nämä 5 toppia ovat suosittuja syksyllä 2022, ne näyttävät niin hyviltä!

Huppari

Hyvin arkiasuisena tämän tyyppinen toppi on mukavampi päällä ja samalla siinä on liikkeen tuntua.Syksyllä on vielä välttämätön pieni pusero.

Tämän kauden tytöt, jos eivät halua olla liian raskaita päällä, voivat käyttää tällaisia ​​toppeja yhteensovittamiseen.Hieman löysä tyyli voi myös lisätä ikääntymisen tunnetta. Myös yhteensopivien housujen tyylit ovat rikkaampia , kuten farkut ja leveälahkeiset housut. Kaikki on kunnossa.

Sopivuusesittely: pusero + ruudullinen housut

Lämpimänväristä puseroa käytettäessä pehmeys on vahvempi, ja kun sitä käytetään yhteensovittamiseen, koko ihmisessä on lempeämpi tunnelma.Tällainen toppi voi lisätä pienuuden tunnetta sovittamiseen käytettynä. Hieman löysä villapaita ei näytä turvonneelta päällä, mutta se ei ole liian tiukka.

Mustat ruudulliset housut ovat hyvännäköisiä ja muodikkaita.Tällaisten housujen tyyliin yhdistetään purppurainen pusero, joka antaa erityisen ikääntyvän ilmeen.Koko vartaloa yhdistää kanvaskenkäpari, joka on yliluonnollinen ja puhdas.

paita

Kun paitoja käytetään erilaisiin tilaisuuksiin, myös niiden tyylejä voidaan käyttää monella tavalla.. Kaikki näyttävät tietävän vähän paidoista, mutta itse asiassa hyvän paidan pukeutumiseen tarvitsee tehdä vain perussovitus.

Eri tyyliset paidat näyttävät erilaisia ​​kuvia. Jotkut tyylit ovat ohuempia ja niitä voivat käyttää ammattinaiset, kun taas jotkut paidat ovat löysempiä, mikä sopii paremmin opiskelijoille, joilla on vahva korkeakoulutuntuma. Tutustu. Silloin muoto voi olla koordinoidumpi .

Sopivuusesittely: paita + denim A-linjainen hame

Denim A-linjaiset hameet ovat mielestäni todella Amwayn arvoisia tytöjä ja sisaruksia, jotka lisäävät ylellisyyttä ja temperamenttia, eikä toppeja ole vaikea sovittaa yhteen. Valkoinen paita denim A-linjaisella hameella näyttää hyvältä ja tyylikkäältä.

liivi

Onko tyttöjä, jotka haluavat käyttää liivejä? Olipa kesä tai syksy, liivepaitoja on olemassa. Olipa vuodenaika mikä tahansa, pientä liiviä voidaan käyttää koristeena, ja se on hyvännäköinen ja kerroksittain liiviin sopivalla sisäkerroksella.

Tämän tyyppiset vaatteet ovat todella muodikkaita, sillä ne voivat tehdä alkuperäisestä yksitoikkoisesta lookistasi tyylikkäämmän, jolloin käyttämäsi ilme on edistyksellisempi.

Sopivuusesittely: liivi paita + farkut

Neulottua liivipaitaa puettaessa on erittäin tärkeää valita hyvä sisäkerros Eri tyyliset ja väriset yläosat ovat liivipaidassa erilaisia ​​ja myös esitettävä kuva on erilainen, joten kaikkien tulee olla varovaisia ​​Kyllä.

Kuten tämä setti, sisäkerroksena on käytetty tummanharmaata paitaa ja ulkokerroksena violettia liivipaitaa. Tämä neutraalien ja lämpimien värien yhdistelmä on yksinkertainen ja tyylikäs, ja se yhdistetään sinisten suorien farkkujen kanssa, saavuttaaksesi äärimmäisen yksinkertaisen ja muodin.

tuulitakki

Syksyn ilmastolämpötila ei ole kovin alhainen, joten liian painavia takkeja ei kannata käyttää tällä hetkellä, entäs tytöille, jotka pitävät pitkistä vaatteista? Ei haittaa, itse asiassa tuulitakkiakin voi käyttää.

Tuulitakki on todella hyödyllinen luonnetta korostamassa. Tämän tyyppinen pukeutumistyyli on erittäin korkealuokkaista. Vaikka et tarvitsisi liikaa esineitä sen koristeluun, sen käyttötyyli on erityisen kuvioitu, ja pitkä tyyli voi Näytä myös Persoonallisuutesi on seksikäs, mutta liian pitkä ei sovi lyhyille tytöille.

Sopivuusesittely: pitkä trenssi + shortsit

Kuinka hallita trenssitakki hyvin syksyllä? Ensimmäinen asia on näyttää hieman seksikästä, itse asiassa on erittäin hyvä käyttää vähän paljastunutta lihaa tällä kaudella. Tätä settiä käytetään yksinkertaisen valkoisen topin ja mustien shortsien kanssa.

Jotkut tytöt saattavat ajatella, että tämä on hyvin kylmää, mutta todellisuudessa se ei ole, koska pitkä tuulitakki ja korkeat saappaat voivat vaikuttaa lämpimänä pitämiseen, ja myös eri esineiden värisovitus on hyvin tehty.

ruudullinen puku

Onko sinulla siskoja, jotka pitävät puvuista? Kun tämän tyyppisiä vaatteita käytetään takina, se voi lisätä luonnettasi ja ylellisyyden tunnetta. En halua käyttää yksivärisiä. Tällainen ruudullinen puku on itse asiassa erittäin hyvä tyyli.

Se käyttää joitain linjoja lisäämään yksivärisyyttään.Tämän tyylin puku näyttää tyylikkäämmältä, mutta muista käyttää joitain muita värejä sen koristeluun, tämä tylsä ​​väri on helppo näyttää ihmisille erittäin tumma Shen.

Sopivuusesittely: ruudullinen puku + farkut

Ruudullisia pukuja yhdisteltäessä, jos haluat välttää vanhan ja tylsän tunteen, sinun on käytettävä muodikkaampia kohteita. Tämä yhden koon puku ei näytä päällä niin tiukalta, eikä talvella ole liian raskasta pukea päälle yksi puku.Read more at:long formal dresses australia | dresses for formal


15 jokapäiväistä syksyn asua

30-40-vuotiaat naiset voivat olla kiireisiä töissä, lasten hoidossa ja kotitöiden järjestämisessä, mutta pukeutumisessa he eivät saa unohtaa olla muodikas ja tulla huolimattomaksi naiseksi. Tällä kertaa haluan jakaa 15 rentoa ja kaunista jokapäiväistä syksyistä asua tämän ikäisille naisille.

Tilkkuneulottu paita näyttää siltä kuin se olisi kerrostettu neulotun liivin päälle, joten se on trendikkäitä. Muotoile se ruskeilla lyhennetyillä housuilla ja korkokengillä sekä käärmeenkuvioisella laukulla. Näyttää erittäin kivalta muodolta.

Kirkkaanväristen housujen käyttö syksyllä on myös hyvä valinta. Tumma turkoosi väri sopii täydellisesti syksyyn. Keskiviivaisilla housuilla on siisti tuntuma, joten voit valita kirkkaita värejä. Sitten se sopii hyvin valkoisen topin kanssa. Valitse beige-asusteet hienostuneen ja naisellisen ilmeen saamiseksi.

Jos kyseessä ovat kynähousut, vaaleanpunainenkaan ei ole liian söpö, kevyitä ja kypsiä naisia ​​on helppo käyttää. Yhdistä tummanruskeaan toppiin saadaksesi syksyisen tunnelman.

Läpinäkyvä toppi poistaa asun painon. Syksy on aikaa näyttää raskaalta, joten kun käytät mustaa alaosaa, voit käyttää läpinäkyvää toppia vaalentaaksesi ilmettäsi ja näyttämään samalla tyylikkäältä.

Jos verkkohame on myös pitkä, se saa sinut näyttämään tyylikkäältä ja kohtalaisen makealta. On myös tärkeää valita rauhallinen väri, kuten musta tai ruskea.

Tämä on tilkkupukuneulemekko, jonka helmassa napit korostavat pystyviivoja. Se näyttää hyvältä jopa yksin käytettynä. Paljon ruskeita nahkasaappaat ja laukkuja, jotka näyttävät hyvältä syksyllä.

Laskostettu sifonkimekko, pehmeä ja kevyt, ei painava edes mustana. Hopeiset asusteet yhdistetään täydellisesti mustiin asuihin luoden upean, kevyen naisellisen tunnelman.

Housuissa ja puvuissa on muodollinen tunnelma. Jos housuissa on kuitenkin leveämpi siluetti, ne antavat löysemmän tuntuman ja näyttävät rennommalta ja tyylikkäämmältä.

Yksiväriset asut ovat tänä vuonna erittäin suosittuja. Yhdistä pitkä toppi leveälahkeisiin housuihin saadaksesi rennon ilmeen. On mukavaa luoda syksyn trendikästä ilmettä valitsemalla sitkeitä tyylisiä asusteita.

Löysä sinappipituus on mukava käyttää ja siinä on laskostettu muotoilu. Laskosten ansiosta voit myös näyttää tyylikkäältä, joten se on suosittu myös kypsän naisen rento lookissa.

Vyötäröllä solmittava hame ei näytä tylsältä, vaikka valitsetkin rauhallisen värin, kuten syksyn. Se luo kohokohtia vyötärölle ja lisää muotoilun yksityiskohtia.

Esittele rennon lookin naisellisuutta löysällä hameella, kuten laskoshameella. Se näyttää kauniilta jopa rauhallisissa väreissä.

Neulotut topit ovat välttämättömiä arkivaatteisiin. Sininen on hyödyllinen, jos haluat kirkkaan värin, joka näyttää hyvältä. Sinisen makeus ja suloisuus on heikkoa, ja sitä on helppo hallita myös vaaleilla ja kypsillä naisilla. Myös mustien alushousujen valinta on kevyen ja tutun tyylin painopiste.

Mustavalkoisessa kukkamekossa on tyylikäs tunnelma ja se näyttää hienostuneelta, joten se näyttää tyylikkäältä, vaikka yhdistäisit sen rennon puseron kanssa. Se on täydellinen yhdistelmä kevyeen, rentoon lookiin.

Housujen kerrostaminen mekon alle lisää käyttömukavuutta ja sopii mainiosti lasten äideille. Sitomalla silkkihuivin kaulaasi voit pitää ulkonäöstäsi tyylikkään ja estää sen muuttumasta liian arkipäiväiseksi.Read more at:pink formal dresses australia | navy blue formal dresses


Yksinkertainen ja käytännöllinen, voit näyttää temperamenttisi, kun käytät sitä

15 viitekoteloa päivittäiseen kevyeen pukeutumiseen syksyllä! Yksinkertainen ja käytännöllinen, voit näyttää temperamenttisi, kun käytät sitä.

housut asu

Yksiväriset asut näyttävät yleensä yksitoikkoisilta. Valkoinen sisäpuoli voi hieman kirkastaa ilmettä. Pitkän paidan hameen valinta voi korostaa pystyviivoja, jolloin se näyttää korkeammalta ja ohuemmalta. Tee hieman tummemmaksi lisätarvikkeilla saadaksesi tyylikkään yksivärisen ilmeen.

Rauhallinen tyyli mustavalkoisena. Valitsemalla käärmekuvioisen loaferin jalkoihin voit lisätä läsnäoloasi. Käärmekuvio sopii erittäin hyvin kevyille ja aikuisille naisille.

Käytä kauluksettoman bleiserin ja kynähousujen kanssa. Valitsemalla raidallisen paidan sisäkerrokseksi se parantaa rentoa tunnelmaa näyttämättä kuitenkaan liian vakavalta.

Puku, jossa on vaikuttava rusettipusero, ei tee sinusta yksitoikkoisuutta edes vaaleissa väreissä. Vaikka et työntäisi toppiasi housuihin, voit silti tuntea olosi siistiksi ja tyylikkääksi.

Violetti villapaita saa sinut tuntemaan kypsän naisen rauhallisen luonteen myös rennossa tyylissä. Siksi se ei näytä liian rennolta, kun se yhdistetään farkkujen kanssa. Tietysti myös korkokenkien valinta on tyylikkään naisen säilymisen tarkoitus.

hame

Musta kukkainen mekko näyttää jalolta muodikkaassa ilmapiirissä. Rennossa CPO-paitatakissa voit myös tuntea hienostuneisuuden ilmaa.

Rento yhdistelmä puseron ja farkkuhameen. Farkkuhame on kuitenkin tiukka istuvuus, joten se ei ole liian rento. Jopa rennossa tyylissä voit tuntea kypsän naisen rauhan.

Käytä tuoretta valkoisen ja sinisen väriyhdistelmää. Yhdistä kuitenkin vain yksi ruskea pala ja syksyn tuntu paranee huomattavasti. On myös hyvä levittää ruskea neuletakki tai toppi olkapäille kohokohtia varten.

Ruudullinen laskoshame on erittäin tyylikäs. Pörröinen siluetti tuo esiin myös naisellista pehmeyttä, joten se sopii täydellisesti päiviin, jolloin haluat olla tavallista suloisempi.

Glen-ruudullinen hame on syksyinen klassisessa tunnelmassa. Joten vaikka yhdistäisit sen lyhythihaiseen toppiin, voit nauttia trendikkäästä syksyn lookista.

pukeutua

Rauhallisten värien popsit tekevät lookista yksinkertaisen ja tyylikkään asun. Käytä sitä beigen tai norsunluun kanssa sisätoppina, yhdistettynä harmaan ja kamelin kanssa.

Jos valitset sinapinkeltaisen, se tuo myös syksyn makua. Sido paitamekkosi vyö saadaksesi naisellisemman ilmeen. Lisää hierarkiaa lisäämällä sisälle ruskea hame.

Vakosamettimateriaalista valmistettu tankimekko lämmittää asua ja luo syksylle ainutlaatuisen tunnelman. V-pääntie ja hoikka muotoilu saavat sen näyttämään kypsältä.

Perusvärinen mekko look syksyyn. Yksin käytettynä olet huolissasi siitä, että se näyttää hieman yksitoikkoiselta. Kokeile tässä tapauksessa käyttää huivia lisäämään kiiltoa ja kiiltoa.

Tyylikäs musta mekko on välttämätön kevyelle ja hienostuneelle lookille. Jos materiaali on läpinäkyvää, se sopii täydellisesti vielä syksyllä kuumaan, eikä se saa mustalle ominaista raskautta tuntemaan. Naismainen mekko ja vaalea puku sopivat myös hyvin yhteen.Read more at:white formal dress | black evening dresses