Sandals commissions fashion designer Stan Herman to redesign staff uniforms

  • lillyd

Sandals Resorts on tilannut tunnetun muotisuunnittelijan Stan Hermanin suunnittelemaan uudelleen henkilöstön univormut maineikkaassa lomakeskusvalikoimassaan osana brändin 40-vuotisjuhlia.

Kunnianosoituksena vieraskokemuksen ytimessä oleville tiimin jäsenille, ensimmäinen "Anniversary Collection" debytoi nyt yrityksen uusimmassa lomakeskuksessa, Sandals Royal Curaçaossa, joka avattiin 1.6.2022.

Karibialla kuratoitu lähestymistapa Karibialle

Uudet univormut on kuratoitu monenlaisille osastoille ja tapahtumapaikoille – talon edessä olevasta asiakaslähtöisestä tiimistä, mukaan lukien kellopalveluhenkilöstö ja hovimestari, kulinaareihin ja kulissien takana oleviin tiimeihin. Päivitetyt kuidut ja kierrätetyt materiaalit sisältyvät useisiin osiin, mikä tukee Sandalsin sitoutumista kestävään kehitykseen Karibialla.

”Yhtyeet on suunniteltu kertomaan tarinaa. Päivästä iltaan, sisäänkirjautumisesta rannalle, ne ovat esineitä, joita vieraat saattavat jopa kuvitella omassa vaatekaappissaan”, sanoo Herman, entinen neuvoston puheenjohtaja ja kolme kertaa Coty-palkinnon voittaja. muodin ruori monille maailman johtaville matkailubrändeille. "Yritimme kehittyä perinteistä vieraanvaraisuutta pidemmälle heijastamaan nykypäivän luksusmatkustuksen estetiikkaa, aivan kuten Sandals on tehnyt lähestyessään brändin omaa kehitystä ja kekseliäisyyttä."

"Kunnioitamme toimintamme ytimessä olevia tiimin jäseniä modernilla mallistolla, joka on yhtä tyylikäs ja terävä kuin se on mukava Karibialle", sanoo Sandals Resortsin pääjohtaja Adam Stewart. Mikä tärkeintä, haluamme heidän olevan yhtä ylpeitä edustaessaan sandaaleja kuin me saamme heidät mukaan matkalle. Siitä hetkestä lähtien, kun tapasimme Stanin, esittelimme hänet tiimille ja katselimme hänen kykynsä muuttaa heidän ideansa konkreettisiksi suunnitelmiksi, tiesimme löytäneemme arvostetun kumppanin.

Kohde Curaçao

Hermanin ensimmäisten tuotemerkkien suunnittelun lippulaivakohde, Sandals Royal Curaçao, sijaitsee suojellun Santa Barbaran yksityistilalla ja tarjoaa vieraille enemmän all inclusive -ylellisyyttä kuin koskaan ennen. Lomakeskuksessa on kaksi uutta sviittiluokkaa, Awa Seaside Butler Bungalows ja Kurason Island Poolside Butler Bungalows, sekä kaksitasoinen infinity-allas, jonka vieressä on näkymät Espanjan veteen nimeltä Dos Awa Pool.

"Kun saavut saarelle, sinut ajetaan uskomattoman keitaan läpi, joten olemme pukeneet kellot, tervehtijät ja talon henkilökunnan vaaleansinisen, aquasin, turkoosin ja hiekan sävyihin heijastamaan upeaa merimaisemaa ja heijastamaan kiinteistön nykyaikainen, elegantti sävy”, Herman sanoo. "Tämän pohjalta tyylit siirtyvät öisin rikkaiden laivastonsinisten ja maanläheisten sävyjen myötä, jotka lisäävät lämpöä ja eleganssia. Saapuessa on välitön rauhallinen ja vieraanvarainen tunne vuorokaudenajasta riippumatta."

Vuosipäivän kokoelma

Sandals Royal Curaçaoon valitut kankaan värit on tarkoitettu tuntumaan aurinkoisilta pehmeillä haalistuksilla, jotka heijastavat saaristyylin luonnollista ja säänkestävää vetovoimaa. Moderneja yksityiskohtia on hajallaan koko kokoelmassa, kuten mittatilaustyönä tehdyt hopeiset "S"-neulat, jotka edustavat sandaaleja, joita hovimestarit käyttävät paidoissaan kravatin sijasta, ja niiden parina on painettu taskuneliö, jossa on Curaçaon ikonisia värejä ja upea hollantilainen arkkitehtuuri. .

Paikan päällä olevilla maailmanluokan ravintoloilla on jokaisella oma muoti-identiteettinsä, kuten Island Crimson, joka on Butch's Island Chop Housen näkyvä väri, perustaja Gordon “Butch” Stewartin samanniminen ravintola. Muita nyökkäyksiä ovat röyhelöt paitojen päällä latinalaisteemaisessa ravintola Zukassa; perinteiset tunikat laivastonsinisillä putkilla kreikkalaisessa Aolosissa; ja vesitakit japanilaisesta Gatsu Gatsusta.

"Anniversary Collection", joka nähtiin ensimmäisen kerran Sandals Royal Curaçaossa, paljastetaan kaikissa Sandals Resorts Internationalin hotelleissa vaiheittain seuraavan kahden vuoden aikana. Suunnitelmissa on jo täysin uusia malleja, jotka esitellään Sandals Dunn's Riverin avajaisissa Ocho Riosissa Jamaikalla vuonna 2023. Yrityksen perheystävälliseen Beaches Resorts -brändiin on tulossa myös yhtenäisiä mallistoja, joissa on ainutlaatuisia yksityiskohtia, jotka ovat saaneet inspiraationsa jokaisesta kohteesta.Lue lisää osoitteessa:blue formal dresses australia | pink formal dresses australia

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus