Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Osmantupa.

Mr Lotharin viikko 18/2013

Maanantaina vaihdoin Bemariin akun.

Tiistaina läksin kahdentoista aikaan ajelemaan Jyväskylän kautta Euraan, jonne vein Paolan esiintymiskeikalle ja kävin samalla hänen kanssaan syömässä. Illaksi menin Säkylään jossa minulla oli Erotic Night keikka Irinan kanssa ravintola St.Rannassa. Aluksi ravintolassa oli aika hiljaista mutta yhdentoista jälkeen sinne alkoi sitten tulemaan ihmisiä, etenkin naisia jonossa. Aluksi Irina toimi topless-tarjoilijana ja minä fanituotteiden myyjänä, Irinan ensimmäinen show oli suurinpiirtein yhdeltä, minun soolon vuoro oli kahden aikoihin ja Mr Lothar & Irina yhteisshown vedimme kolmen aikoihin. Viimeisen shown jälkeen yksi naisasiakas villiintyi sen verran että tuli esittelemään rintojaan minulle ja muutama muu tivasi että missä jatkot on, minä läksin keikan jälkeen Irinan kanssa Euraan jossa meidän jatkot Paolan kanssa kesti vielä jonkin aikaa ennen kuin menimme nukkumaan.

Keskiviikkona vein Paolan Jyväskylään ja kävin samalla reissulla moikkaamassa yhtä vanhaa tuttuani, kävimme myös syömässä Revolution ravintolassa jossa ruokaa sai ensin odottaa yli tunnin ja siten seuralaiseni sai vielä väärän annoksen.

Torstaina tein aamupäivällä Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion sekä tilasin täydennystä tavarantoimittajalta, sen jälkeen vein yhdet Helsingin sEXHIBITION messuilla hajonneet siviili- sekä esiintymishousut korjattavaksi. Iltapäivällä tein kotipaikkani pihalta kaadetuista koivuista polttopuita, huolsin ja koekäytin perämoottorit kesää varten sekä pesin veneen.

Perjantaina postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille jonka jälkeen läksin viemään torstaina tekemiäni polttopuita huvilalleni. Huvilalle päästyäni huomasin että jäät olivat kääntäneet laiturin ihan mutkalle, niinpä aloitin sen korjaamisen jossa menikin siten koko päivä ilta kahdeksaan asti jolloin siirryin television ääreen katselemaan Suomi-Saksa lätkämatsia.

Lauantaina sovin että järjestämme ravintola Osmantuvan omistajien kanssa 26-27.7.2013 Satakunnan Erotiikkamessut Eurassa. Päivä meni muuten kesämökkieni kevät huollossa ja siivouksissa. Illalla katselin Suomi-Slovakia jääkiekko-ottelun jonka jälkeen kävin saunassa sekä pyörähtämässä paikallisessa baarissa ja sen jälkeen vielä syömässä hiukka roskaruokaa grillillä.

Sunnuntaina lisäilin kuvia kotisivujeni galleriaan ja kävin siirtämässä jäiden väärään paikkaan siirtämät laiturin 200kg ankkurointipainot takaisin sinne missä ne kuuluukin olla, oli muuten aika paska urakka 3 asteisessa vedessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php