Mr Lotharin elämää

Tämä blogi kertoo yhden Suomen tunnetuimmista stripparin ja pornotähden elämästä, sekä keikkareissuista, kuvauksista että vapaa-ajasta.

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on pub.

Mr Lotharin viikko 7/2013

Maanantaina kävin Mikkelissä hakemassa viisumin ja samalla reissulla ostamassa hiukka uusia ajovarusteita sekä varaosia moottorikelkkaani JS-Motorsista. Kävimme myös Jamon kanssa katsomassa yhden porakaivon paikan, hakemassa pari moottorikelkkaa jotka tuunasimme entistä ehommiksi ja tietty perinteiseen tapaan syömässä.

Tiistaina kävin parin kaverini kanssa huvilallani, yksi kaverini saumasi edellisellä viikolla minun laatoittamat laatat ja toinen kaverini huolsi biljardipöydän minun keskittyessä uima-altaan suodattimien vaihtoon.

Keskiviikona sovin muutaman esiintymiskeikan itselleni ja tytöille.

Torstai meni Mäntyharjun moottoriurheilukeskuksessa moottorikelkalla crossirataa ajaessa ja kamerakiinnikkeitä testaillessa. Videomateriaalia löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari

Perjantaina hain Paolan junalta puoli viiden aikaan, jonka jälkeen suuntasimme Lempäälään. Perille päästyämme kävimme ensin syömässä Ravintola Villihanhessa ja sitten kävimme ottamassa huoneen Vaihmalan Hovista jonka jälkeen pitikin jo kiiruhtaa takaisin Villihanheen yhden lehden haastatteluun. Haastattelun jälkeen oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Paola, ensimmäinen show oli Paolan soolo ja hän veti sen puoli yhdeltä, minun soolo oli vuorossa 01.15, Paolan ja minun yhteisshow tasan kahdelta jonka jälkeen pidettiin vielä yleisöstripteasekilpailukin.

Lauantaina kävimme syömässä maittavan aamupalan ja puolen päivän aikaan läksimme ajelemaan Uuttakaupunkia kohti, jonne päästyämme majoituimme Aquarius hotelliin ja menimmekin heti päiväunille. Illallan Erotic Night oli Haka Pubissa, kaava oli suht samanlainen kuin edellisenä iltana tosin aloitimme esiintymiset hiukka aiemmin. Lauantaina julkaistiin myös minun aikuisviihdeuran 155. video Mr Lothar ja Hannele - Saunassa hiki riehumalla K18! Tällä videolla olen menossa saunomaan mökilläni Hannele nimisen naisen kanssa. Sauna ei kuitenkaan ole vielä lämmin ja minä kysynkin Hannelelta kuinka saataisiin viisari nousemaan. Hannele ymmärtää kysymyksen ilmeisesti hiukka väärin ja käy minun "viisarin" kimppuun. Ei mene kuin hetki ja se on pystyssä. Se taas johtaa siihen että saunassa nussitaan niin että hiki kyllä irtoaa ja lauteetkin meinaa hajota. Aikuinen nainen osaa nauttia seksistä äänekkäästi. Välillä siirrytään vilvottelemaan pukuhuoneen puolelle mutta sielläkin tulee kuuma ja sen jälkeen Hannele vasta saunan tarpeessa onkin kun minä roiskin lastini Hannelen rinnoille. Mutta miten kävikään saunan kanssa, ehtikö se ikinä lämmetä? Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina söin Paolan kanssa aamiaisen hotellilla jonka jälkeen vein hänet Tampereen rautatieasemalle josta hän jatkoi matkaa junalla kotiinsa ja minä läksin kuvaamaan aikuisviihdevideon Pahotar nimisen naisen kanssa. Tällä videolla menen keikkareissullani Pahotar nimisen tytön luo kylään, koska Pahotar on kehunut osaavansa poistaa selkäkivut joista kärsin. Heti sisälle päästyäni Pahotar käskee minua ottamaan kaikki vaatteet pois ja menemään sänkyyn selälleen, jonka jälkeen hän imaisee kullini suuhunsa. Jonkin aikaa minulta suihin otettuaan Pahotar alkaa ratsastamaan ja hetkeä myöhemmin panen Pahotarta suunnasta jos toisestakin ja roiskin lopuksi spermani Pahotaren vatsalle. Tässä oiva vinkki selkäkipujen poistoon muillekin niistä kärsiville. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen ajelin kotiin jonne päästyäni katselin vielä yhden leffan telkkarista ja sitten olinkin jo ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.mrlothar.fi/galleria/ ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php