Viinisuositus 2.0

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2010.



Timantti osta osta!  2

Juuri kun videolla pääsin sanomasta reilun vuoden takaisesta sokkopruuvista missä englantilaiset skumpat pärjäsivät todella hyvin, niin eiköhän myöhemmin saman päivänä tule hauska ilouutinen. Englantilainen skumppatalo Ridgeview voitti legendaarisen Decanter World Wine Awards kilpailun jättäen taakseen monta tunnettua samppanjaa mm. Taittinger Prélude NV, Charles Heidsieck Millésime 2000 ja Thienot’s Brut Rosé NV. Lisää kilpailusta voitte lukea täältä. Voipi olla hyvinkin mahdollista että tämän uutisen jälkeen nämä skumpat lentävät ulos Alkosta joten käy hakemassa omasi ASAP!

Klipissä maistettu viini: Ridgeview Fitzrovia 2007 (32,50€)


Viinibakkanaalit

ViiniTV seilaa konkistadorien vanavedessä Etelä-Amerikkaan järjestämällä 20.9. kello 19 ravintola Mange Sudissa viinibakkanaalit, joissa nautiskellaan elämästä maistelemalla viinejä ja maittavia ruokia.

Viinibakkanaalien teema on maaotteluhenkinen. Kehään astuu kaksi viininjuojien suursuosikkia: Argentiina ja Chile, jotka ottavat toisistaan mittaa. Illan aikana selvitämme, kumpi lattarimaa miellyttää meitä enemmän: pampasta ja pihveistään tunnettu Argentiina vaiko pisco-viinasta ja pitkulaisuudestaan kuuluisa Chile?

Illan ruokatarjonnasta vastaa Mange Sudin keittiömestari Mikko Pölkki, viineistä ja ohjelmasta ViiniTV:n Arto Koskelo ja Ilkka Sirén.

ViiniTV on internetissä toimiva viinimedia, joka on valloittanut kentän tornadon lailla. Samalla se lienee maailman ainoa viinimedia, joka on ohjattu ulos hotellista siksi, että se on avannut samppanjapulloja kesken haastattelun lumilaudalla. ViiniTV:n perustajat, Arto Koskelo ja Ilkka Sirén sanovat haluavansa ravistella viinin avulla kulttuuria: “nautintokielteisestä suorittamisesta elämäniloiseen olemiseen!”. Pois siis pelko kurttuotsaisesta viinin maistelusta ja haukotuttavasta viiniluennosta.

Lystin hinta on vain 68€, mikä sisältää kolme ruokalajia ja kuusi viiniä. Tätä tapahtumaa et halua jättää väliin!
Ilmoittautumiset osoitteeseen http://mangesud.fi/fi/yhteystiedot tai puh. 0207 11 8350.