Fifty Shades Darker -elokuvan inspiroimat meikkitutoriaalit

  • Cityn toimitus

Jos popkulttuurin maailmassa tapahtuu jotakin, se löytyy hyvin pian meikkitutoriaaleista. Fifty Shades -elokuvat eivät ole mikään poikkeus. Kas näin syntyy pikkutuhma, elokuvainspiroitunut meikki:

Kreikkalainen Miss Thalia tekee harmaan naamiaismeikin Fifty Shades -tyyliin. Tämän videon ehdoton etu on lähikuvaus: videolta todella näkee, miten meikki tehdään.

Elokuvan päähenkilö Anastasia ei suinkaan ole jatkuvasti gaalameikissä. Tubettaja Tori Sterling luo videolla Anastasian kevyen, seksikkään päivälookin (ensimmäisestä elokuvasta):

Aina hauska, maailmankuulu hollantilaissyntyinen huipputubettaja Nikkie näyttää, miten dramaattinen, huulia myöten harmaa meikki luonnistuu (ja on fierce):

Elokuvasta inspiroitunut, dramaattinen, masquerade-naamion kanssa (tai ilman) sopiva meikki Julia Grafin tapaan syntyy näin:

Belgiassa asuva tubettaja Audrey Marshmaloo luottaa vaaleanharmaaseen, jopa hopeiseen meikkiin ja dramaattiseen mustaan naamioon masquerade-inspiroituneessa meikkivideossaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:29

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus