Dubaihin tulee lisää suomalaisyrityksen kelluvia rakenteita: kymmenen huvilaa ja kolme ravintolakokonaisuutta

Turussa toimiva yritys tunnetaan kelluvista luksussaarista ja -huviloista.

Kirjoitimme viime keväänä turkulaisyritys Admaresin rakentamasta luksushotellin terassisaaresta, joka rakennettiin Raumalla ja vietiin Dubaihin. Suomalainen yritys jatkaa voittokulkuaan edelleen. Joulukuun alussa kerrottiin 6000 neliön kelluvasta luksushuvilasta, joka toimitetaan nimettömänä pysyttelevälle tilaajalle salaiseen kohteeseen. Nyt Admaresista kerrotaan, että Dubaihin on tilattu lisää kelluvia rakenteita: kymmenen kelluvaa luksushuvilaa ja kolme kelluvaa ravintolakokonaisuutta. 

Dubain keskustan läheisyyteen nousee pääosin veden päälle rakennettava Marasi Business Bay -niminen huvivenesatama-, luksusmajoitus- ja vapaa-ajanviettoalue, johon Admaresin rakenteet kuuluvat. Suomalaiset, kelluvat yksityishuvilat tulevat olemaan Arabiemiraattien ensimmäiset kelluvat huvilat, ja niihin pääsee myös veneellä. Huvilat ja ravintolarakennukset rakennetaan Raumalla täysin valmiiksi ja kuljetetaan sieltä Dubaihin. Rakennusten arkkitehtisuunnittelu toteutetaan yhdessä turkulaisyritysten Sigge Arkkitehdit Oy ja Kudos Dsign Oy kanssa.

”Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaalle ainutlaatuinen, innovatiivinen ja ympäristöystävällinen kiinteistökokonaisuus käyttäen hyväksi kehittämäämme monipuolista huipputeknologiaa, joka mahdollistaa isojen kokonaisuuksien rakentamisen omissa tiloissamme ja laadukkaan toimituksen tilaajalle”, Admaresin toimitusjohtaja Mikael Hedberg kertoo.

”Kun toteutimme ensimmäisen projektimme Arabiemiraateissa ja rakensimme Dubai Holdingin tilauksesta Burj Al Arab Terracen, aloitimme huipulta. Ainutlaatuinen teräsrakenteinen saari onnistui hienosti ja herättää yhä jatkuvaa kiinnostusta. Saimme nyt uuden projektin, jossa vaaditaan jälleen korkeatasoista innovatiivista suunnittelua ja huippulaatua."

Suomalaiset huvilat ja liiketilat toimitetaan Dubaihin syksyllä 2017.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi