Rio Areena näyttää kaiken olympialaisista

Ylen uusi erikoispalvelu kattaa koko kisasisällön.

Kuva: Filipe Frazao / Fotolia

Uudella Rio Areena -sovelluksella voi seurata Rion olympiakisoja reaaliaikaisesti suorana lähetyksenä tai jälkikäteen tallennettuna. Ylen uusi sovellus kattaa kaiken tämän vuoden olympialaisista ja tuo ne helposti katsojalle. Sovellus laaja palvelu, jossa kisoista tehtävää tv-tarjontaa voi seurata suorina lähetyksinä. Osa lähetyksistä on myös suomeksi ja ruotsiksi selostettuja.

Ylen Rio Areenan suoria kisalähetyksiä on mahdollista katsoa tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimilla. Kaikkiaan suoraa lähetystä on noin 3250 tuntia. Suorien lähetysten lisäksi Yle Rio Areenassa löytyvät kaikki kokonaiset lähetykset ja huippuhetket kisoista jälkikäteen katsottavina. Suoraa lähetystä voi alkaa katsoa halutusta kohdasta heti, vaikkei lähetys olisi vielä ohi. Livetapahtumaa voi myös kelata taaksepäin katsoakseen jännittävän tilanteen uudestaan.

Palvelusta on omat sovelluksensa tableteille ja matkapuhelimille. Sovellus on saataville iPhonelle, Androidille ja Windows Phonelle ja ne voi ladata puhelimien omista sovelluskaupoista.

Rio Areenan käyttäminen tabletilla ja matkapuhelimella vaatii Yle Tunnuksen. Palvelu löytyy kisojen aikana Yle Urheilun kisaoppaan lisäksi Yle Areenasta. Kisaopasta ja Rio Areenan verkkoversiota voi käyttää myös ilman tunnusta.

Yle näyttää kisoja myös TV2:lla, joka toimii olympiakanavana 24/7. Kuitenkaan kanava ei riitä näyttämään kisoja kokonaisuudessaan, osa esitetään Yle Fem -kanavalla. Radiossa Yle Puhe on olympiaradio.

Rion lähetykset lukuina
  • Lähetystä yhteensä yli 4000 tuntia.
  • Rio Areenan osuus on noin 3300 tuntia
  • Television osuus yli 600 tuntia.
  • Vuorokauden aikana lähetystä noin 255 tuntia

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi