Ristinollaa suomalaista rahankeräyslakia vastaan

Tic Tac Toe Tee -paita hakee rahoitusta Kickstarterista ja ottaa samalla kantaa Suomen rahankeräyslakiin.

Mikko Järvenpää kertoo keksineensä idean pelattavaan paitaan reppureissatessaan maailmaa ympäri.
Mikko Järvenpää kertoo keksineensä idean pelattavaan paitaan reppureissatessaan maailmaa ympäri.

Mikko Järvenpää hakee parhaillaan rahoitusta pelattavalle t-paidalleen Kickstarterissa. Paidan, jonka rintamuksessa voi pelata ristinollaa, on tarkoitus toimia keskustelunavaajana ja jäänsärkijänä.

“'Moi, haluatko pelata?', voi toimia paljon parempana avauksena vaikka baarissa kuin useammat kuluneet repliikit. T-paita tuo ihimisiä yhteen, ja pelaamisessa on aina oma jännityksensä. Vaikka ristinnollan luulisi olevan yksinkertainen peli, olemme nähneet yllättävän usein fiksujenkin tyyppien häviävän vahingossa”, Järvenpää selittää.

Kampanja julkaistiin juuri Kickstarterissa ja se on kerännyt jo pari tonnia haetusta 10 000 dollarin rahoituksesta.

“Kampanja ottaa myös kantaa Suomen rahankeräyslakiin ja siihen liittyvään ilmapiiriin. Erityisesti SDP:n rahankeräyslain uudistuksen kaatamien oli oireellista siitä, miten Suomessa yritetään systemaattisesti torpata uusien, mielenkiintoisten juttujen tekemistä. Alleviivatakseni sitä, että tätä voidaan ja tullaan kyllä kiertämään, olen pudottanut tukijoiden posti- ja käsittelykustannukset Suomeen nollaan”, Järvenpää sanoo yhdistämällä siten rahankeräyskannanottonsa suomalaisille suunnattuun mainoskampanjaan.

T-paidassa on ruudukko, josta irtoavat napit, joilla ristinollaa pelataan. Nappien luvataan olevan kestävää tekoa ja paidan laadukasta materiaalia. Hintaa Suomeen tilatulle ristinollapaidalle tulee Järvenpään mukaan halvimmillaan 26,50 euroa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi