7 x Stadin parhaat jäätelöt

Mistä löytyvät Helsingin suussasulavimmat jäätelöt? Me selvitimme!

Kesä on pian taas täällä, ja mikä kuuluukaan paremmin tähän vuodenaikaan kuin jäätelö! Listasimme yhteen paikat, joiden jäätelöt ovat aivan omaa luokkaansa. Ja eikun herkuttelemaan!

Jädelino

Käsintehtyä, laadukkaista raaka-aineista valmistettua jäätelöä. Tätä kaikkea tarjoaa Teurastamolta löytyvä Jädelino, jonka jäätelöissä maistuu ennen kaikkea tuoreus; jäätelöt valmistetaan päivittäin pienissä erissä. Jädelinon valikoimissa on kaiken kaikkiaan yli 50 makua, joista tarjolla on 12-16 joka päivä.

Kuva: Jädelino

Maista täällä: Pistaasi.
 

Ciao! Caffe

Kahvilaketju Ciao! Caffe tunnetaan monien muiden tuotteiden lisäksi näyttävistä, ja ennen kaikkea herkullisista jäätelöistä. Jäätelöt valmistetaan kahviloissa paikan päällä, ja valikoima vaihtelee päivittäin. Vitriinistä voit löytää muun muassa suklaista stracciatellaa, raikasta vesimelonisorbettia ja juustokakun makuista jäätelöä. Halutessasi voit surauttaa valitsemasi jäätelön raikkaaksi pirtelöksi.

Kuva: Ciao! Caffe

Maista täällä: Nocciola.
 

Helsingin Jäätelötehdas

Jos olet aina miettinyt, mistä saa Helsingin isoimmat jäätelötötteröt, kannattaa ottaa suunnaksi Helsingin Jäätelötehtaan kojut. Täällä tötteröt ja kupit pursuavat toinen toistaan ihanampia makuja, kuten kermatoffeeta, sitruunarahkaa, mokkaa, kookosta ja lakritsia. Pienen makean ystävät ilahtuvat kiskoilla myytävistä Vanhan Ajan -jäätelöpuikoista.

Kuva: Helsingin Jäätelötehdas

Maista täällä: Mustikka.
 

Roberts Coffee Gelato Factory

Käsityö, parhaat raaka-aineet ja tuoreus ovat Roberts Coffeen oman artesaanijäätelökonseptin kulmakiviä. Paikan päällä valmistettujen gourmetjäätelöjen maut vaihtelevat sesonkien ja asiakkaiden toiveiden mukaan. Jäätelövitriineistä voit löytää vaikkapa syntistä tummasuklaasorbettia, suolakaramellia, porkkanakakkua ja espressoa.
Ps.Tämän paikan jäätelöä tilaavan kannattaa varautua isoihin annoksiin.

Kuva: Roberts Coffee

Maista täällä: Korvapuusti.
 

La Gelateria

Suomalaisesta maidosta valmistettua italialaista jäätelöä tarjoilee ihana La Gelateria, joka avasi vastikään uuden toimipisteen Suurpeltoon. Jäätelömakujen joukosta löytyy muun muassa suomalaisista marjoista valmistettua mansikkajäätelöä ja sorbettia italialaisista sitruunaista. La Gelaterian huolella valmistetut jäätelöt vievät sinut hetkessä makumatkalle Italian auringon alle.

Kuva: La Gelateria

Maista täällä: Tiramisu.
 

AmoreMio

Kahden italialaisen kaveruksen perustama AmoreMio on sympaattinen kahvila, joka myy asiakkailleen jäätelön lisäksi myös suosittuja kuplavohveleita. Herkuttelijan unelma onkin jäätelöllä täytetty kuplavohveli, joka tyydyttää taatusti makeanhimon. Laajasta gelatovalikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja myös vegaaneille.

Kuva: Amore Mio

Maista täällä: Suklaa & Mango.
 

Ape Gelato

Pienestä oranssista myyntiautostaan tunnettu Ape Gelato on todellinen kesäpäivän piristys. Saatavilla olevat jäätelöt vaihtuvat päivän mukaan ja tarjolla on aina myös vegaanisia vaihtoehtoja. Kokeilunhaluiset valitsevat tötteröönsä astetta harvinaisempia makuja, kuten viikunaa, mangoporkkanaa tai kirsikkaista Mamma Mariaa.

Kuva: Ape Gelato

Maista täällä: Snickers

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi