Akseli Herlevin Naughty BRGR tuo kuuluisan JJ's BBQ:n Helsinkiin

Sturenkadulla sijaitsevassa pop up -ravintolassa tarjoillaan hittiravintola JJ's BBQ:n grilliherkkuja vähintään vuoden loppuun saakka.

Jari-Jukka Kallunki ja Akseli Herlevi Sturenkadun Naughty LAB:n edustalla.
Jari-Jukka Kallunki ja Akseli Herlevi Sturenkadun Naughty LAB:n edustalla. Kuva: Niina Marttila

Burgerimies Akseli Herlevi ja suomalaisen barbecuen suurmestari Jari-Jukka Kallunki ovat avanneet Helsingin Sturenkadulle yhteisravintolan, Naughty LAB:n tiloihin. Pop up -ravintola on Naughty BRGR:n tiloissa ja avoinna torstaista sunnuntaihin, vähintään vuoden loppuun saakka. 

Yön yli hitaasti savustamalla valmistetusta lihavalikoimastaan ja Black Angus Brisket -burgeristaan tunnetun barbecue-ravintolan suosikkiannokset ovat vihdoin tulleet helsinkiläisten nautittavaksi. 

Savustettuja grilliherkkuja tullaan hakemaan kauempaakin

”Merkittävä osa nykyisistä asiakkaistamme ajaa luoksemme pääkaupunkiseudulta ja heidän yleisin kysymyksensä on tullut liiankin tutuksi: milloin tulemme Helsinkiin? Koska ravintola kantaa nimeäni ja meiltä haetaan savustamiani lihoja, tuli ensin löytää ratkaisu, jolla yhtälön saisi toimimaan. En voi itseäni monistaa, mutta Burgerimies sen sitten keksi" kertoo JJ's BBQ:n perustaja Jari-Jukka Kallunki.

JJ's BBQ:n perustaja Jari-Jukka Kallunki esittelemässä mobiili-smokeriaan jossa valmistuvat suussasulavat brisketit.
JJ's BBQ:n perustaja Jari-Jukka Kallunki esittelemässä mobiili-smokeriaan jossa valmistuvat suussasulavat brisketit. Kuva: Naughty BRGR

"Yhteistyö Naughty BRGR:in kanssa takaa meille upean tilan, laadun, sijainnin ja logistiikan, joten voin luottaa siihen, että JJ’S BBQ:n asiakkaat saavat Helsingistä samat maut ja herkut kuin Salostakin. Savustamme kaikki lihamme itse. Ensimmäisellä viikolla otan Helsinkiin mukaan myös ensimmäisen mobiilin savustimeni, mutta jatkossa lihat tulevat Salon smokeristamme”, jatkaa Jari-Jukka Kallunki.

Ei savua ilman herkkuja

Burgerimies-kuvauksissa kiertänyt Herlevi kertoo, että hänestä on hämmästyttävää, että Suomessa, Salon teollisuusalueella tehdään asiat yhtä hyvin kuin Texasissa. Herlevi törmäsi JJ's BBQ ravintolaan monen muun lailla kesätapahtumassa ja yllättyi positiivisesti hitaasti savustetuista annoksista. 

"JJ on omalla alallaan niin kova mestari, että kutsuimme hänet myös Burgerimiehet-sarjamme seuraavalle Texasin reissulle asiantuntijaksemme. Aika näyttää mitä kaikkea muuta voimme tehdä yhdessä", kertoo Akseli Herlevi. 

JJ's Meat Platter 2+2  voi sisältää mm. Black Angus brisketiä.
JJ's Meat Platter 2+2 voi sisältää mm. Black Angus brisketiä.

Hitaasti savustamalla valmistettuun lihaan erikoistunut ravintola avautuu Naughty LAB -tilassa Helsingissä (Sturenkatu 21) torstaina 29.9. Ravintola on auki torstaista sunnuntaihin vuoden loppuun saakka. Ravintolan ruokalista koostuu JJ’S BBQ:n suosituimmista annoksista, joten mukana on mm. Black Angus Brisket- ja Pulled Pork Burger, Meat Platter -lihavalikoimat, Texas Hot Dog ja Jalapeno Cheddar -makkara.

LUE LISÄÄ: Savustusguru paljastaa suosikkiravintolansa - nämä paikat ovat vakuuttaneet Jari-Jukka Kallunkin: "Vimosen päälle"

 

1 kommentti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi