Savustusguru paljastaa suosikkiravintolansa - nämä paikat ovat vakuuttaneet Jari-Jukka Kallunkin: "Vimosen päälle"

JJ's BBQ:n omistajan suosikkiravintoloissa nautitaan lähituottajien raaka-aineista valmistettua ruokaa.

Salolaisen JJ's BBQ:n omistaja ja perustaja Jari-Jukka Kallunki on mies, joka on todella onnistunut voittamaan hyvän ruoan ystävät puolelleen.

Kesäkuussa savustukseen erikoistunut ravintola nappasi voiton Suomen paras hampurilaisravintola -äänestyksessä selvin äänieroin, kun taas vuosi sitten JJ’s BBQ nappasi voiton Edenredin järjestämässä Suomen Paras Lounaspaikka -kilpailussa.

LUE LISÄÄ: Tässä on Suomen paras burgeriravintola! Pieni salolaisravintola päihitti isot ketjut: "Otimme rohkean askeleen"

Voitokkaan ravintolan lisäksi Kallunki on tunnettu hahmo myös sosiaalisessa mediassa, etenkin TikTokissa, jossa miehellä on tällä hetkellä huikeat 87 400 seuraajaa.

City pyysi  lihoihin intohimoisesti suhtautuvaa Kallunkia paljastamaan kolme tämän hetken suosikkiravintolaansa ja vinkkaamaan samalla lukijoille, mistä löytyvät Suomen herkullisimmat ruokapaikat.

Jari-Jukka Kallunkin suosikkiravintolat TOP3

1. Gastrogrill Muré

Ykkössijan ravintoloitsijan listalla nappasi Helsingin Ullanlinnassa sijaitseva “lihansyöjän paratiisi”, Gastrogrill Muré.

“Tämä Helsingissä sijaitseva kotimaiseen lihaan keskittyvä ravintola käyttää pientilojen laatulihoja annoksissaan ja lihat on kyllä ihan vimosen päälle, lisukkeista puhumattakaan.”

Laatulihat näyttelevät pääosaa Gastrogrill Murén ruokalistalla.
Laatulihat näyttelevät pääosaa Gastrogrill Murén ruokalistalla. Kuva: Gastrogrill Muré

Kasvisvaihtoehtoja tästä liharavintolasta ei löydy lainkaan, vaan grillissä tirisee niin naudan marmoroituja ulkofileitä kuin possunkylkiä.

“Useasti tullut jo käytyä eikä koskaan ole tarvinnut pettyä lihoihin eikä erittäin ammattimaiseen ja tietävään palveluun”, Kallunki perustelee.

2. Pizzeria YLP!

Kallunki paljastaa olevansa erittäin suuri laadukkain käsin valmistettujen pizzojen ystävä, ja kun pizzan himo yllättää, hän suuntaa mielellään Suomen eteläkärkeen ravintolaan nimeltä YLP!

“Tammisaaressa sijaitsee pieni ravintola, jossa tehdään pizzat tunteella todella laadukkaista lähituottajien raaka-aineista”, Kallunki kertoo.

YLP tulee sanoista your local pizza.
YLP tulee sanoista your local pizza.

Lähes sataprosenttisesti lähituottajien raaka-aineista valmistetut, puu-uunissa paistetut pizzat tunnetaan laajalti ympäri Suomen - eikä missään tapauksessa suotta!

“Tänne kannattaa varautua jonottamaan, mutta se on sen arvoista!”

3. Rikalanmäki - Rikalan Krouvi

Uniikissa, 1800-luvun puolivälissä valmistuneessa tiilirakennuksessa sijaitseva Rikalan Krouvi kuuluu niiden ravintoloiden joukkoon, joiden korkeatasoinen lounas ja herkullinen ala carte ovat voittaneet Kallunkin puolelleen.

Tämä suosikkiravintola sijaitsee miehen kotikonnuilla Salossa, historiaa huokuvan Rikalanmäen alueella.

Rikalan Krouvin herkut valmistetaan huolella alusta alkaen kotimaisista, lähituottajien raaka-aineista.
Rikalan Krouvin herkut valmistetaan huolella alusta alkaen kotimaisista, lähituottajien raaka-aineista. Kuva: Rikalan Krouvi

“Palvelu ja ruoka on erittäin laadukasta ja yrittäjäpariskunta todella sydämellisiä ihmisiä.”


LUE MYÖS NÄMÄ AIEMMIN JUTTUSARJASSA ILMESTYNEET ARTIKKELIT:

 

1 kommentti

klaiue

5.8.2022 10:45

I agree with you. This post is truly inspiring. I like your post and everything you share with us is current and very informative, I want to bookmark the page so I can return here from you that you have done a fantastic job. <a href="https://nytimeswordle.io">nytimes wordle</a>

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi