Burger King avaa paraatipaikalle Helsingin keskustaan

Ensimmäinen ravintola avaa ovensa jo joulukuussa.

Yhdysvaltalainen pikaruokajätti Burger King yrittää uutta Suomen valloitusta tuomalla kaksi ravintolaa Helsingin ydinkeskustaan. Ensimmäinen Burger King avaa ovensa 13. joulukuuta Mannerheimintie 12:ssa, entisen Baker'sin tiloissa. Mannerheimintien ravintolaan tulee noin 120 asiakaspaikkaa.

Toista Burger Kingiä kaavaillaan ravintola Elielin paikalle Helsingin rautatieasemalle, ja se aloittaa toimintansa helmikuussa.

”Helsingin rautatieasema on juuri sellainen vilkas ja keskeinen liikepaikka, joihin aiomme ensisijaisesti sijoittaa Burger King -ravintolat. Ensi vuoden aikana lähdemme laajentamaan verkostoamme pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Seuraavaksi vuorossa ovat muut suuret kaupungit”, linjaa Restelin ravintolatoimialan johtaja Leena Turunen.

Burger King suunnittelee rekrytoivansa ensimmäisen toimintavuotensa aikana noin 250 työntekijää, joista ensimmäiset 80 on jo palkattu. Hampurilaisketjun Suomeen tuo Restel, joka solmi keväällä Burger Kingin kanssa Suomen markkinat kattavan master franchise -sopimuksen.

1 kommentti

Thomas_Hel

20.11.2013 08:23

Sinänsä hassu juttu, että Amerikassa Carroll's lisenssin haltija Carrols Corporation (www.carrols.com) toimii niin että se ei enää toimi "oman nimensä alla" vaan pyörittää noin 570 Burger King - ravintolaa Amerikassa. Taasen Carroll's Suomessa, joka toimi Carrols Corporationin lisenssillä muuttui 2012 Hesburgeriksi. Hmm. Tietyllä tasolla siis, kun Emo- Carrolls on käytännössä osana BK-ketjua ja Carrolsit Suomessa myytiin Turkuun, niin tietyllä tavalla BK tulee nyt ikäänkuin takaisin Carrolsin tilalle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi