Ilmaisia burgereita jaossa torstaina – Burger King juhlistaa viisivuotista taivaltaan Suomessa

Ilmaisten Whopper-aterioiden jako alkaa torstaiaamuna kello 10 kaikissa Suomen Burger King -ravintoloissa.

Burger King jakaa torstaiaamuna 1 000 ilmaista Whopper-ateriaa.
Burger King jakaa torstaiaamuna 1 000 ilmaista Whopper-ateriaa. Kuva: Burger King

Burger King on toiminut Suomessa jo viiden vuoden ajan. Nyt hampurilaisketju juhlistaa Suomen-synttäreitään jakamalla 1 000 ilmaista Whopper-ateriaa torstaina 13. joulukuuta kello 10 alkaen.

Ilmaisia aterioita on jaossa kaikissa 52:ssa Burger Kingissä. Kussakin ravintolassa on jaossa 20 ateriaa, joten ilmaisen aterian saadakseen kannattaa olla ajoissa paikalla.

Whopper-hampurilaiset tuntuvat maistuvan suomalaisille, sillä niitä on myyty pelkästään tämän vuoden aikana yli 2,5 miljoonaa kappaletta.

"Olemme iloisia siitä, kuinka Suomen kansa on hurahtanut liekillä grillattuihin ja käsityönä tilauksesta valmistettuihin hampurilaisiin", ketjujohtaja Tomi Söderström sanoo tiedotteessa.

Yhdysvalloissa vuonna 1954 perustettu ketju rantautui ensimmäisen kerran Suomeen jo vuonna 1982. Uuden tulemisen ketju teki päivälleen viisi vuotta sitten 13.12.2013.

Tällä hetkellä ravintoloita on Suomessa 52, ja ennen vuodenvaihdetta on avautumassa vielä kaksi lisää. Ensi vuonna ketjun suunnitelmissa on avata Suomeen yli 10 uutta ravintolaa.

Tsekkaa myös: 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi